- Валерій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart click
Взяв ці 2і приставки на Android 14. Прийшли швидко (у наш час!). Всім характеристикам відповідають. Мої Sony-2009р. та Samsung-2013р. відмінно працюють по WiFi 5 МГц Bluetooth-пульт з мікрофоном. Продавця рекомендую. Після замовлення вийшов на зв'язок, та при необхідності пропонував допомогу. Дякую за його письмові рекомендації при першому увімкненні.
- Достоинства:
- Ціна/якість
- Недостатки:
- Поки що не виявив
- Марина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart click
Гарна приставка. Все працює, налаштували самі, але приємно що продавець пропонує допомогу в цьому питанні майже без вашого звернення. Подобається пультик- швидкий, мʼякенький. Спробували, взяли ще до 2 телевізорів та вже рекомендували друзям. Поки нарікань немає.
- Достоинства:
- Маленька коробочка, швидкий пульт.
- Недостатки:
- В одній з приставок було налаштування англійською мовою. Дякувати GPT, розібралися.
- Наталья Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart click
Приставку доставили дуже швидко. Продавець ввічливий, оперативно відповідав та допомогав у вирішенні питань з налаштуванням пульта та промокодами, незважаючи що святкові дні. Сама приставка стандартна, на Андроїд 14, відповідає опису, в цілому задоволена покупкою. Цей гаджет оживив мій Самсунг зі смарт- тв 2012 р.
Дякую продавцю і рекомендую магазин.- Достоинства:
- Андроїд 14, промокоди
- Недостатки:
- Були вирішені
- Наталья Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart click
Не работает голосовой управление на пульте. Как настроить?
- Продавец Smart click
Доброго дня, наш представник зв'яжеться з вами та допоможе.
- Мирон Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart click
Добре працює дуже добре
- Достоинства:
- Є безплатні підписки
- Чупахин А***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart click
Магазин и продавца рекомендую.
- АлексейОтзыв от покупателя. Продавец: Smart click
работает быстро не тормозит.
- МагдаОтзыв от покупателя. Продавец: Smart click
Дополню отзыв- приставку дважды перезагрузила, открылись все приложения. Приставка работает довольно шустро, WF ловит хорошо на расстоянии 15-20 метров. Ютуб работает обычно , с рекламой. Без рекламы только YouTV. Поставила бы 5 *,но есть проблемки работы с пультом: длительное нажатие и медленное реагирование на включение/выключение и регулировку звука. Это может раздражать нетерпеливых пользователей. также пульт от телевизора и пульт приставки оказались на одной частоте. Приходится закрывать приставку, когда необходимо поработать пультом от телевизора. Также не указаны параметры приставки (вольтаж, мощность) для работы приставки в случае отсутствия света ни на сайте, ни на коробке, ни в инструкции.Они необходимы для подбора кабеля.
- Достоинства:
- Компактный
- Продавец Smart click
Доброго дня!
Щиро дякуємо за ваш відгук і за те, що поділилися своїми враженнями.
Щодо застосунку YouTube — перегляд контенту без реклами можливий лише за наявності преміум-підписки.
Без реклами, але без преміум-підписки, можна дивитися відео через альтернативний клієнт YouTube, який уже встановлений на пристрій — додаток SmartTube.
Щодо пульта дистанційного керування: він підтримує два стандарти — ІЧ (інфрачервоний) та Bluetooth. Найзручніше користуватися Bluetooth-підключенням, адже тоді не потрібно наводити пульт безпосередньо на приставку, і її можна сховати, наприклад, за телевізором. Це також запобігає випадковому керуванню приставкою пультом від телевізора.
Блок живлення у більшості ТВ-приставок має параметри 5В — 2А і оснащений стандартним круглим штекером 2.5/5.5 мм.
З повагою,
команда Smart click.
- МагдаОтзыв от покупателя. Продавец: Smart click
По сравнению с аналогичной Х96 max, более дорогой, очень тормозная.Установлены приложения Ютуб, You TV. Остальное - сами скачиваем. Зависает при быстродействии. Медленный процессор.Приобретался на кухню - для этого идеален. Из-за малых размеров, можно смело возить на отдых, гости,кемпинг и прочее.Продавец очень отзывчивый - реагировал на все вопросы быстро. Консультировал.
- Достоинства:
- Компактная.Удобный пульт.
- Недостатки:
- Медленная работа.Толстый негнущийся кабель HDMI
- Євгеній І***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart click
Все працює
- Достоинства:
- Компактна, просто і швидко підключити і настроїти
- Недостатки:
- Не виявив
- Христина Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart click
Всё отлично
- Сергей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart click
Все чудово! Хороший продавець
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Smart click
Все працює. Підключився через wi-fi без проблем. Як на мене перевагою є одразу наявність браузера.
- Достоинства:
- Ціна/якість цілком відповідає
- Сергій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart click
При підключенні через wifi небуло доступу до інтернету і приставка нехотіла працювати хоча роутер був на відстані 30 см. Коли підключився через кабель все оновилося до нового програмного забезпечення і підалися налаштування. Для стабільної роботи напевно потрібно докупити вентелятор для охолодження за 30-40 хв налаштування і перегляду тв сильно нагрілася.
- Достоинства:
- Працює добре
- Недостатки:
- Сильно гріється
- Михаил Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart click
Всё работает. Рекомендую. Продавец даже оставил свои контакты и предложил помощь и рекомендации по установке, если возникнут сложности
- Достоинства:
- Работает
- Недостатки:
- Нет пока