Отзывы покупателей о Детский шезлонг укачивающий центр Colombokid для новорожденных детей детское кресло качель кресло пудровый в клеточку (Pn-B)
- Наталія С***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Дуже гарний шезлонг . Рекомендую.
- Романюк С***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Якісний
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Рекомендація до купівлі однозначно. Ну дуже задоволені
- Достоинства:
- Користуємося з народження, незамінна річ.
- Недостатки:
- Ті іграшки що в комплекті на металевій основі крутяться і бʼється рукою та пальчиками коли намагається гратись. Тому зняли і не використовуємо
- Марія П***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Все чудово)
- Достоинства:
- Колір дуже гарний)
- Недостатки:
- Немає)
- Продавец FlamesShop
Доброго дня. Дякую за ваш відгук . Ми раді, що ви високо оцінили якість нашого товару . Ваш досвід користування допоможе зробити іншим покупцям правильний вибір. Також можете переглянути інші товари нашого магазину, через кнопку - Всі товари продавця.
- Інна С***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Дуже практично, зручно і малечі комфортно
- Тетяна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Шезлонг не дуже гарної якості. Матеріал тоненький, не якісний. Перемикач для регулювання нахилу із пластику. Шкодую, що не повернули одразу. Всі недоліки помітили вже вдома. Краще додайте грошей та купить щось поякісніше.
- Достоинства:
- Так саме як на фото. Гарний колір. Металевий каркас.
- Недостатки:
- Погана якість
- Продавец FlamesShop
Шкодуємо, що шезлонг не виправдав ваших очікувань. Хочемо запевнити, що дана модель дійсно є якісною та міцною — ми ретельно відбираємо товари й перевіряємо їх перед відправленням. Матеріал та регулятор нахилу відповідають характеристикам, заявленим виробником і вони виконують свою фунцію на 100%. Багато наших клієнтів високо оцінили якість товару, та якщо товар не був в експлуатації ви можете його повернути ,написавши нам в "Питання продавцю"