Топи продажів

Отзывы покупателей о Коллекционная фигурка-брелок Серия №3 Labubu Лабубу HaveASeat/TheMonsters, 17 см

Код :  520191684
  • Олександр Б***

гуд

Дякуємо за відгук)
      Раді, що фігурка вам сподобалась!
      Будемо раді вашим новим замовленням)

• Елена М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KUNDO

Іграшка якісна, приємна на дотик). Відповідальний продавець. Все сподобалось!

Достоинства:
    Гарненька іграшка за приємною ціною. Відмінний сервіс! Дякую!
    Недостатки:
    • Продавец  KUNDO

Дякуємо, Олено, за такі теплі слова Дуже приємно чути, що іграшка та сервіс Вам сподобалися. Завжди раді бачити Вас знову

• Воха

Все ок

Достоинства:
    Діти задоволені
    Недостатки:
    Невиявлено
    • Продавец  KUNDO

Щиро дякуємо за відгук! Дуже приємно чути, що фігурка сподобалася, а діти задоволені — це для нас найкраща оцінка. Нехай дарує тільки позитивні емоції!

• Оксана Ф***

Чудово

• Продавец  KUNDO

Дякуємо за відгук! Дуже раді, що вам сподобалася ця фігурка Labubu. Гарного вам настрою та нових поповнень у колекції!

• Катерина А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KUNDO

Іграшка не оригінальна, видно що майже якісна підробка, хотіла зробити б повернення, але дитина вчепилась і не хоче віддавати

• Продавец  KUNDO

Дякуємо, що знайшли час залишити відгук. Ми уважно ставимось до кожного звернення, адже саме так можемо вдосконалювати наш сервіс і продукцію. Нам щиро шкода, що Ви отримали товар, який не відповідає Вашим очікуванням щодо якості, в описі вже зазначено що ця іграшка не оригінальна.

• Яна Ц***

Товар ужас,пришел брак(

Дякуємо за ваш відгук.
      Нам дуже шкода, що ви отримали товар із дефектом. Це не відповідає нашим стандартам якості.
      Будь ласка, напишіть нам у повідомлення магазину та надішліть фото або відео отриманого товару - ми обов’язково перевіримо ситуацію та запропонуємо заміну або інше рішення.
      Перепрошуємо за незручності та дякуємо за зворотний зв'язок.