Отзывы покупателей о Шампунь для питания и увлажнения волос Olorchee Nourishing Moisture Extra Moist 300 мл
- Аіша Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Viktorova
Найкращій шампунь якій я пробувала.
- Світлана Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Viktorova
Шампунь дуже гарна))
Волосся зволожено,підходить для пористого та сухого. - Єлизавета Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Viktorova
Шампунь дуже подобається не перший раз його замовляю, але в цей раз замовила і дуже була обурена, так як на баночці кришка тріснута приїхала, добре що не все вилилось, за це зняла одну зірку
Моя помилка що не перевірила посилку при отримані- Достоинства:
- Дуже класний шампунь від цієї фірми
- Наталья Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Viktorova
- ХристинаОтзыв от покупателя. Продавец: Viktorova
Шампунь хороший. Мені, навіть, кращий, ніж Lanza. Густий. Потрібно трошки. Користуємося з донечкою, вирішує питання заплутаного волосся.
- Оля Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Viktorova
Шампунь сподобався, гарно піниться , зволожує, кінчики не так плутаються, в мене швидко жирніє голова тому вечір або на другий день вже жирна біля коренів, але така проблема з дитинства, а от в дитини перестали кінчики сильно плутатись, миємо їй раз в 4 дні, загалом шампунь сподобалась, аромат приємний не навʼязливий. Хочу спробувати ще для жирного волосся такий шампунь
- Достоинства:
- Гарно піниться і зволожує кінчики
- Недостатки:
- Швидко жирніє голова, але в мене це від будь яких шампунів
- Светлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Viktorova
Дуже гарний шампунь, мені підійшов повністю, в мене дуже чутлива шкіра голови і багато шампунів мені не підходить, зʼявляється лупа. А з цим все добре, дуже приємний запах, не розумію, чому пишуть що він пахне як дешевий одеколон, це не правда. Дякую за швидку доставку!
- Достоинства:
- Мʼякий і добре промиває волосся
- Леся Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Viktorova
Якість супер,але запах жахливий,як тройний одеколон
- КатюшаОтзыв от покупателя. Продавец: Viktorova
Очень мягкий шампунь, хорошо очищает не сушит !Для пористого блонда отлично
Рекомендую- Достоинства:
- Все супер
- Наталія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Viktorova
Безупречный во всех отношениях! Остаётся только надеяться на то, что со временем качество не изменится.
Отдельная благодарность и похвала компании- поставщику - уровню сервиса у вас надо бы всем поучиться, идеально! Огромное спасибо!- Достоинства:
- Люкс-качество
- Недостатки:
- Не обнаружены
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Viktorova
гарний шампунь, волосся м'яке і приємне після миття
- Достоинства:
- добре піниться, приємно пахне, багато не треба для миття
- Олена Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Viktorova
Мені шампунь сподобалась. У мене пористе, сухе і довге волосся, результат не гірше ніж професійні шампуні від лореаль. Навіть склалося відчуття, що відразу і кондиціонер нанесла, бо волосся під час миття не плуталося, як це буває після шампуні.
- Алёна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Viktorova
Доброго дня. Дуже класні засоби для волосся.
Особливо для фарбованого і пошкодженого, дуже мріяла їх спробувати і не пошкодувала.
Дякую магазину за швидку відправку. І окремо дякую за пакування, дуже приємно.- Достоинства:
- Класні засоби для волосся , особливо пошкодженого
- Ирина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Viktorova
Гарний шампунь
- Божена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Viktorova
Ідеально підійшов для блонду
- Світлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Viktorova
Шампунь підійшов для мого довгого волосся , дійсно зволожує дякую за швидку доставку
- Виктория С***Отзыв от покупателя. Продавец: Viktorova
Отличный шампунь!Волосы шелковистые,блестящие,напитанные не сушит кожу головы ,круто пенится поэтому экономично расходуется.Рекомендовала мастер по восстановлению волос и кератина! Рекомендую.