- Олександр А***Отзыв от покупателя. Продавец: Chudo-Rich. Количество цветов: 36
4звезды авансом. Качество не известно. Еще не использовали. Но у всем известных братьев азиатов это на400сотни дешевле.
- Недостатки:
- Світлана А***Отзыв от покупателя. Продавец: Chudo-Rich. Количество цветов: 120
Велике дякую за ці фломастери. Прочитала один негативний відгук та вагалася, чи гарної якості будуть ці фломастери, бо брала для подарунка. Продавець запевнив, що гарантує якісь. Я дуже задоволена, всі пишуть гарно, перекриває один одного. Яскраві кольори. Великій вибір. Дитина яка їх отримала в захваті. Дякую продавцю!
- Ольга П***Отзыв от покупателя. Продавец: Chudo-Rich. Количество цветов: 100
Дуже круті маркери. Підходять як для дорослих, таак і для дітей. Фарба класно перекривається, а самі маркери дуже зручні. На подарунок комусь - саме те, якщо людина творча.
- Достоинства:
- Багато різних кольорів
- Недостатки:
- завжди хочеться дешевше)))
- Іван П***Отзыв от покупателя. Продавец: Chudo-Rich. Количество цветов: 36
Дуже сподобались акрилові маркери! Малюють яскраво, кольори насичені та гарно перекривають папір. Не протікають і швидко висихають. Можна малювати не тільки на папері, а й на склі, дереві чи камінцях. Зручно тримати в руці, а наконечники акуратні. Рекомендую для творчості та малювання
- Альбіна О***Отзыв от покупателя. Продавец: Chudo-Rich. Количество цветов: 36
Фломастеры очень хорошие, яркие
- Яна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Chudo-Rich. Количество цветов: 120
Маркери класні. Прийшли відносно швидко. Є нюанси лише по тому як продавець їх зберігав на складі, бо половина маркерів прийшла затвердівша і суха, для акрилу це характерно при неправильному температурному та вертикальному зберіганні. Тому нажаль така оцінка
- Недостатки:
- Брак
- Наталія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Chudo-Rich. Количество цветов: 100
Ребенок в восторге
- Рада Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Chudo-Rich. Количество цветов: 36
Забыла написать отзыв и пишу спустя - пол года, маркеры отличные мне все нравится, заказывала на пробу 36 оттенков и 4 из них закончились недавно, при активном рисовании, для меня из родная коробка была неудобной так как я люблю когда маркеры стоят так что я сделала новую.
- Достоинства:
- Рисуют хорошо,хорошо перекрывают и удобные в руке
- Оксана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Chudo-Rich. Количество цветов: 120
Я в захваті! Чудові і якісні маркери! Відправили швидко, ще й був приємний бонус!
Продавця дуже рекомендую! - Євгенія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Chudo-Rich. Количество цветов: 36
Чудовий набір для новачків у малюванні з акриловими маркерами
- Достоинства:
- Якість та ціна
- Недостатки:
- Деякі кольори відрізняються від заданої палітри на упаковці, але це не критично
- Юлія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Chudo-Rich. Количество цветов: 24
Чудові акрилові маркери, якість дуже гарна. Все швидко доставили. Дякую!
- Продавец Chudo-Rich
Раді що вам сподобались, дякуємо за відгук!
- Маргарита Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Chudo-Rich. Количество цветов: 100
чудові маркери! гарне перекриття, багато кольорів та відтінків (а при малюванні це важливо), всі маркери гарно малюють, ні один з них не приїхав підсохший
- Достоинства:
- гарні яскраві кольори, багата палітра
- Недостатки:
- нема
- Таня Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Chudo-Rich. Количество цветов: 36
Дуже сподобався товар. Відмінні маркери. Продавець все відправив вчасно. Рекомендую!
- Достоинства:
- Акційна ціна
- Недостатки:
- Не виявллено
- Анастасія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Chudo-Rich. Количество цветов: 100
Всі чудово малюють, прекрасний набір
- Вікторія Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Chudo-Rich. Количество цветов: 72
Дуже круті маркери
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Chudo-Rich. Количество цветов: 36
Класні маркери. Дитина з задоволенням малює, складається враження, наче фарбами намальовано. Яскраві кольори, не видно штрихів на малюнку, замальовують рівномірно.
- Любов К***Отзыв от покупателя. Продавец: Chudo-Rich. Количество цветов: 72
Сказати, що я щаслива_нічого не сказати! Дууууже круті маркери! Відправили в день замовлення, нступного дня я вже отримала посилку в своєму місті. Окреме дякую за подарунок :)
- Достоинства:
- Ідеально все!
