Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Дорожная сумка органайзер для хранения документов 37х10,5х27 см, с кодовым замком, Home Cleaning, Черная

Код :  520030819
Оценка пользователей 4.8/5
  • Отзывы про товар продавца Sattil
  • Максім К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sattil. Цвет: Черный

Максимально продуманий органайзер! Багато кишеньок, сіточок та відділень - тепер усе сімейні паспорти, квитки та страховка в одному безпечному місці

• Продавец  Sattil

Дякуємо за ваш відгук! Дуже раді, що органайзер виправдав ваші очікування. Приємно знати, що вам сподобалася його практичність, кількість відділень та зручність для зберігання важливих документів. Бажаємо комфортних подорожей та приємного користування!

• Юлія Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Высота: 10. Ширина: 35

Непоганий органайзер за свої гроші. Китай, але не самий дешевий. Замки- звичайні, як на спортивних сумках китайських. Є всі відсики для флешок, кредиток, паспортів і ще куча всього- досить зручно. Ткань схожа на непромокайку, але не перевіряла. Гарно виглядає. Як на мене- зручний варіант за такі гроші. Не очікую, що буде служити, як сумки німецької якості, але досить непоганий варіант з китайського сегменту.

Достоинства:
    Багато різних відсиків для різного роду документів.
    Недостатки:
    Нитки, що стирчать.

Дякуємо за детальний відгук! Нам приємно, що органайзер вам сподобався та виявився зручним у користуванні. Зауваження щодо ниток обов’язково передамо виробнику для покращення якості.
      Сподіваємось, органайзер буде служити вам довго та надійно!

• Максим П***

Чудова папка.
    Але є одне уточнення, папка має м'яку бічну поверхню (інколи це важливо) про що в описі не вказано а по фото я зробив висновок що там тверда поверхня.

Достоинства:
    Ціна, якість та дизайн.
    Недостатки:
    Не виявив

Дякуємо за ваш досвід. Так сумка має м'яку боковину, щоб регулювати висоту

• Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE. Цвет: Синий. Высота: 27. Ширина: 37

Брала в поіздку ,дуже якістна ,подобаеться що є замок код,Дякую

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Ольго! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Катерина П***

Зручний кейс, вміщає в себе документи формату А4

• Продавец  SAM groupe

Дякуємо Вам за відгук та високу оцінку нашої роботи!

• Марина Т***

Спасибо за полезный отзыв! единственный, что отметил формат А4. В характеристиках товара не указали.

• Олексій
    Отзыв от покупателя. Продавец: SAM groupe. Цвет: Серый. Высота: 10. Ширина: 27

Щиро вдячні за якісний органайзер. Всі документи тепер в одному місці. Доставка за кілька днів.

Достоинства:
    Зручно
    Недостатки:
    Неможливість оплатити на картку, щоб не платити відсотки НП
    • Продавец  SAM groupe

Дякуємо Вам за відгук та високу оцінку нашої роботи!!

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Серый

Швидка доставка. Персонал на вищому рівні. Сумка мені сподобалася, зручна. Без каркасна - для мене це не недолік.

• Продавец  Eligos

Ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар, швидку доставку та ПОВНУ ГАРАНТІЮ для всіх наших покупців! Будемо раді бачити Вас в майбутньому! Продавець ELIGOS

• Вадим Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Серый

Все супер, дякую. Ціна/ якість на висоті

Достоинства:
    Практична та зручна річ
    Недостатки:
    Поки не помітив
    • Продавец  Eligos

• Олег Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE. Цвет: Синий. Высота: 27. Ширина: 37

Товар відміний

Достоинства:
    Всі документи в одному місці
    Недостатки:
    Потрібна шлейка через плече і жорсткі вставки по периметру сумки
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Олегу! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Яна.
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE. Цвет: Серый. Высота: 27. Ширина: 37

Чемоданчик соответствует описанию. Если рассмотреть фото купивших, то видно, что модели разные. Мне повезло. Аккуратно выглядит, нитки не торчат, кодовый замок с ноликами.) Удобный для хранения документов. Предусмотрено много разных отделений. Наполненным выглядит красивее и солиднее, чем в сложенном виде (когда вынула с упаковки испытала легкое разочарование)

Достоинства:
    Документы в порядке
    Недостатки:
    Если куда-то ехать, то не хватает длинного ремня, чтоб носить на плече
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Яно! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Олександр П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: P-s Pro. Цвет: Черный. Высота: 10.5

Все норм

• Ярослав В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Черный

Якість повністю відповідає ціні. Все влаштовує

• Алина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Серый

Хороший органайзер под документы, цена/качество

Достоинства:
    Много отсеков
  • Світлана З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Серый

Все чудово :) все як на фото, документи всі вмістилися. І ще є багато місця. Давно шукала такий органайзер. Дякую магазину за оперативну доставку!

