Отзывы покупателей о Кроватка Chicco Next2Me Forever 3 в 1 бежевый (79650.10)

Код:  519217029
Оценка пользователей 2.75/5
  • Віталій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Базовий цвет: Серый

бокова стінка не просто гучна , а надзвичайно гучна! відкривати її - це біль! навіть якщо ремені затягнуті. Навіть кнопка не натискається тихо й легко - все з усиллям і гуркотом!
    Намагалися повернути як брак - "експертиза" каже, що така вона і є. Ми сказали, що нам так не підходить, адже заради цього й купляли, і тому повертаємо просто впродовж 14 днів з покупки , - сказали, що є значні сліди використання й погнута одна частина. Після пере-переперевірки заявили, що в нашому випадку сліди використання - це просто те, що ми її складали. А не якісь подряпини чи щось інше.
    Такі покупки мають дарувати радісні емоції, а не найгірший досвід сервісу в розетці

Недостатки:
    якщо хочете брати цю кроватку заради бокової стінки - НЕ БЕРІТЬ!

Вітаємо! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом.
      Нам дуже шкода, що у вас виникли труднощі з опусканням шторки.

Маємо безліч позитивних відгуків від наших покупців щодо комфорту та функціональності ліжечка, проте кожен досвід унікальний, і ваша думка для нас важлива.
      Ми розуміємо ваше розчарування, адже покупки для малюка мають приносити лише радість і комфорт.

У разі додаткових питань завжди раді допомогти та можемо надати відеоінструкцію з використання ліжечка у нашому сервісному центрі: тел.: +38 044 499 07 82, моб.: +38 063 661-53-90.

Ми завжди готові допомогти у будь-яких питаннях!

• Ірина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Базовий цвет: Светло-бежевый

Дуже важко опускається шторка і не фіксується

Достоинства:
    Гарний дизайн і функціонал(якби працювало все)
    Недостатки:
    Не виконує функцію приставного ліжка через шторку яка не опускається

Вітаємо! Дякуємо за зворотній зв’язок!
      Нам дуже шкода, що у вас виникли труднощі з опусканням шторки.

У разі виникнення додаткових питань – завжди раді допомогти та надати відео-керівництво з фіксування ременів у нашому сервісному центрі: тел.: +38 044 499 07 82, моб.: +38 063 661-53-90.

Завжди готові допомогти у будь-яких питаннях!

• Самогальская Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Базовий цвет: Серый

Повністю задоволені ліжечком

Вітаємо, дякуємо за відгук! Нам неймовірно приємно, що ви лишилися задоволені!

• Віталій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Базовий цвет: Светло-серый

Дуже багато місця для дитини. Є можливість піднімати та опускати. Також із приємного ніжки, що підгинаются щоб максимально близько придвигати кроватку до ліжка

Достоинства:
    Велика простора кроватка. Можливість регулювання за висотою. Колеса що дозволяють переміщати кроватку при необхідності. Мʼякі усі боковини та дитина не може сильно вдаритись(тільки місце біля штори).
    Недостатки:
    Дуже важно знімається текстиль
    З шторки взагалі неможна зняти текстиль
    за шторку мінус, бо вона дуже гуча

Вітаємо, дякуємо за ваш відгук!

Маємо декілька рекомендацій щодо зняття оббивки:
      1. Розстебніть блискавку по периметру основи, а потім вертикальні зовнішні блискавки та внутрішні.
      2. Розстебніть верхні внутрішні кнопки та зовнішні. Зніміть матрац.
      3. Розстебніть дев’ять кнопок внизу.
      4. Від’єднайте елемент верхнього каркаса від конструкції регулювання висоти, натиснувши штифт елемента верхнього каркаса.
      5. Вийміть елемент верхнього каркаса з текстильної оббивки.
      6. Тепер можна зняти текстильну оббивку.

Зверніть, будь ласка, увагу, якщо натиснути та не відпускати кнопку під час опускання чи підіймання боковини, то гучного звуку не буде.

У разі виникнення питань, завжди раді допомогти в нашому сервісному центрі по тел: +38 0444990782, моб: +38 067 216-93-24.

• Виталий

Вітаю. Завжди тримаю натиснутою кнопку при підійманні. Але усе одно доволі гучний звук.

Вітаємо, дякуємо за зворотній зв'язок!
      Вперше отримуємо подібний відгук.

Для з’ясування проблеми, зверніться, будь ласка, в наш сервісний центр по тел: +38 0444990782, моб: +38 067 216-93-24.

• Богдан
    Продавец: Rozetka. Базовий цвет: Светло-бежевый

Дуже зручне та продумане ліжечко - ми задоволені. Використовували і як приставне, і як окреме до підлогового поки не доросли. Легко регулюється висота, можна поставити під кутом. Якщо не прив'язувати до батьківського ліжка, то можна доволі зручно пересувати по кімнаті навіть з дитиною всередині.

Достоинства:
    просторе, легке, багатофункціональне

Вітаємо! Щиро дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що ліжечко Next2Me Forever виправдало ваші очікування – зручність, просторість і функціональність справді роблять його незамінним помічником для батьків.

Бажаємо вам і малюкові комфортного користування й надалі!

