- Анна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Poryadok Vdoma
Рекомендую, всім хто хоч трошки еко свідомий або ж тим хто хоче мати зручну багаторазову мочалку для посуду.
- Достоинства:
- Багаторазова. Замінник губки. Гарно піниться мильний засіб. Чудово вимиває посуд, бруд.
- Недостатки:
- Не виявлено.
- Продавец Poryadok Vdoma
Дякуємо, Анно! Раді, що ви підтримуєте екологічний підхід у повсякденному житті. Нехай служить довго!
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Poryadok Vdoma
Дуже корисна сітка
- Достоинства:
- Добре змиває все з посудини,мию цією сіткою все.
- Продавец Poryadok Vdoma
Оксано, дякуємо за відгук! Дуже раді, що сітка Вам сподобалась й допомагає в щоденному митті посуду і не тільки там!
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Poryadok Vdoma
Чудова сітка. Зручно мити посуд, сітка не забивається залишками їжі, легко виполіскується і швидко сохне, тому немає неприємного запаху. Рекомендую, дуже корисна річ.
- Продавец Poryadok Vdoma
Дякуємо, Олександре, за такий детальний відгук! Дуже раді, що сітка виправдала очікування. Цінуємо вашу рекомендацію!
- Софія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Poryadok Vdoma
Річ відміна
- Достоинства:
- Не залишає подряпин, добре виконує свої функції
- Продавец Poryadok Vdoma
Софіє, дякуємо за відгук й високу оцінку! Для нас дуже важливо, що ви задоволені покупкою!
- Людмила П***Отзыв от покупателя. Продавец: Poryadok Vdoma
Дуже зручна і якісна
- Продавец Poryadok Vdoma
Щиро дякуємо за довіру, Людмило! Користуйтеся із задоволенням! Будемо раді бачити вас знову серед наших покупців.
- Светлана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Poryadok Vdoma
Надовго хватає.якість влаштовує.все чудово.очікування виправдалися.дякую
- Продавец Poryadok Vdoma
Дякуємо, Світлано, що знайшли час залишити відгук, для нас це приємно та важливо! Раді, що очікування виправдалися. Вдалих покупок!
- Наталя Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Poryadok Vdoma
Чудова альтернатива губкам для миття посуду!
- Продавец Poryadok Vdoma
Щиро дякуємо за довіру та відгук. Гарного користування!
- Вера Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Poryadok Vdoma
Загалом добре, все влаштувало.
- Достоинства:
- Відповідає опису, гарно піниться, зручно мити нею.
- Недостатки:
- Зроблена не дуже якісно. З першого дня сама тканина (тряпки) стала висмикуватись с овірлока, яким навколо оброблена.
- Продавец Poryadok Vdoma
Дякуємо за ваш відгук
Раді, що товар сподобався у використанні. Зауваження про шов обов'язково врахуємо при подальшому відборі товару.