- Марія К***Отзыв от покупателя. Продавец: AVVS Tech. Цвет столешницы: Дуб Крафт Золотой + Черный. Ширина: 90. Глубина: 90
Стіл перевищив наші очікування, вигляд прекрасний і міцна конструкція, це саме те що ми так довго шукали для себе
- Продавец AVVS Tech
Дуже раді чути). Дякуємо вам за відгук та покупку! Приємного використання).
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: AVVS Tech. Цвет столешницы: Белый + черный. Ширина: 80. Глубина: 80
Стіл хорошої якості, доставили швидко!!!
- Марина К***Отзыв от покупателя. Продавец: AVVS Tech. Цвет столешницы: Бетон + Черный. Ширина: 110. Глубина: 110
Чудовий стіл, дуже стильно виглядає, купували великий. Стійкий та стільниця дуже цупка.
- Достоинства:
- Стильний, гарний та зручний
- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: AVVS Tech. Цвет столешницы: Белый + черный. Ширина: 90. Глубина: 90
Замовила цей стіл і не пошкодувала. Стіл прийшов добре запакований, без подряпин чи сколів. Збірка зайняла близько 30 хвилин, усі кріплення були в комплекті.
- Достоинства:
- Стійкість: конструкція міцна, стіл не хитається. Стільниця приємна на дотик, колір відповідає фото на сайті. Виглядає стильно та лаконічно, чудово вписався в інтерʼєр.
- Продавец AVVS Tech
Дякую за ваш відгук та покупку! Ми дуже раді! Бажаємо Вам приємного використання!
- Анастасія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: AVVS Tech. Цвет столешницы: Дуб Крафт Золотой + Черный. Ширина: 90. Глубина: 90
Стіл супер, дякую
- Ирина П***Отзыв от покупателя. Продавец: AVVS Tech. Цвет столешницы: Дуб Крафт Золотой + Черный. Ширина: 90. Глубина: 90
Крутой стол, СПАСИБО
- Достоинства:
- Красивый
- Недостатки:
- Ольга В***Отзыв от покупателя. Продавец: AVVS Tech. Цвет столешницы: Дуб Эндгрейн + Черный. Ширина: 80. Глубина: 80
Стіл гарний та якісний. Виглядає ще краще в реальності. Рекомендую.
- Достоинства:
- Відповідність кольору та розмірам. Легкий монтаж.
- Продавец AVVS Tech
Ольга, дякуємо вам за відгук та покупку! Бажаємо приємного використання!
- Вікторія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: AVVS Tech. Цвет столешницы: Дуб сонома + Черный. Ширина: 80. Глубина: 80
Столик сподобався. Ніжки до стільниці кріпляться дуже легко. Ніжки регульовані( якщо підлога не рівна). Компактний, виглядає гарно, у використанні час покаже.
- Ірина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: AVVS Tech. Цвет столешницы: Дуб Крафт Золотой + Черный. Ширина: 80. Глубина: 80
Стіл 80см.
Дуб крафт золотий.
Гарний,стильний, легко збирається,покупкою задоволені,доставка була вчасно.Рекомендую!!!- Достоинства:
- Компактний.
- Недостатки:
- Відсутні.
- Продавец AVVS Tech
Дякуємо вам за чудовий відгук та покупку. Бажаємо приємного використання!
- Мар'яна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: AVVS Tech. Цвет столешницы: Бетон + Черный. Ширина: 80. Глубина: 80
Дуже гарний стіл.
- Марія В***Отзыв от покупателя. Продавец: AVVS Tech. Цвет столешницы: Орех Франклин. Ширина: 80. Глубина: 80
Прекрасний стіл, якісний)
- Достоинства:
- Займає не багато місця
- Недостатки:
- Недоліків нема
- Продавец AVVS Tech
Приємного вам використання! Дуже раді. Дякуємо за відгук та покупку!
- Уляна С***Отзыв от покупателя. Продавец: AVVS Tech. Цвет столешницы: Антрацит. Ширина: 90. Глубина: 90
Стіл дуже гарний мені він сподобався рекомендую
- Недостатки:
- Лилия К***Отзыв от покупателя. Продавец: AVVS Tech. Цвет столешницы: Бетон + Черный. Ширина: 90. Глубина: 90
Дуже гарний стіл. Просто 10 із 10. Відправили швидко. Дякую
- Марина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: AVVS Tech. Цвет столешницы: Бетон + Черный. Ширина: 90. Глубина: 90
Стіл чудовий. Гарна якість. Прийшов швидко. Рекомендую
Замовленням задоволена. Стіл міцний,важкий та надійний. Рекомендую
- Юлія М***Отзыв от покупателя. Продавец: AVVS Tech. Цвет столешницы: Бетон + Черный. Ширина: 80. Глубина: 80
Замовляла стіл, дуже задоволена!
Якість на високому рівні, міцний та акуратний, виглядає навіть краще, ніж очікувала. Доставка була швидкою, все добре упаковано. Думаю, прослужить довго. Рекомендую- Продавец AVVS Tech
Юлія. Дякуємо вам за відгук та покупку! Бажаємо приємного використання!)
- Віталіна К***Отзыв от покупателя. Продавец: AVVS Tech. Цвет столешницы: Орех Франклин. Ширина: 110. Глубина: 110
Зручний
Стіл дуже зручний,
І висота і ширина дуже вдала в цьому розмірі.
Рекомендую - Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: AVVS Tech. Цвет столешницы: Орех Франклин. Ширина: 110. Глубина: 110
Чудовий стіл, вигідна ціна. Дуже легко зібрати. Стільниця масивна, важка. Боковинки добре і гарно проклеєні в колір. Тримається впевнено, стоїть рівненько, є мождивість регулювати ніжки
- Достоинства:
- Прекрасний стіл за цю вартість!