Отзывы покупателей о Стол кухонный раскладной RoMax Lite Slide 80x80 см (110x80см) Loft Дуб Эндгрейн/Черный

Код:  519270004
  • Людмила М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RM Factory. Цвет столешницы: Дуб Крафт золотой. Ширина: 90. Глубина: 90

Дуже -дуже хороший стіл,приємний менеджер і дуже швидка доставка.Задоволена

Достоинства:
    Міцний
    • Продавец  RM Factory

Доброго дня, Дякуємо за чудовий відгук, будемо раді бачити Вас ще

• Мар'яна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RM Factory. Цвет столешницы: Белый. Ширина: 80. Глубина: 80

Дуже зручний стіл для маленької кухні. За потреби можна розкласти

Достоинства:
    Компактний, міцний
    Недостатки:
    За півтора роки не помітила.
  • Максим К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RM Factory. Цвет столешницы: Дуб Эндгрейн. Ширина: 90. Глубина: 90

стол добротный мне понравился !!!

• Сліпаченко Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RM Factory. Цвет столешницы: Дуб сонома. Ширина: 80. Глубина: 80

Дуже якісно зроблений виріб і вся фурнітура і метал ніжки дуже міцні

• Слюсар А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RM Factory. Цвет столешницы: Дуб Крафт золотой. Ширина: 80. Глубина: 80

Все подобається, клас. Але одна ніжка не торкається полу. Добре що є пластикові кінці які втручаються, нею відрегулювала

Достоинства:
    Легка зборка
    Недостатки:
    Одна ніжка висотою якось скаче
  • Снежана Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RM Factory. Цвет столешницы: Бетон светлый. Ширина: 80. Глубина: 80

Дуже задоволена.
    Відповіли на всі питання коректно і зрозуміло.
    Відправили вчасно.
    Стіл запакований ну дуже надійно.
    Дякую вам за гарний товар і за роботу

Достоинства:
    Як на мене,то якісний товар.
    Металеві ніжки
    Недостатки:
    Не має
  • Людмила А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RM Factory. Цвет столешницы: Бетон светлый. Ширина: 90. Глубина: 90

Стіл дуже... гарний, колір, направляючі відмінної якості. Все доставлено в срок. Дуже задоволені. Рекомендуємо.

• Продавец  RM Factory

Дякуємо, що обрали нас!
      Щиро вдячні за Ваш відгук — Ваша підтримка надихає нашу команду ставати ще кращими. Нам приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди раді співпраці з Вами у майбутньому!

• Роман Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RM Factory. Цвет столешницы: Дуб Крафт золотой. Ширина: 110. Глубина: 110

• Назар Б***

Вигляд супер, особливо потішив механізм розсування. Можу радити, все якісно.

Достоинства:
    Механізм розсування, якісь матеріалів
    Недостатки:
    Відсутність м'яких підкладок для ніжок
    • Продавец  RM Factory