Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Игровые беспроводные наушники Onikuma GT828I с RGB-подсветкой, микрофоном, Bluetooth + 2.4G, AUX, для ПК, PS4, PS5, телефона Black

Код:  520465144
Оценка пользователей 4.75/5
  • Євген М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NG-Store

Хорошие наушники за свою цену!

Достоинства:
    Цена,качество
    Недостатки:
    Пока не обнаружены
    • Продавец  NG-Store

Дякуємо за відгук )

• Вячеслав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NG-Store

Достойный вариант беспроводных наушников без наценки за фирму

Достоинства:
    Топ за свои деньги
    Недостатки:
    Длительное использование чуток натирает уши
  • Павло Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NG-Store

Гарні навушники, брали для хлопця десяти років, працюють добре, однаково легко підключилися і до андроїда, і до iOS, за свою ціну норм

• Андрій В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NG-Store

Продавець дуже швидко відіслав товар.

Достоинства:
    Висока якість звуку. Великі амбушури та м'яке огіляв'я у вигляді еластичної стрічки.
    Адаптер сигналу тримає набагато краще сигнал ніж блютуз навіть через великий одяг та зони завад звязку
    • Продавец  NG-Store

• Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: NG-Store

Класні ігрові навушники, налаштували швидко! Дитина в захваті!

Достоинства:
    Дизайн, якість звуку

Дякуємо за відгук )

• Олександра Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NG-Store

Навушники класні! Але один бал зняла. купувала дитині на подарунок, в день народження забирала їх , і дуже не приємно було що розряджені в нуль (перевірити не можеш ніяк.

Недостатки:
    Повністю розряджені приїхали
    • Продавец  NG-Store

Дякуємо за відгук і раді, що навушники Вам сподобались

Бездротові навушники можуть приїжджати з частково або повністю розрядженим акумулятором — це нормально для транспортування та зберігання. Перед першим використанням рекомендуємо повністю зарядити пристрій.

Бажаємо дитині приємного користування і гарного настрою!

• Вячеслав А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NG-Store

Дуже гарні навушники, як за виглядом так і по функціоналу. Вже більш ніж півтора місяці використовую. Прям точно не вимірював час роботи навушників на бездротовому підключенні, але я досить довго сиджу за пк і десь 3-4 дні по 9 - годин дійсно тримає.
    Нажаль чи нащястья, тільки в цих навушників є така специфічна оправа. Саме через її наявність я і обрав ці навушники, так як завдяки ній, навушники набагато меньше давлять на голову.
    І з провідного підключення ніяких не було проблем.

Але все ще нюанси:
    1) Малий адаптер дуже нестабільний, і я маю на увазі те, що разєм Type-c хитається, в після декількох приєднань до телефона почав ще сильніше хитатись. Можливо брак, але не думаю що сильно погано, хоча неприємно і трішки страшно за те що він може застрягти в гнізді телефона.
    2) Хоч я і перевіряв звук мікрофона( за допомогою диктофона), але при бесіді з кимось через них, мені кажуть що тихий мікро. Я не знаю точно у чому причина, можливо в тому що з такою конструкцією мікро виходить задалеко від рта, тому і така ситуація.

Але за свої гроші це досить гарний варіант, якщо цікавить одночасно і бездротове і дротове підключення до різних гаджетів, та як що подобається коли навушники м'яко сидять на голові. Тому як що в мене ці прийдуть в непридатний стан, я знову їх замовлю, по можливості.

Достоинства:
    Гарний дизайн. Немалий функціонал. - Бюджетні.
    Недостатки:
    Особисто мені не повезло з Type-c роз'ємом. Мікрофон, через конструкцію, знаходиться задалеко.
    • Продавец  NG-Store

Дякуємо за детальний відгук і за те, що поділилися досвідом використання. Раді, що навушники загалом вам сподобались і зручні у використанні.
      Якщо в майбутньому виникнуть будь-які питання або несправності — завжди можете звернутися до нас.

• Інна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NG-Store

Чудові навушники. Сину і чоловіку дуже сподобалися. Гучний звук, чіткий мікрофон.

Достоинства:
    Зручні, гучні
  • Валерій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NG-Store

Товар відповідає опису, відправили швидко.
    Дякую за оперативність та за гарне відношення!

Достоинства:
    Швидкість.
  • Станислав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NG-Store

Легкі в налаштуваннях не потребують додатково сторонніх програм все подобається

Достоинства:
    Якісні навушники працюють добре комфортно сидять звук для музики і для Ігор задовільний
    Недостатки:
    Поки не виявив
  • Игорь Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NG-Store

Навушники непогані. Для прослуховування музики не підходять, а от для кіно чи ігор норм. Мікрофон працює не погано. Три зірки тільки за те що в описі написано активний шумодав, а по факту його нема.

Достоинства:
    Мікрофон, амбюшури з тканини, швидка доставка.
    Недостатки:
    Нема активного шумодава. Незручне керування.
    • Продавец  NG-Store

Добрий день. Так, на жаль була неточність в характеристиках. Виправили . Дякуємо за відгук)

• Евеліна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NG-Store

Хороші навушники, прийшли швидко. Дитина задоволена!

• Ігор Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NG-Store

Нормальні навушники, питань немає. Єдине що, це мала відстань та трішки плутанина з командами, оскільки кнопки 2, а команд штук 6.

Достоинства:
    нормальні вуха за свої гроші
    Недостатки:
    мала відстань сигналу
  • Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: NG-Store

Гарні навушники, дитині дуже сподобались. Рекомендую продавця.

• Юрий О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NG-Store

В каталоге указано, что у этих наушников активное шумоподавление. На самом деле никакого шумоподавления и в помине нет, да и пассивная звукоизоляция плохая.

