Отзывы покупателей о Кроссовки Salomon X Ultra 360 Gtx Black L47453200 41.5

Код:  520306679
Оценка пользователей 3.5/5
  • Владислав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый с черным и желтым. Размер: 43.5

Цей відгук не про товар( кроси були в чудові), а про цей прекрасний магазин і його сервіс!
    Значить 23.12 я забрав товар і повернув через 40хв так як не підійшов розмір і сьогодні 7.01 товар ще не доставлений на склад, оператори не компетентні у відповіді, на всі мої питання я чую лише «чекайте ми звʼяжемось з вами» і так я вже від 30.12 коли я створив заявку на уточнення де зараз є це повернення і по сьогоднішній день ніхто не може його знайти

Достоинства:
    Недостатки:
    Сервіс на нулі !!

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

• Арістоклес А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый с черным и желтым. Размер: 40.5

Не сгибаемые давят сверху, резина дубовая

Достоинства:
    Соломон мейд ин вьетнам
    Недостатки:
    Жосткие
    • Арістоклес А***

за 1,5 месяца ситуация не лучше, такие же жосткие, стелька твердая слишком, подошвой можно гвозди забивать

• Денис Д***

Так ви ж почитайте для чого вони, вони ж для бігу по пересічній місцевості, по камінню. Вони повинні бути жорсткими

• Андрій Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый с черным и желтым. Размер: 44.5

Загалом класні, але лівий чомусь начебто трохи меньше, бо давить в палець, і є брак в проклейці

Достоинства:
    Дизайн, матеріал
    Недостатки:
    Погано проклеєно
  • Олександр
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с бежевым. Размер: 43.5
    • Общее впечатление

Кросівки Salomon Ultra перевершили всі очікування. У них дуже комфортно ходити в гори — добре фіксують ногу, не натирають і мають чудову амортизацію. Навіть після кількох годин ходьби ноги не болять. Підошва надійно тримає на камінні та слизьких ділянках. Однозначно рекомендую для активного відпочинку!
    Це трекінгове взуття для гір, не для щоденного носіння в місті, тому вибирайте взуття за призначенням і буде по пʼять зірочок.

Достоинства:
    Це флагмани для гір