Отзывы покупателей о Рюкзак переноска для кота кошки маленькой собаки до 8 кг с сетчатым расширением белый (002284)

Код:  519285689
Оценка пользователей 4.82/5
  • Наталья С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 24 x 36 x 40. Цвет: Коричневый

Нашій киці рюкзачок сподобався. І нам було зручно її нести на спині, бо багажу було багато.

Достоинства:
    Легкий, розширюється внутрішній простір
    Недостатки:
    Поки не знайшли
  • Павло Ц***

Дуже сподобався цей рюкзак. Брали для котика 6 кг, на поїздки до ветеринара та прогулянки. Якість матеріалів хороша, рюкзак тримає форму, замки надійні. Сітка забезпечує гарну вентиляцію, а ще дуже зручно, що можна розкласти задню частину — улюбленцю є більше місця всередині.
    Кіт почувався спокійно, не нервував у дорозі. На плечах сидить комфортно, навіть при тривалому носінні. Також сподобались додаткові кишені для води та смаколиків. Виглядає стильно й дорого. Покупкою повністю задоволені, рекомендую

• татьяна А***

Сумка гарна, якісна. Доставка вчасно.

• Андрей С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 24 x 36 x 40. Цвет: Белый

Дуже сподобався цей рюкзак для кота! Якість матеріалів хороша, рюкзак міцний і водночас легкий. Кіт вагою 6 кг, почувається комфортно завдяки великій кількості сітки та вентиляційних отворів, дно під вагою не прогинається. Сподобалось, що є можливість розкласти бокову частину — улюбленцю більше місця для відпочинку під час поїздки.
    Лямки зручні, не тиснуть на плечі, а прозоре віконце дозволяє котику спостерігати за всім навколо. Виглядає стильно та акуратно. Рекомендую!

Достоинства:
    Якість, зручність користування
    Недостатки:
    Відсутні
  • Бондартсов И***
    Достоинства:
    Выглядит хорошо. Соответствует описанию.
    Недостатки:
    Оторвалась лямка в первый же день.
    • Продавец  ЗооТорг

Ігоре вітаємо! Дуже прикро, що виникла така неприємна ситуація! Пропонуємо компенсувати витрати на ремонт в ательє, менеджер з Вами зв`яжеться!

• Евгений З***

Класний рюкзак !
    Прогулянка з котиком стала набагато цікавіша та зручніша.
    Багато місця для хвостика

Достоинства:
    Багато місця для тваринки.
  • Надія Т***

Гарний, компактний, якісний. Вже випробували.

Достоинства:
    Складається, компактний, але великий, на спині зручний
    Недостатки:
    Кілька ниток на річці наплічника
  • Марія Д***

Дуже комфортний як для мене так і для мого хвостатого. Надійний та міцний.

Достоинства:
    Просторий, надійний, міцний.
    Недостатки:
    Не має
  • Олена

Купили рюкзак коричневого кольору і дуже задоволені Кіт 6 кг вміщається легко ще й місця багато щоб сидіти у весь зріст. Під час прогулянок відкриваємо карман з сіткою і кіт повністю лягає у весь зріст. Влітку не буде жарко, під час дощу не протікає.
    Рекомендую 100%
    Якість сіток та ручок дуже гарна та міцна.

Достоинства:
    Якість відмінна. Дуже зручно носити і кіт щасливий
  • Сергей Ш***

Рюкзак дуже сподобався, гарна якість, просторий та легкий. Кіт вагою 7 кг добре себе почуває, та не хоче вилазити. Розширення слугує як будиночок, дуже зручно.

Достоинства:
    Зручний, якісний, вмісткий
  • Марія К***

Дуже сподобалося мені та котикові. Зауважень немає. Зручний, легкий

Достоинства:
    Легкий, зручно носити як в руці, так на плечах
    Недостатки:
    Ще не виявлено
  • Ірина С***

Хороший рюкзак, кішці в ньому зручно, мені її носити теж.

Достоинства:
    Зручні лямки, тримає форму при перенесенні, достатньо місця для великої кішки
    Недостатки:
    Був запах деякий час після розпаковки
  • Яна

Велике дякую! Усе сподобалося і мені, і котику. Рюкзак справді зручний, особливо сподобалася його розкладна частина - котик там комфортно влаштувався

Достоинства:
    Легкий, зручний
  • Тетяна Р***

Рюкзак великий, для котика достатньо місця. Неприємний нюанс(. Не прошита сітка в двох місцях. Потрібно підшивати.

• Продавец  ЗооТорг

Тетяно, вітаємо, дякуємо за зворотній зв`язок! Нам дуже прикро, що виникла така неприємна ситуація! На товар гарантія 12 місяців, можемо зробити обмін на новий рюкзак або компенсувати витрати на ремонт в ательє, менеджер з Вами зв`яжеться!

• Тетяна Р***

Дякую! Вже зашила. Уважніше перевіряйте товар.

