Отзывы покупателей о Наушники Anker SoundCore H30i Black (A3012G11)

Код:  520435374
Оценка пользователей 4.59/5
  • Мака
    Отзыв от покупателя. Продавец: DigitStore25. Цвет: White

Только заметил, ещё и модель наушников не та, что заказывал. А коробка была реально разорвана, как на фото

Достоинства:
    Недостатки:
    Товар не соответствует тому, что продается
  • Мака
    Отзыв от покупателя. Продавец: DigitStore25. Цвет: White

Ще і колір не білий як замовляв, а чорний відправили. І ніхто навіть не дзвонив і не питав, чи підійде

Достоинства:
    Працюють
    Недостатки:
    Не той колір, що замовляв
  • Олександра С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DigitStore25. Цвет: Black

Заказывала не с этой страницы, но я в шоке - зачем продавать б/у товар или что с ним делали. Неужели Вы думаете у людей нет глаз.
    Заказывали наушники, указано новые. Открыли - наушники в пыли ( под механизмами складывания видно), сотрудник розетки даже в наушнике вытащил засохшую травинку, видно что товар много раз использовали, он в микро царапинах.
    От товара конечно же отказались....

Достоинства:
    К сожалению не узнали
    Недостатки:
    Продавец прислал б/у товар...
  • Ніна А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Порівняно з усіма бездротовими навушниками, які були до цього - це прощо диво якесь! Дуже сподобалися.

• Дмитро К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Брав за 1300 по акції, звук хороший, тримають майже 7 днів) слухаю по 2-4 години в день, добре для дороги.

Достоинства:
    Акційна ціна, батарея, бас, додаток.
    Недостатки:
    Пластик.
  • Екатерина А***

Топ за свою ціну

Достоинства:
    Гарний звук, дуже добре тримають заряд,якісна еко шкіра
  • Михаил

Хорошие наушники

• Сергій Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Дуже якісний звук для своєї цінової категорії, також маю liberty 4 цього ж бренду, звук просто чудовий. Гарна і краща альтернатива бюджетним JBL та Sony. Дуже важливо що за такі кошти ви маєте кодек AAC, що рідкість навіть для більш дорогих моделей, тобто в сучасних смартфонах можна включити у режимі розробника hd audio та кодек AAC окрім налаштувань звуку у програмі Souncore, що ще краще прокачає звук.

Достоинства:
    Кодек AAC, звук, якість матеріалів
    Недостатки:
    Не виявив
    • Сергій Т***

Майже два тижня користування. За ці гроші, кращого звуку не існує, особливо поціновувачам електроніки, Progressive Psy звучить просто фірмово :)

• Максим К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Недорогі, якісні, з підтримкою multipoint, додаткові налаштування у додатку… Відмінні навушники в цій ціновій категорії, вже другі цього бренду. Рекомендую

Достоинства:
    Звук
    Недостатки:
    вуха втомлюються
  • Яна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Купувала дитині-підлітку ще рік тому. Жодних нарікань у використанні. До порівняння: меншій дитині купувала в той же час інші більш наворочені, які вже риплять і майже тріснула дужка. Тому тепер і меншій дитині зібралася купувати саме такі.

Достоинства:
    Якість,зручність
  • Татьяна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Купувала дитині . Дитина задоволена.

Достоинства:
    Звук
    Недостатки:
    Поки не має
  • Ігор З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Не розчарували Анкер, як завжди гарна якість збірки і матеріалів. Зручна концепція складання і розкладання, ергономіка на рівні. Звучання супер, є чіткий бас, і всі інші частоти не змішуються. Через AUX можна займатися звуком професійно, хоча навушники бюджетні.

Достоинства:
    Ціна, якість, крутий звук, довго тримають заряд, красивий дизайн.
  • Роман Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red

Маю анкер саундкор спорт х10 брав колись на розетці, ліберті 3 про, взяв ці під новий ноут для роботи скажу лише одне за свою ціну в будь якому ціновому сигменті краще анкерів за їх ціни нічого не взяти.

• Альона
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Брали дитині на заміну JBL, якщо що їй сподобались краще ці.