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Chudo-Rich. Количество цветов: 100
Якість хороша!
- Карчевський С***Отзыв от покупателя. Продавец: Chudo-Rich. Количество цветов: 60
Б'ютифолл
- Достоинства:
- Свіженьки,запаковіні
- Ірина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Chudo-Rich. Количество цветов: 36
Що замовляли-те й отримали. Дякуємо!
- Достоинства:
- Якісні
- Ана-Марія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Chudo-Rich. Количество цветов: 48
Маркери якісні, всі класно малюють. Відправили в день замовленняБрала для розмальовки дісней. Товаром задоволена
- Наталія
Скажіть, будь ласка, вони не перебиваються на іншу сторону сторінки?
- Наталія О***Отзыв от покупателя. Продавец: Chudo-Rich. Количество цветов: 36
Маркери якісні! Те, що хотіли
- Притула О***Отзыв от покупателя. Продавец: StickyFox. Количество цветов: 72
Чудові маркери. Купувала на подарунок 8-річній племінниці. Дитина професійно займається малюванням - дуже задоволена!
- Анастасія М***Отзыв от покупателя. Продавец: StickyFox. Количество цветов: 72
Сподобалось
- Ліна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: StickyFox. Количество цветов: 72
Дякую за замовлення!
Класні маркери, гарно малюють!
Дитина щаслива - Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Art People
Покупал сыну - доволен на все 100%
- Татьяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ModnyashkaBest
Класні кольори, в двох екземплярах, мені забагато але якість супер
- Продавец ModnyashkaBest
Дуже вдячні Вам за зворотній звязок
- Валерія І***Отзыв от покупателя. Продавец: Art People
Дуже класні маркери
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Art People
Добре наноситься на метал, пластик.
- Достоинства:
- Чудові маркери. Яскраві кольори, гарна консістенція фарби.
- Оксана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ModnyashkaBest
Маркери замовляли на подарунок. Іменинниця вже оцінила на "відмінно", гарна якість і насичені кольори. Продавець одразу попередила, що даний товар потрібно буде декілька днів зачекати, за що магазину вдячні, адже отримали вчасно.
- Достоинства:
- Якісні, насичені кольори
- Продавец ModnyashkaBest
Дуже Вам вдячні за зворотній зв’язок та вибір нашого магазину
- Христина К***Отзыв от покупателя. Продавец: ModnyashkaBest
Маркери були під замовлення, тому потрібно було зачекати кілька днів — про це попередили одразу. Прийшли добре запаковані, в слюді, упаковка без пошкоджень. Якість маркерів дуже гарна, кольори яскраві та насичені, яскравість просто неперевершена. Співвідношення ціни та якості, а також рівень обслуговування — на найвищому рівні. Рекомендую!
- Достоинства:
- Яскраві, насичені кольори
- Продавец ModnyashkaBest
Дуже вдячні Вам за зворотній звязок і вибір нашого магазину
- Дмитро Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ModnyashkaBest
Все супер, гарна комплектація. Швидка доставка
Дуже вдячні Вам за вибір нашого магазину
- Олена М***Отзыв от покупателя. Продавец: ModnyashkaBest
Набір отримали швидко,якістю задоволенні
Дуже вдячні Вам за вибір нашого магазину
- Антоніна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: ModnyashkaBest
Мені дуже сподобалися акрилові маркери. Я вже розпакувала їх і активно користуюся.
Зберігати їх у заводській коробці мені було не дуже зручно, тому я переклала маркери в окремий контейнер. Для зручності я розділила їх, поклавши між маркерами білі та чорні ручки, а також лайнери.
Маркери приїхали досить швидко. Є невеликий нюанс — коробка була трохи пошкоджена з боків, але це не критично, лише невелика подряпина.
Дуже сподобалося, як маркери пишуть. До наконечника потрібно трохи звикнути, адже раніше я користувалася маркерами з іншим типом наконечника.
Окремо хочу відзначити, що дуже приємно, коли в комплекті є запасні стержні — це великий плюс.- Продавец ModnyashkaBest
Дуже вдячні Вам за звортній звязок
- Татьяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Art People
Маркери дуже якісні(^_^) пробую в перший такий матеріал,ще в подарунок положили наклейки дякую(ω)
- Мария Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: ModnyashkaBest
Дуже задоволена маркерами. Окреме дякую за роботу менеджера магазину - за індивідуальний підхід. Дуже ввічлива.
- Достоинства:
- Якісний товар
- Продавец ModnyashkaBest
Дуже приємно отримати від вас зворотній звязок . Користуйтесь з задоволенням