Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Веб-шутер Человека-Паука с пусковым механизмом на магните - Spider Man

Код :  520135074
Оценка пользователей 2.5/5
  • Володимир М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Re-Toys

Зломалося після першого вистрілу, дуже не якісна іграшка

• Продавец  Re-Toys

Добрий день! Нам прикро що ви залишились незадоволені якістю твару. Наш менеджер вже зв'язався з вами для вирішення проблеми по замовленню

• Олександр Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Re-Toys

первый день работал после этого все все отпало механизм распался писал продавцу не отвечает не советую

Достоинства:
    нету
    Недостатки:
    много
    • Продавец  Re-Toys

Добрий день! Дякуємо вам за відгук.
      Нам щиро прикро, що у вас склалося негативне враження від товару. Хочемо звернути увагу, що конструкція іграшки передбачає надійне кріплення (вебшутер закріплений на 4 шурупа), тому під час звичайного використання він не міг розпастись.
      Також раніше ви зверталися до нас із запитом щодо інструкції зі збирання, і, на жаль, ми повідомляли, що такої інструкції не маємо. Тому на ваше звернення ми відповідь надавали.

• Тульчин М***

Це дуже добре

• Продавец  Re-Toys

Дякуємо за відгук, Нам дуже приємно що ви залишились задоволені нашим товаром

• Серафим п***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Re-Toys

Один раз з татом ремонтував так ну думаю гарний

Достоинства:
    Добра іграшка для дітей
    Недостатки:
    Не забудьте захватить клей супер клей пінцет ножиці та отвертку тому що потрібно ще його буде ремонтувати може бути
    • Продавец  Re-Toys

Добрий день! Перед відправкою всі товари перевіряються на цілісність. Нам прикро що вам довелось ремонтувати іграшку. Наш менеджер обов'язково зв'яжеться з вами для уточнення деталей щодо несправності іграшки.