Отзывы покупателей о Ваттметр-энергометр цифровой 16А (3.6 кВт) двухтарифный

Код:  519567759
Оценка пользователей 3.5/5
  • Євгеній
    Отзыв от покупателя. Продавец: ДеТутТоп

На перший погляд непоганий прилад, але частоту струму не міряє, 50гц показує постійно, хоча я знаю що з мого генератора виходить 52-53гц, ну то таке. Вимірює напругу і потужність підключених приладів досить точно, для побутових потреб підійде. Проблема в тому що задимівся трохи, наче й працює, але паленим з корпусу нормально так тхне. Без догляду не рекомендую надовго залишати.

Достоинства:
    Досить точний для побутових потреб
    Недостатки:
    Недовго пропрацював, з корпусу димок пішов
    • Євгеній

Частоту показує вірно, чомусь перший раз міряв то показувало тільки 50гц. А задимівся він від того що міряв показники які видає безперебійник, у якого модифікована (квадратна) синусоїда, мабуть таким приладам таке не подобається, резистор трохи почорнів всередині, перегрівся, але прилад працює.

• Продавец  ДеТутТоп

Дякуємо за відгук!

Ви абсолютно праві: прилад розрахований на чисту синусоїду міської мережі. Ватметр також може працювати з генераторами та джерелами безперебійного живлення, але стабільність його роботи залежить від якості сигналу, який вони видають. За значних викривлень синусоїди можливі похибки, зависання або перегрів внутрішніх компонентів.

Ще раз дякуємо за ваш коментар — він був дуже корисним!

• Виталий Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ДеТутТоп

Прийшов товар швидко. Але чому в описі не вказано що батарейки не входять до комплекту.? Так як я не ходжу де тепер мені їх купувати, знову пошті за доставку платити. Дякую.

Достоинства:
    Працює.
    Недостатки:
    Не вказано за батарейки.
  • Глеб

дякую!

Достоинства:
    Чудовий пристрій, гарна якість,
    Недостатки:
    Не знайшов
  • Дмитро Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ДеТутТоп

Фігня. Поставив на котел. Показники зависли через кілька годин: квт/год і ват. В результаті зміг прослідкувати лише поточні показники, хоча хотів перевірити за всю добу.
    Батарейка нова.

Достоинства:
    Купа параметрів, які не факт, що потрібні. Типу СО2
    Недостатки:
    Виснуть показники через деякий час
    • Продавец  ДеТутТоп

Дякуємо за відгук!
      Ватметр TS-836Pro коректно працює з навантаженнями на чистій синусоїді (лампи, обігрівачі тощо).
      При підключенні до імпульсних пристроїв — котлів, блоків живлення, інверторної техніки або генераторів — форма струму може спотворюватися, через що прилад іноді показує некоректні дані або може працювати нестабільно.
      Щоб переконатися в правильності роботи приладу, радимо протестувати його на стандартному побутовому споживачі з чистою синусоїдою. Це допоможе переконатися, що ватметр працює справно.