Достоинства:
    За свои деньги нормальные наушники.
    Недостатки:
    Немного давят на уши, и это некомфортно. Пассивная изоляция никакая.
  • Михайло Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NG-Store

При першому замовленні попався брак, продавець швидко вирішив проблему, та надіслав нові. Самі навушники якісні за свої кошти, рекомендую

Достоинства:
    Гарна комунікація магазину, гарний товар за свої кошти
    Недостатки:
    Не знайшов
  • Максим К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NG-Store

Зручні, ціна=якість, для ПС 5 ідеальні.

Достоинства:
    Якість звуку
  • Алена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NG-Store

Купувала на подарунок, все сподобалось

• ваня ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NG-Store

купивав для роботи за пк законектилися без проблем звучання хороше мікрофон працює чітка

• Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: NG-Store

Все чудово, навушникі сподобались.

Достоинства:
    Дуже гарний звук
    Недостатки:
    Хотілося б ще блютуз до комп'ютера в комплекті ))
  • Лилия Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NG-Store

Навушники прийшли у відмінному стані, якість відповідає опису. Купувала
    хлопчику для ігор. Рекомендую

• Костюк С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NG-Store

Навушники гарні, роблять файно, але є проблема з налаштуванням(це вже більше проблема з додатком від розробників )

Достоинства:
    Гарний звук, великий радіус дії навушників
    Недостатки:
    Трохи тихий мікрофон
    • Кирил П***

Дуже велике питання, яка программа для цих наушників?
      Шукав в інтернеті але не знайшов?

• Продавец  NG-Store

Добрий день. Для цих навушників немає додатків. Не знаємо що мав на увазі покупець який залишив відгук

• Вікторія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NG-Store

Все добре, якісний звук, якість.

Достоинства:
    Надовго вистачає зарядки.
    Недостатки:
    Немає.
  • Оксана Ф***

Товар прийшов швидко.Все працює.Задоволена.Рекомендую

Достоинства:
    Якість
  • Ігор Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NG-Store

Все чудово. Звук хороший, на вуха не давлять. Заряд тримають добре

• Вадим К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NG-Store

Товар прийшов в хорошому стані, без видимих пошкоджень. Користуюсь вже тиждень, нарікань не має. Чудовий звук(особливо баси), якісний мікрофон, а також акумулятор який тримає заряж дуже довго (в мене протримався тиждень, користуюся ними по 3-4 години в день). Ніяких шумів та переривань зв'язку при підключенні по блютузу або радіоканалу немає. Єдине що для мене є мінусом це присутність тільки 2х режимів регулювання розміру (переміщення резинки що сидить на голові вище або нижче) особисто для мене трішки давлять. Загалом за свою ціну прекрасні навушники.

Достоинства:
    Якісний звук та мікрофон. Чудова якість зв'язку при бездротовому підключенні. Велика ємність акумулятора. Красивий дизайн.
    Недостатки:
    Особисто для мене трішки давлять і сповзають.
  • Денис Б***

Навушники навушники гарні дуже зручні 10 із 10

• Владислав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NG-Store

Добре працює, якість звуку також гарна

• Владимир Ф***

Все сподобалося

• Татьяна Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NG-Store

Бистро відправили ,все прийшло вчасно!! Рекомендую!

Достоинства:
    Швидко і якісно
    Недостатки:
    ---
    • Продавец  NG-Store

• Сергій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NG-Store

Купив під ps4pro,можливості перевірити покищо не маю,але звук через ноутбук і телефон дуже радує.(Вони басові)Здивувала автономність,за тиждень користування я їх заряджав лише після отримання.Резинка не дуже жорстка(вуха не болять).

Достоинства:
    Автономність,звук,амбушури,розмір.
    Недостатки:
    З керуванням треба гратись,якщо постійно перемикатися від радіо,на блютуз підключення.
    • Продавец  NG-Store

• Руслан

Все працю добре )

• Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NG-Store

Купляв як безпроводні для спокійного геймінгу, тому використовував 2.4G USB і пишу відносно нього.
    Заводські налаштування навушників та гучність мікрофону жахливі, на сайті розробників нема драйверів для звичайних навушників та їх програма не працює. Виправив встановивши SxSound та Voicemeeter. Звук став норм, не для аудіофілів.
    Висновок: норм, але звук міг бути ліпше. Ще могли б зробити норм програму для налаштувань
    Фото: як вони виглядають розпаковані

Достоинства:
    Баси чутно, шумозаглушення, тримає заряд, мікрофон можна заховати, сяйво вимикається, зручні
    Недостатки:
    Нема програми для налаштувань і погані заводські налаштування, звук середній
  • Олексій

Хороші навушники

Достоинства:
    Звук, та заряд
    Недостатки:
    Поки не знайдено
  • Саміра У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NG-Store

Тільки но підключила. Дуже задоволена покупкою. Звук об'ємний і голосний, а також є декілька способів підключення, що для мене величезний плюс. Навушники м'які і не давлять, лягають щільно, як треба, а резинку можна регулювати. Також мікрофон добре складається і не заважає у роботі, якщо він не потрібен.
    Ще один плюс, так це швидка відповідь продавця на моє питання щодо підключення. Дякую)

Достоинства:
    М'які, гарний звук, декілька способів підключення, підсвітка.
    Недостатки:
    Не виявила.
  • Кирило Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NG-Store

Дуже гарні навушники за свою ціну! 4 режима роботи із добрим звучанням, також навушники дуже зручні та мають гарний дизайн :D

Достоинства:
    Гарне звучання, декілька режимів роботи
    Недостатки:
    Не побачив