Отзывы покупателей о Планер-дневник Orner Планер серьёзного человека А5 256 листов чёрный

Код:  520623334
  • Отзывы про товар продавца Sea_of _happiness
  • Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sea_of _happiness. Количество листов: 256. Формат: A5. Цвет обложки: Серый

Гврний якісний планер, швидка відправка.

• Продавец  Sea_of _happiness

дякуємо за відгук
      раді, що вам усе сподобалось

• Гість
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sea_of _happiness. Количество листов: 256. Формат: A5. Цвет обложки: Бежевый с желтым

Стильний, гарна якість. Дуже швидко доставлений.

Достоинства:
    Стильний
    Недостатки:
    Не дешевий
  • Галина С***

Постійно користуюсь пленерами від Орнер. Лаконічний дизайн, якісний папір і цікаве наповнення. Мені все подобається

Достоинства:
    Красивий і зручний
    • Продавец  Sea_of _happiness

привіт-привіт
      дякуємо за теплий відгук, нехай планер радує вас весь рік та здійснюються найкращі побажання

• Киричок Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество листов: 124. Формат: A5. Цвет обложки: Желтый с черным. Количество в упаковке: 1

Чудовий товар

добрий день
      щиро дякуємо вам за відгук, ми раді,
      що вам сподобались наші товари

будемо очікувати на ваші наступні замовлення,
      гарного вам дня

• Андрій

Купував другу на подарунок

Добрий вечір!
      Сподіваємось що подарунок сподобався :)

• Владислава В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество листов: 124. Формат: A5. Цвет обложки: Серый. Количество в упаковке: 1

Стильний та класний планер.
    Дякую

Доброго дня, Владислава! Дуже дякуємо за відгук:)

• Анна Б***

Як тільки відкрила новий цей планер, так прям закохалась в нього. Я до цього перепробувала багато різних записнииків-планерів. Але цей мене вразив найбільше. Я стала його фанаткою з першого запису. Сподіваюсь, коли я його закінчу, то буде змога замовити наступний.

Достоинства:
    Зручний у використанні, немає нічого зайвого
    Недостатки:

Дуже дякуємо вам за такий щирий відгук :)
      Користуйтеся із задоволенням!

• Ольга Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество листов: 124. Формат: A5. Цвет обложки: Темно-синий. Количество в упаковке: 1

Дуже зручний у використанні

Дякуємо за Ваш відгук! :)

• Марина Б***

Подарував чоловік, то планер дуже гарний

Вітаємо, Марина!
      Дякуємо за відгук та будемо чекати на ваші нові замовлення :)