- Наталья С***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 24 x 36 x 40. Цвет: Коричневый
Нашій киці рюкзачок сподобався. І нам було зручно її нести на спині, бо багажу було багато.
- Достоинства:
- Легкий, розширюється внутрішній простір
- Недостатки:
- Поки не знайшли
- Павло Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 24 x 36 x 40. Цвет: Коричневый
Дуже сподобався цей рюкзак. Брали для котика 6 кг, на поїздки до ветеринара та прогулянки. Якість матеріалів хороша, рюкзак тримає форму, замки надійні. Сітка забезпечує гарну вентиляцію, а ще дуже зручно, що можна розкласти задню частину — улюбленцю є більше місця всередині.
Кіт почувався спокійно, не нервував у дорозі. На плечах сидить комфортно, навіть при тривалому носінні. Також сподобались додаткові кишені для води та смаколиків. Виглядає стильно й дорого. Покупкою повністю задоволені, рекомендую - татьяна А***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 24 x 36 x 40. Цвет: Коричневый
Сумка гарна, якісна. Доставка вчасно.
- Андрей С***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 24 x 36 x 40. Цвет: Белый
Дуже сподобався цей рюкзак для кота! Якість матеріалів хороша, рюкзак міцний і водночас легкий. Кіт вагою 6 кг, почувається комфортно завдяки великій кількості сітки та вентиляційних отворів, дно під вагою не прогинається. Сподобалось, що є можливість розкласти бокову частину — улюбленцю більше місця для відпочинку під час поїздки.
Лямки зручні, не тиснуть на плечі, а прозоре віконце дозволяє котику спостерігати за всім навколо. Виглядає стильно та акуратно. Рекомендую!- Достоинства:
- Якість, зручність користування
- Недостатки:
- Бондартсов И***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 24 x 36 x 40. Цвет: Коричневый
- Достоинства:
- Выглядит хорошо. Соответствует описанию.
- Недостатки:
- Оторвалась лямка в первый же день.
- Продавец ЗооТорг
Ігоре вітаємо! Дуже прикро, що виникла така неприємна ситуація! Пропонуємо компенсувати витрати на ремонт в ательє, менеджер з Вами зв`яжеться!
- Евгений З***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 24 x 36 x 40. Цвет: Коричневый
Класний рюкзак !
Прогулянка з котиком стала набагато цікавіша та зручніша.
Багато місця для хвостика- Достоинства:
- Багато місця для тваринки.
- Надія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 24 x 36 x 40. Цвет: Коричневый
Гарний, компактний, якісний. Вже випробували.
- Достоинства:
- Складається, компактний, але великий, на спині зручний
- Недостатки:
- Кілька ниток на річці наплічника
- Марія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 24 x 36 x 40. Цвет: Коричневый
Дуже комфортний як для мене так і для мого хвостатого. Надійний та міцний.
- Достоинства:
- Просторий, надійний, міцний.
- Недостатки:
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 24 x 36 x 40. Цвет: Коричневый
Купили рюкзак коричневого кольору і дуже задоволені Кіт 6 кг вміщається легко ще й місця багато щоб сидіти у весь зріст. Під час прогулянок відкриваємо карман з сіткою і кіт повністю лягає у весь зріст. Влітку не буде жарко, під час дощу не протікає.
Рекомендую 100%
Якість сіток та ручок дуже гарна та міцна.- Достоинства:
- Якість відмінна. Дуже зручно носити і кіт щасливий
- Сергей Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 24 x 36 x 40. Цвет: Белый
Рюкзак дуже сподобався, гарна якість, просторий та легкий. Кіт вагою 7 кг добре себе почуває, та не хоче вилазити. Розширення слугує як будиночок, дуже зручно.
- Достоинства:
- Зручний, якісний, вмісткий
- Недостатки:
- Марія К***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 24 x 36 x 40. Цвет: Коричневый
Дуже сподобалося мені та котикові. Зауважень немає. Зручний, легкий
- Достоинства:
- Легкий, зручно носити як в руці, так на плечах
- Недостатки:
- Ще не виявлено
- Ірина С***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 24 x 36 x 40. Цвет: Коричневый
Хороший рюкзак, кішці в ньому зручно, мені її носити теж.
- Достоинства:
- Зручні лямки, тримає форму при перенесенні, достатньо місця для великої кішки
- Недостатки:
- Був запах деякий час після розпаковки
- ЯнаОтзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 24 x 36 x 40. Цвет: Коричневый
Велике дякую! Усе сподобалося і мені, і котику. Рюкзак справді зручний, особливо сподобалася його розкладна частина - котик там комфортно влаштувався
- Достоинства:
- Легкий, зручний
- Недостатки:
- Тетяна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 24 x 36 x 40. Цвет: Коричневый
Рюкзак великий, для котика достатньо місця. Неприємний нюанс(. Не прошита сітка в двох місцях. Потрібно підшивати.
- Продавец ЗооТорг
Тетяно, вітаємо, дякуємо за зворотній зв`язок! Нам дуже прикро, що виникла така неприємна ситуація! На товар гарантія 12 місяців, можемо зробити обмін на новий рюкзак або компенсувати витрати на ремонт в ательє, менеджер з Вами зв`яжеться!
- Тетяна Р***
Дякую! Вже зашила. Уважніше перевіряйте товар.
- Марія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 24 x 36 x 40. Цвет: Коричневый
Чудовий рюкзак
- Достоинства:
- Бокові відділи, розширення місця, вентиляція, цупкий матеріал
Рюкзак чудовий, саме те, що я шукала, кішечка наша важить майже 6 кг, але в нього вона помістилась добре. Дуже зручно носити. Задня стінка розкладається, киці це сподобалось, можна полежати.
