- Ліна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Sea_of _happiness
Супершвидка доставка. Меньше ніж за добу
- Достоинства:
- Гарний дизайн
- Продавец Sea_of _happiness
дякуємо за відгук
радіємо, що вам сподобався дизайн та швидка доставка
- Наталія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Sea_of _happiness
Дуже класна колода. Швидка доставка. Дякую
- Вікторія З***Отзыв от покупателя. Продавец: Sea_of _happiness
Сподобалась дуже естетика, гарні малюнки. Приїхало доволі швидко
- Достоинства:
- Якісний друк
- Недостатки:
- викликає бажання купувати ще)
- Наталья Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Sea_of _happiness
Класна колода Таро. Все зрозуміло максимально, зручна у використанні. Сподобався дизайн та якість карток
- Достоинства:
- Швидка доставка. Якісний матеріал. Зручна у використанні. Класний дизайн
- Наталія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мне нравится. Карты качественные. Картон плотный. Заказ прибыл в течение пары дней.
Представник постачальникаДобрий день!
Ми щасливі, що ви залишились задоволені :)
- Антон Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Alo, а де товар, мені що його місяць чекати?
- Юлия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісь хороша
Представник постачальникаВітаємо, Юлія!
Дякуємо за відгук та будемо чекати на ваші нові замовлення :)
- Ирина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добрий день
В колоді дві однакові карти "туз кубків"
Не вистачає "туз мечів"
Як вирішити це питання?
- НастяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже зручні карти. Мені сподобалось.
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за відгук :) Ми щасливі, що ви залишились задоволені!
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Карти Таро гарної якості.Дуже сподобалися,приємно тримати в руках.Швидко відправили.Дякую
- Достоинства:
- Гарна якість та яскраві
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук :)
Користуйтеся із задоволенням!
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Немає однієї карти в колоді! Замість 78 карт, їх фактична кількість 77. Немає карти Блазень. Це неприємно, що так відносяться до своїх покупців.
- Достоинства:
- Яскраві, гарні
- Недостатки:
- Можуть недокласти карту
Представник постачальникаДобрий день!
Для вирішення вашого питання зв'яжіться, будь ласка, напряму із виробником ORNER за поштою [email protected]- Макс М***
То вам злу карту добрі сили прибрали, або навпаки, ви зверніть на це увагу, буль саска якщо будете користуватись !!!
- Любомир П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Круті карти, все розписано, інструкція вчить розкладам. Бухаєм і гадаємо на майбутнє. 100 пентаклєй зі 100
Представник постачальникаМи раді що вам все сподобалось, користуйтеся із задоволенням
- Олена Б*** ВікторівнаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарні.Для новачків те що треба
- Достоинства:
- Гарні
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук :)
- Денис Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Звичайний картон
- Достоинства:
- Немае
- Недостатки:
- Низька якість
Представник постачальникаВітаємо:) Дякуємо за вашу думку, наші карти дійсно виготовлені з щільного картону з матовою ламінацією — це спеціальне покриття, яке захищає поверхню, додає приємну тактильність і збільшує довговічність.
Ми постійно вдосконалюємо формулу ламінації, щоб зробити карти зручнішими у використанні — як для щоденних практик, так і для професійної роботи.
- Ірина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Татьяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я в захваті від цієї колоди! Несуть дуже багато інформації в різних сферах життя , передбачають навіть час події . Дійсно навчальні.
- Достоинства:
- Дуже змістовні
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Тетяна! Дуже Вам вдячні за такий приємний відгук:)
- Ігор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарні карти, досить інформативне пояснення значень. Дякую!
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Тепер стану на роботі головним тарологом
- Достоинства:
- Інструкція на кожній карті
- Недостатки:
- Це все фантазії
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Користуйтеся із задоволенням :)
- Наталія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Рекомендую. Усі параметри збігаються як і заявлено продавцем. Покупкою задоволена. Дякую.
Представник постачальникаДобрий день, Наталія!
Дякуємо за відгук :)
- Дар'яОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудові карти. Якість на висоті. Рекомендую
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за відгук, користуйтесь із задоволенням :)
- Маковей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова якість карт. Коробка надійна. Колода відгукується. Дякую за якісне і швидке обслуговування.
- Достоинства:
- Якісний плотний картон. Матовий. Чітке зображення та надписи. Зрозуміле та обсяжне тлумачення.
- Ігор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарні і зрозумілі карти. Для новачків те що треба. Дякую!
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук.
Користуйтеся із задоволенням!
- Ірина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Карти супер! Просто ідеальний варіант як для тарологів початківців, так і для професійних тарологів. Все, що потрібно, є в кожній карті. Приємні на дотик, матові, гарно перетасовуються, з корисною інформацією на кожній карті. Рекомендую!
Представник постачальникаВітаємо! Дуже щасливі, що колода вам сподобалась, користуйтесь із задоволенням :)
- Мар'янаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Orner як завжди на висоті. Суперякісні карти,красивий дизайн, вдале поєднання кольорів, купа інформації, довідник за кьюар кодом. Прекрасний варіант подарунку. Дякуємо!
Представник постачальникадобрий день!
Щиро дякуємо за такий теплий відгук :)
будемо із задоволенням чекати на нові замовлення!
- ДимаПродавец: Rozetka
Гарно зробленні карти.
Аналогів на Українському ринку немає.
Молодці!
Представник постачальникаДякуємо за відгук, радіємо, що наші карти вам сподобались:)