• Татьяна Я***
    Продавец: Rozetka. Базовий цвет: Светло-бежевый

Дуже не люблю це ліжечко! Це суцільна скрипучка з жахливою шторкою і поганими колесами. Воно абсолютно не зручне. Якщо треба переміщати по квартирі підберіть щось інше, якщо приставне беріть деревяне. Друга дитина, використовую 7 місяців. Ой представники кіко - не треба всім виписувати що ще ніхто не жалівся і що шторка норм, вона конкретно паршива про це написали десятки людей, досить вже брехати. Ліжко скрипить навіть коли дитя крутиться в ночі. Якість ціні взагалі не відповідає.

Вітаємо! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом.
      Нам дуже шкода, що використання ліжечка Next2Me Forever залишило у вас такі враження.

Зверніть, будь ласка, увагу, що для коректної роботи шторки ремінці під ліжечком повинні бути застібнуті та зафіксовані. Завжди блокуйте колеса під час використання виробу.

Ми завжди готові допомогти у будь-яких питаннях!

• Яковів Т***
    Продавец: Rozetka. Базовий цвет: Темно-серый

Ліжечко має бути приставним, але по факту між ліжком і дитячим ліжечком завжди буде шторка і величезна відстань. (На фото видно і саму ту шторку і ми намагаємося усунути відстань).Нема можливості перекласти дитину з свого ліжка туди, треба вставати і класти, але воно надто високе і це теж не зручно. Тобто в ідеалі дитина повинна сама в ньому заснути, тільки так це працює. Як манеж нормально, але як дитяче ПРИСТАВНЕ ліжечко я б не рекомендувала.

Достоинства:
    Хороший манеж
    Недостатки:
    Гучна шторка, і вона ж заважає навіть дитині яка вже може перелазить

Вітаємо! Дякуємо за щирий і детальний відгук!
      Нам дуже прикро, що ви залишилися розчаровані.

Хочемо зазначити, що Next2Me Forever підтримує режим «спільного сну», але дуже важливо, щоб ліжечко було правильно встановлене:
      1. Шторку з боку батьківського ліжка потрібно повністю опустити – вона використовується лише в автономному режимі.
      2. Шторка розроблена як елемент безпеки, щоб під час спільного сну малюк не міг випадково перекотитися на батьківське ліжко. Матрац батьків має бути вирівняний відносно висоти обмежувального бортика відповідно до інструкції.
      3. Ліжечко потрібно надійно зафіксувати ременями до батьківського ліжка, щоб уникнути зміщення.
      4. Цей режим можна використовувати лише з такими типами батьківських ліжок, які дозволяють дотримуватися всіх умов безпеки (відповідна висота, відсутність виступаючих бортиків тощо).

Щодо гучності шторки: якщо під час опускання або підіймання боковини натиснути і не відпускати кнопку, звук буде значно тихішим.

У разі виникнення додаткових питань – завжди раді допомогти у нашому сервісному центрі:
      тел.: +38 044 499 07 82, моб.: +38 063 661-53-90.

Завжди готові допомогти у будь-яких питаннях!

• Инна З***
    Продавец: Rozetka. Базовий цвет: Темно-серый

Гарне ліжко, але дуже гучна шторка. Навіть при затисненій кнопці скрипить. До того ж за пару місяців почало дуже скрипіти під час того як дитина перевертається в ліжку. Так виходить, що дитина сама себе будить. За таку ціну
    хотілося би уникнути цих неприємних дрібниць.

Достоинства:
    Зручне, легке у використанні.
    Недостатки:
    Дуже скрипуче.

Вітаємо, дякуємо за ваш відгук! Радіємо, що ви задоволені функціональністю ліжечка!

Щодо скрипу та гучної боковини, для з’ясування проблеми, зверніться, будь ласка, в наш сервісний центр по тел: +38 0444990782, моб: +38 067 216-93-24.

• Ірина
    Продавец: Rozetka. Базовий цвет: Серый

Таке ліжко нам подарували.
    Сама б таке ліжко не купувала б.
    Не зручне для сну.

Недостатки:
    Дитина прокидається від звуку, коли треба підняти шторку безпеки.

Вітаємо, дякуємо за зворотній зв'язок!
      Нам дуже прикро, що ви залишилися розчаровані.
      Маємо безліч позитивних відгуків наших покупців щодо високої якості та функціоналу ліжечка.

Якщо натиснути та не відпускати кнопку під час опускання чи підіймання боковини, то гучного звуку не буде.

• Анастасія
    Продавец: Rozetka. Базовий цвет: Серый

Саме по собі ліжечко не погане , але неможливо закрити ліжечко без того щоб дитина не прокинулася (
    Дуже гучно підіймається сторона ,яка забезпечує безпеку малюка. Механізм має клацнути, це провокує гучний несподіваний звук, дитина повністю прокидається.
    Сон малюка = час для мами.
    Це ліжко в мене цей час краде.

Купували не тут, але, можливо, допоможу комусь зекономити кошти

Достоинства:
    Якісні матеріали
    Недостатки:
    Непродуманий механізм.

Вітаємо, дякуємо за зворотній зв'язок!
      Вперше отримуємо подібний відгук.

• Елена Е***
    Продавец: Rozetka. Базовий цвет: Темно-серый

Кроватка очень удобная,боковинка опускается на защелках, сама кроватка подымается,опускается по высоте, дно не регулируется. Весь текстиль отстегивается для стирки. На колёсиках,пластиковая.

Достоинства:
    Удобно,качественно
    Недостатки:
    Хотелось бы дешевле:)

Дякуємо Вам за зворотній зв'язок!

• Александр С***

як знімається текстиль з фронтальної штокри, яка опускається?

Вітаємо! Дякуємо за ваше запитання!

Оббивка з боковини не знімається.