- Віка Е***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 24 x 36 x 40. Цвет: Коричневый
Придбала рюкзак.Дуже задоволена .Котику дуже комфортно і багато місця всередині .Хоче переживала що йому буде не зручно
- Достоинства:
- Зручний і не тяжкий!
- Недостатки:
- Юлія П***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 24 x 36 x 40. Цвет: Коричневый
7.5 кг шотландської вислоухої помістились на ура. Взагалі кішка в нас переноски не любить, але до рюкзака зайшла сама
Місця цілком досить, вона спокійно і лежала, і сиділа без розкриття розширювача, його ще не тестували)- Достоинства:
- Гарний каркас, низ не прогнувся під вагою тварини, достатньо місця навіть без розширювача
- Недостатки:
- Поки не знайшли
- Надія Б***
Підкажіть , яка довжина киці, без голови та хвоста?
- Юлія П***
Розмір кішки точно не скажу, вона не ведеться на фокуси с замірами)))) Але десь приблизно 40 см без голови та хвоста
Крутезний рюкзак, просторий, добре тримає форму, гарна вентиляція. Сітчастий додатковий будиночок, дуже зручний,
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 24 x 36 x 40. Цвет: Коричневый
Все пройшло чудово: і замовлення, і доставка, і фідбек від продавя. Котику рюкзак сподобався — сидів у ньому весь вечір. Великий плюс, що є можливість розширити простір, відкривши задню частину. Дуже задоволена покупкою! Дякую!
- Наталья Т***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 24 x 36 x 40. Цвет: Белый
Рюкзак відповідає сподіванням, якістю задоволена, швидка доставка. На котика 5,5 кг підійшов. Дякую продавцю.
- Марія О***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 24 x 36 x 40. Цвет: Коричневый
Чудовий рюкзак, користуємось вже близько року. Нарікань немає. Рекомендую!
- Достоинства:
- Хороша якість
- Діана У***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 24 x 36 x 40. Цвет: Коричневый
Дуже гарний, носиться легко на плечах та зручний як для хазяїна, так і для котиків.
- Достоинства:
- дуже багато місця для киці, легенька та комфортна
- Недостатки:
- не помічено
- Продавец ЗооТорг
ДІано, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Раді, що тепер Ваші з котиками прогулянки стали більш комфортними та приємними!
- АнастасияОтзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 24 x 36 x 40. Цвет: Белый
Даже крутий, гарної якості, легкий і багато місця для улюбленця.
Крутий на всі 1000 %- Достоинства:
- Зручний, якісний
- Продавец ЗооТорг
Анастасіє, вітаємо! Щиро дякуємо за яскравий відгук! Раді чути, що рюкзак виправдав всі очікування — легкий, якісний і місткий для вашого улюбленця. Бажаємо вам і вашому пухнастому другу безліч приємних і веселих прогулянок!
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 24 x 36 x 40. Цвет: Коричневый
Киця задоволена!
- Достоинства:
- Гарна якість. Швидко доставили.
- Недостатки:
- відсутні
- Продавец ЗооТорг
Ольго, вітаємо! Дякуємо за відгук! Дуже приємно, що ваша киця задоволена, а ви оцінили якість та швидку доставку. Нехай переноска служить довго та з комфортом!
- Софія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 24 x 36 x 40. Цвет: Коричневый
Дуже класний і якісний рюкзак, котику дуже сподобався, майже все час проводить в ньому, дуже зручний і комфортний
- Достоинства:
- Якісний, зручний
- Продавец ЗооТорг
Софіє, вітаємо! Дякуємо за відгук! Дуже приємно, що рюкзак сподобався і вам, і вашому котику, та став улюбленим місцем для відпочинку. Бажаємо комфортних подорожей і затишних моментів разом!
- Світлана Є***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 24 x 36 x 40. Цвет: Коричневый
менеджер одразу зателефонував і уточнив вагу котика, що дуже важливо бо я не одразу знала що є для різної ваги. Сама сумка для котика дуже зручна і з гарного матеріалу і одразу сподобалось йому. Багато відділень для того щоб корм або іграшки поставити.
- Достоинства:
- матеріал, комунікація з менеджером магазину
- Продавец ЗооТорг
Світлано, вітаємо! Дуже раді, що вам усе сподобалося. Дякуємо!
- Александр О***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 24 x 36 x 40. Цвет: Белый
Гарний рюкзак, зручний та легкий. Місця всередині достатньо для кішки 5 кг. Якщо розкласти сітчасте розширення, то взагалі можна використовувати як спальне місце або міні манеж.
- Достоинства:
- Лекгий, добра вентиляція, дно не прогинається, прозоре вікно, сітчасте розширення.
- Продавец ЗооТорг
Олександре, вітаємо! Дуже вдячні, що поділилися враженнями! Це дуже допомагає нам рухатися далі, а покупці мають змогу впевнитися в якості та доступності нашого товару!
- Богдан М***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 24 x 36 x 40. Цвет: Коричневый
Якісний та практичний рюкзак. Кіт 7 кг почувається чудово в середині. Особливо гарна сітчаста палатка яка розкладається із задньої частини рюкзака. В дорозі кіт спокійно відпочивав, ми дуже задоволені рюкзаком.
- Достоинства:
- Легкий, тканина легко чиститься, міцний каркас та дно яке не прогинається, сітчаста палатка дає додаткове місце