Достоинства:
    Всі документи помістились
  • Лариса А***

Товар сподобався

• Любов П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DIGSMART. Цвет: Серый. Высота: 10.5. Ширина: 27

Гарний органайзер зручний довольно вмістітельний

• Марценюк Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SAM groupe. Цвет: Серый. Высота: 10. Ширина: 27

Замовляла органайзер, дуже задоволена, швидко приїхало, якість відмінна

Достоинства:
    Великий розмір, гарна вмістимість, є кодовий замок
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  SAM groupe

Дякуємо Вам за відгук та надану довіру до нашого магазину!

• Олег
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Высота: 10. Ширина: 35

Для того, щоб зібрати все в одному місці - це мастхев. Компактна і зручна сумка, яка не вартує всіх грошей світу але в той же час виконує свою цільову функцію.

Дякуємо за відгук!
      Раді, що органайзер виявився зручним і корисним для зберігання всього необхідного в одному місці. Користуйтесь із задоволенням!

• Лідія Б***

Дуже задоволена папкою.
    Все гарно прошито, замок міцний, тканина цупка.

Достоинства:
    Всі документи тепер будуть у зручній папці і легко можна взяти з собою в укриття.
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Продавец  Eligos

• Ірина Т***

Надiслали швидко, все добре

Достоинства:
    Дуже зручний, мiсткий, легкий
  • Михайло К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Серый

Чудова сумка, зручна, якісна. Дуже багато відділенью. Кодовий замок справний. Все відповідає опису, я задоволений. Єдиний нюанс, що в моєму випадку код по замовчуванню замка був інакший. В упакуванні було вказано 000, хоча виявлося, що 700. Довелося підбирати вручну.

Достоинства:
    Багато кишень, якісно, зручно

• Дмитро Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Серый

Товар повністю відповідає опису, дуже місткий та якісно виконаний. Покупкою задоволений, рекомендую.

• Людмила Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Серый

Сумкв зручна та практична, з якісного матеріалу. Дуже швидко виконали замовлення. Дякую за якісний сервіс!

Достоинства:
    Швидка доставка
    Недостатки:
    Не виявила
    • Продавец  Eligos

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Серый

Гарний органайзер, швидка доставка.

Достоинства:
    Вартість, зручність, місткість.
    Недостатки:
    Поки не виявлено.
    • Продавец  Eligos

• Любов
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Высота: 10. Ширина: 35

Брала для себе і для сина . Зручно , всі документи під рукою . Адекватна ціна , нормальна якість . Можна помістити все необхідне . Рекомендую.

Достоинства:
    Всі документи в одному місці , зручно брати з собою при потребі .
    Недостатки:
    Поки не знайшла .

Доброго дня.
      Щиро дякуємо за ваш відгук і високу оцінку нашого органайзера. Раді, що він став зручним помічником для вас і вашого сина. Користуйтеся із задоволенням!

• Татьяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Серый

Купувала на подарунок, дуже зручна річ!Замовлю і собі обов'язково)
    Швидка доставка, дякую

• Інна Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Серый

Місткий органайзер. Вартує своїх грошей.

Достоинства:
    Вартість
    Недостатки:
    Поки не виявила
    • Продавец  Eligos

• Олександр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Серый

Гарна якість, швидка доставка.

• Сергій Б***

Зручний органайзер

• Тетяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SAM groupe. Цвет: Черный. Высота: 10. Ширина: 27

Швидко обробили замовлення та доставили. Особливо приємно було отримати від менеджера смс чи все добре з доставкою та товаром.

Достоинства:
    Гарна якість за свою ціну
  • Сергій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Серый

Гарний органайзер, зручний, місткий.

Достоинства:
    Зручність, місткість
    Недостатки:
    Поки не виявив
    • Продавец  Eligos

• Іван Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SAM groupe. Цвет: Серый. Высота: 10. Ширина: 27

Легка проста сумка, влізло все що планувалося

• Продавец  SAM groupe

Дякуємо Вам за відгук та високу оцінку нашої роботи.
      Наша команда завжди намагається, щоб Ви залишалися задоволені покупками!

• Олена В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SAM groupe. Цвет: Черный. Высота: 10. Ширина: 27

менеджер привітний, після контрольного дзвінка одразу відправили замовлення, товар виготовлений якісно, при цьому коштує не дорого, багато різних кишеньок, можна розкласти різні документи, дві зручні ручки з різних боків

Достоинства:
    якісно, не дорого
    Недостатки:
    поки що не побачила
    • Продавец  SAM groupe

Дякую Вам за відгук та високу оцінку нашої роботи!

• Вікторія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SAM groupe. Цвет: Серый. Высота: 10. Ширина: 27

Місткий, відповідає ціна - якість )

• Продавец  SAM groupe

Дякуємо Вам за відгук та високу оцінку нашої роботи!

• Бондар Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Серый

Доставлено швидко і відповідає опису в повній мірі

Достоинства:
    Швидко, якісно
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  Eligos

• Євген Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Высота: 10. Ширина: 35

За свою ціну - топ

Дякуємо за приємну оцінку!
      Раді, що органайзер виправдав ваші очікування. Нехай служить зручно і надійно!