Достоинства:
    Не габаритні, по голові сидять добре
    Недостатки:
    Поки немає
  • Екатерина А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Достаточно качественные наушники с хорошим звучанием.

• Юлія Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Чудовий звук з еквалайзером, легкі та зручні на голові, комбіноване підключення, батарея довго тримає

• Назар К***

Просто супер

• Ігор Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red

Шикарні навушники. Пасивного шумодаву вистачає з головою. Звук якісний (мені як класичному музиканту це було важливо). За цю ціну Топ

Достоинства:
    Звук, збірка, шумопоглинання, м'якенькі амбушури, ціна
  • Ганна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

для мене це міцні і голосні навушники для слухання книг та подкастів на щодень за смішні гроші. за 4 год носіння вуха не заболіли. компактні амбюшури не заважають окулярам. розривів БТ за 20 год слухання не ставалось. Анкер, ти подобаєшся мені все більше)

Достоинства:
    детальні й соковиті нч, складна конструкція, міцна посадка на голові, БТ 5.3, ціна в Розетці
    Недостатки:
    трохи пласкі сч та вч
  • Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Менше деталізований звук, але більше глухий, басовитий, глибокий. В додатку можна пограти з налаштуваннями звуку. Ніде не давлять при довгому користуванні, але і для спорту тримаються не достатньо надійно. Припустив, що за цю вартість звук у всіх, приблизно, однаковий за якістю і обрав ці тому, що 1.гарно виглядають, 2.змінні амбушури, 3.термін гарантії, 4. кабель, блютуз, 5. складаються, 6.металева дужка.

• Валентин С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red

Користуюсь декілька днів. За цю ціну якість мене здивувала. Після повнорозмірних другого виробника, але за схожою ціною, то ці просто топ. Мікрофон теж здивував, ні однієї скарги. Чути мене добре. Поки всім задоволений.

Достоинства:
    Зовнішній вигляд, мікрофон, якість матеріалів, звук
    Недостатки:
    Немає мішечку для транспортування.
  • Мар'яна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Брала сину на подарунок.Дуже сподобався,звук класний,спочатку відстав звук,потім скачала достаток зараз все норм.Задоволена.

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Доброго дня, навушникі реально дуже круті. Але є одне але.
    Навушникі при повній зарядці( 2 години та червоний індикатор гасне на самих навушниках, все як в інструкції)
    Але у додатку показує 90 відсотків як не заряджай, чому так? Я так розумію це брак? Так не повинно бути. Маю декілька навушників jbl, sony. Там все просто зарядив 100 % у додатку побачив.

Достоинства:
    Гарний звук, плотний Басс, навіть мікрофон добротний.
    Недостатки:
    Не заряджає на 100 відсотків виходячи із показників у додатку.
    • Денис Ж***

Охрана отмена, с родным кабелем заряжается на 100%. Покупкой доволен полностью.

• Денис Ж***

Отмена не отмена, но наушники сдал. И купил в другом месте, это был действительно брак. Ибо купленные в другом магазине заряжаться до 100% любой зарядкой.

• Святослав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White

Гарні навушники, купляв сестрі на подарунок, дуже сподобалися

Достоинства:
    Гарний, якісний звук, зручність при посадці на голові, режим басу і т.д.
    Недостатки:
    Трішки тихі. Це не є критично, просто мої JBL TUNE 770NC гучніші
  • Ігор М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Перерахував вище. Не перший раз купую продукцію Anker - дуже задоволений!

Достоинства:
    Якісно виконані, накладки приємні на дотик, не давлять. Багато канальні - дуже зручно. Звук на ці гроші - більше ніж якісний, але обов'язково потрібно встановити додаток і налаштувати еквалайзер, бо дефолтні налаштування не дуже. Стосовно акумулятора - користуюсь вже тиждень, ще не заряджав, як було 40% з магазину, так досі додаток і показує - дійсно вразило!
    Недостатки:
    При бездротовому з'єднанні присутній тихий фоновий шум, але то брібниці.
  • Моисеев П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White

Хороші навушники за свою ціну. Хороші баси. Середина та верхи не вишка. Але на свій прайс гуд