• Марія Р***

Чудовий рюкзак

Достоинства:
    Бокові відділи, розширення місця, вентиляція, цупкий матеріал
  • Олена

Рюкзак чудовий, саме те, що я шукала, кішечка наша важить майже 6 кг, але в нього вона помістилась добре. Дуже зручно носити. Задня стінка розкладається, киці це сподобалось, можна полежати.

• Віка Е***

Придбала рюкзак.Дуже задоволена .Котику дуже комфортно і багато місця всередині .Хоче переживала що йому буде не зручно

Достоинства:
    Зручний і не тяжкий!
  • Юлія П***

7.5 кг шотландської вислоухої помістились на ура. Взагалі кішка в нас переноски не любить, але до рюкзака зайшла сама
    Місця цілком досить, вона спокійно і лежала, і сиділа без розкриття розширювача, його ще не тестували)

Достоинства:
    Гарний каркас, низ не прогнувся під вагою тварини, достатньо місця навіть без розширювача
    Недостатки:
    Поки не знайшли
    • Надія Б***

Підкажіть , яка довжина киці, без голови та хвоста?

• Юлія П***

Розмір кішки точно не скажу, вона не ведеться на фокуси с замірами)))) Але десь приблизно 40 см без голови та хвоста

• Сергей Ш***

Крутезний рюкзак, просторий, добре тримає форму, гарна вентиляція. Сітчастий додатковий будиночок, дуже зручний,

• Тетяна

Все пройшло чудово: і замовлення, і доставка, і фідбек від продавя. Котику рюкзак сподобався — сидів у ньому весь вечір. Великий плюс, що є можливість розширити простір, відкривши задню частину. Дуже задоволена покупкою! Дякую!

• Наталья Т***

Рюкзак відповідає сподіванням, якістю задоволена, швидка доставка. На котика 5,5 кг підійшов. Дякую продавцю.

• Марія О***

Чудовий рюкзак, користуємось вже близько року. Нарікань немає. Рекомендую!

Достоинства:
    Хороша якість
  • Діана У***

Дуже гарний, носиться легко на плечах та зручний як для хазяїна, так і для котиків.

Достоинства:
    дуже багато місця для киці, легенька та комфортна
    Недостатки:
    не помічено
    • Продавец  ЗооТорг

ДІано, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Раді, що тепер Ваші з котиками прогулянки стали більш комфортними та приємними!

• Анастасия

Даже крутий, гарної якості, легкий і багато місця для улюбленця.

Крутий на всі 1000 %

Достоинства:
    Зручний, якісний
    • Продавец  ЗооТорг

Анастасіє, вітаємо! Щиро дякуємо за яскравий відгук! Раді чути, що рюкзак виправдав всі очікування — легкий, якісний і місткий для вашого улюбленця. Бажаємо вам і вашому пухнастому другу безліч приємних і веселих прогулянок!

• Ольга Б***

Киця задоволена!

Достоинства:
    Гарна якість. Швидко доставили.
    Недостатки:
    відсутні
    • Продавец  ЗооТорг

Ольго, вітаємо! Дякуємо за відгук! Дуже приємно, що ваша киця задоволена, а ви оцінили якість та швидку доставку. Нехай переноска служить довго та з комфортом!

• Софія Г***

Дуже класний і якісний рюкзак, котику дуже сподобався, майже все час проводить в ньому, дуже зручний і комфортний

Достоинства:
    Якісний, зручний
    • Продавец  ЗооТорг

Софіє, вітаємо! Дякуємо за відгук! Дуже приємно, що рюкзак сподобався і вам, і вашому котику, та став улюбленим місцем для відпочинку. Бажаємо комфортних подорожей і затишних моментів разом!

• Світлана Є***

менеджер одразу зателефонував і уточнив вагу котика, що дуже важливо бо я не одразу знала що є для різної ваги. Сама сумка для котика дуже зручна і з гарного матеріалу і одразу сподобалось йому. Багато відділень для того щоб корм або іграшки поставити.

Достоинства:
    матеріал, комунікація з менеджером магазину
    • Продавец  ЗооТорг

Світлано, вітаємо! Дуже раді, що вам усе сподобалося. Дякуємо!

• Александр О***

Гарний рюкзак, зручний та легкий. Місця всередині достатньо для кішки 5 кг. Якщо розкласти сітчасте розширення, то взагалі можна використовувати як спальне місце або міні манеж.

Достоинства:
    Лекгий, добра вентиляція, дно не прогинається, прозоре вікно, сітчасте розширення.
    • Продавец  ЗооТорг

Олександре, вітаємо! Дуже вдячні, що поділилися враженнями! Це дуже допомагає нам рухатися далі, а покупці мають змогу впевнитися в якості та доступності нашого товару!

• Богдан М***

Якісний та практичний рюкзак. Кіт 7 кг почувається чудово в середині. Особливо гарна сітчаста палатка яка розкладається із задньої частини рюкзака. В дорозі кіт спокійно відпочивав, ми дуже задоволені рюкзаком.

Достоинства:
    Легкий, тканина легко чиститься, міцний каркас та дно яке не прогинається, сітчаста палатка дає додаткове місце