Достоинства:
    Недостатки:
    На свою ціну немає
  • Наталія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Круті навушники за свою ціну, матеріал якісний, зручно складаються, сподобався дизайн, звук хороший, через їх додаток зручно і легко налаштовується звук, на смартфоні можна відслідкувати скільки заряду на навушниках

Достоинства:
    Дизайн, якість, як складаються
    Недостатки:
    Не знайшли
  • Михаил
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Покупал эти наушники для того чтоб разговаривать по телеграм через wi-fi и понял что это была глупая затея т.к. при включении блютуз глушится wi-fi

Достоинства:
    Неплохой звук
    Недостатки:
    Глушат wi-fi, рассчитаны на детскую голову
    • Чжу В***

ну так любое устройство блютуз тормозит вайфай. оно и неудивительно

• Максим Т***

Налаштуйте ваш роутер на 5 Герцову частоту (якщо ваш роутер підтримує), проблема зникне

• Макс

Купіть нормальний роутер і буде вам щастя)

• Іван Х***

Класні навушники

• Татьяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red

Напишу відгук, бо сама орієнтуюсь по відгуках ))
    Користуюсь тиждень. Як зарядила повністю їх, так батареї 80 % залишилось аж.
    Слухаю по 2 год / день і норм. Дзвінки (прийом / набір) працює норм і динамік добре передає мій голос слухачу. Баси норм предає, як мені подобаєтся. Якість матеріалу приємно здивувала за таку ціну.
    Колір навушників темно-бордовий, як на фото.

Достоинства:
    Звучання, якість, ціна, довго тримає батарею
    Недостатки:
    Трохи тиснуть (у кого голова більше середнього - не підійде), немає інструкції на українській / російській
    • Юрій

Басують норм?

• Максим М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Отже, про звук, якість чудова, але на заводських налаштуваннях дуже відчуваються баси, аж занадто, не завжди вони потрібні на такому рівні, потрібно це ругулювати на рівні ноутбуку або телефону. Ізоляція в них від навколинього середовища гарна. Я дорослий, як на мене вони засильно тиснуть голову, але так як брав дитині на подарунок, ніби норм, хлопцю 8 років. Батарея крута, адже слухав декілька разів по 1 годині, батарея як була 50%, так і залишилась. Що не зрозумів, коли вони працюють, грають чи щось таке - світової індикації взагалі немає, тобто коли вони лежать на столі, не відомо ввімкнені вони чи вимкнуті. Ну якось так.

Достоинства:
    Звук гарний, батарей тримає круто, type - c
    Недостатки:
    Засильні баси, на голові трохи тиснуть
  • Галиця М***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Red

Дуже сподобались звук гарний,Качество на достатньо високому рівні,батарея тримає дуже довго я користуюсь не часто тому заряджаю десь 1 раз на місяць Ще плюс приложеніє можна підкорегувати звук

Достоинства:
    Ціна качество,батарея
    Недостатки:
    Трохи жмуть сильніше ніж хотілосьби
  • Анатолий
    Продавец: Rozetka. Цвет: Red

Покупал эти наушники не в Розетке, но подтверждаю очень хорошее качество сборки и звука за бюджетную цену. Подсоединение по Блютуз моментальное, без всяких проблем. Бассы работают дополнительно нажатием 3 раза на кнопку включения на правом наушнике. Да, тут конечно не видно про остаток уровня заряда батареи и нужно выключать самостоятельно батарею. Оригинальность можно проверить на сайте Anker по коду на коробке.

Достоинства:
    Качество сборки и звука
    • Дмитро

дякую, що підказали як відключити баси - мені аж полегшало на вуха) бо метал слухати з такими басами не дуже

• Alex
    Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Чудові навушники за їхню акційну ціну.
    Частотка майже Хі-Фі, хоча прийшлося понизити рівень басів, а функцію "супер-бас" взагалі не вмикаю, бо то вже для збоченців :)
    На голову трохи тиснуть, але за пів години забуваєш, що вони на голові.

Достоинства:
    Чудовий звук, зручне оголів'я, легкі та компактні навушники
    Недостатки:
    Спочатку було незвично, що низькі частоти трохи "випирають"