- AI аналіз відгуків98 відгуків: позитивних ~87%, нейтральних ~8%, негативних ~5%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Отримав замовлення менше ніж за добу. Комплект за свою ціну 5 ! Відстань між горизонтальними променями 10.5 см. Промінь яскравий видно більше 50м (ширина уже 3-4мм) . Вистачає одного заряду на 2- години безперервної роботи з двома площинами. (В середині батарей звичайні 18650/800мА- можна поставити більші) зарядка на 4- .
- Достоинства:
- Дві батареї, комплект, ціна.
- Недостатки:
- Для мене поки що немає.
- Степовий С***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Брав для домашнього використання. Все працює. Калібрувати не прийшлось. На 6 м (від приладу до стіни) розбіжність на товщину лінії. (десь 1 мм). Лінії тонкі, чіткі. Гнізда в акумулятори не зовсім рівні, але штекер входить і заряджає, а більше нічого і не потрібно. Не зовсім поняв як до триноги під фотоапарат чіпляти, але для рідкого домашнього використання можна і на стяжки причепити, що я і зробив. Загалом задоволений!
- Достоинства:
- Ціна-якість
- Недостатки:
- поки не виявив
- Инна П***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Рівень купували на подарунок. Замовлення отримали вже наступного дня, це великий плюс. Працює добре, зелений колір променів гарно видно. Трохи засмутило те, що після купівлі побачила цю ж модель, в іншому маркетплейсі, значно дешевше. Так, там немає оплати частинами і доставка два-три дні, але ж і різниця в 500 грн. Та подарунок сподобався і це головне.
- Достоинства:
- Швидка доставка, оплата частинима
- Павло Р***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Товар сподобався, рівень показує точно та хороший комплект
- Достоинства:
- Хороша ціна
- Денис Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
За свої гроші ТОП! Мої побутові потреби задовольняє. Зручний кейс і непогана компетенція.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не знайшов
- Максим П***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Хороший товар за свої гроші, швидка доставка
- Достоинства:
- Легкий у використанні довго тримає заряд батареї підходить як для професійного використання так і для побутового
- Недостатки:
- Не знайшов
- Денис К***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Товар чудовий. За невелику ціну гарна комплектація. Лазери видно чудово навіть у сонячну погоду. Зручне користування. Регулююча підставка взагалі бомба.
- Достоинства:
- Наявність двух акумуляторів. Зручна підставка.
- Недостатки:
- Не виявлено.
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Усе гаразд, працює добре.
Приїхав з двома акумуляторами в комплекті, один був розряджений повністю і при короткому заряджанні не подавав признаків життя. Але залишив на зарядці на ніч і наступного дня всё стало гаразд. - Микола Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Працює добре
- Достоинства:
- Ціна якість
- Недостатки:
- Не виявлені
- Виталий К***
А як з точністю у нього підкажіть будь-ласка !?
- Андрій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Дуже сподобався рівень. Рекомендую, для домашнього використання просто ТОП. Багато функціональних тримачів 2 акума.
- Достоинства:
- Багато функціональних тримачів 2 акума.
- Недостатки:
- Не знайшов
- Виталий К***
Доброго дня,як він по точності вам ,калібрувати додатково потрібно чи ні,бо саме хочу собі для ремонтів такого взяти,так би мовити перший нівелір! Дякую
- Віталій С***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Товар вартує своїх грошей. Потрібна річ у господарстві.
- Достоинства:
- Простий, недорогий, дві батареї які довго тримають заряд
- Недостатки:
- Не має.
- Татьяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Дуже класний лазерний рівень. Чоловік користується вже 2 місяці. Нарікань немає
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Все працює коректно. Всі лінії відбиваються. Відкалібрований правильно . Хороший помічник за невеликі гроші
- Достоинства:
- Комплектація. чемоданчик і дві батареї в комплекті.
- Недостатки:
- Поки не знайшов
- Микола К***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Мене повністю влаштовує. Все як в описі і на фото продавця
- Анна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Чудовий лазерний рівень за доступною ціною. Дуже зручний у роботі, особливо завдяки підйомному механізму для детальнішого наведення.
Покупкою задоволена, рекомендую. - Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Все сподобалось.
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Был приятно удивлён! Поставил метку на расстоянии 5 метров, развернул уровень на 180 градусов и сверил лазер. Перепад 2-3 мм что для данного уровня считаю хорошим результатом.
- Достоинства:
- Цена.Точность. Комплектация. 2 аккума. Яркий лазер. Для ремонта в квартире что надо.
- Недостатки:
- В ящике одно пустое отверстие, как будто чего то не хватает.
- Лариса К***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Працює відмінно! Рекомендую!
- Денис Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Товаром задоволений, все працює гарно
- Недостатки:
- Недоліків не виявив
- СтаниславОтзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
За свои деньги не плохой функциональный уровень , еще и в кейсе.
- Достоинства:
- Два аккумулятора и пульт дистанционного управления, цена супер.
- Недостатки:
- Из недостатков отмечу смещенную от центра маленькую триногу, при повороте уровень перевешивает и падает.
- АСОтзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Опис товара відповідає дійсності.
Лінії перевірив ручним, все добре. Рекомендую.- Достоинства:
- Якість вище за ціну
- Василь Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
На свою ціну повністю відповідає своїм параметрам
- Достоинства:
- Недорогий
- Недостатки:
- Похибка горизонт на чотирьох метрах до 1 мм
- Віра К***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Доброго дня. Рекомендую, дуже простий у використанні, ми вже його використовували і все чудово працює, акумулятор тримає вже другий день.
- Недостатки:
- Не виявилося
- Олег О***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Свою роботу робить відміно,
- Достоинства:
- В комплекті два акумулятора
- Недостатки:
- Ще не виявив
- ВалерійОтзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Чудовий рівень за таку ціну. Все працює. Отримав швидко.
- Достоинства:
- Добре налаштований, чіткі лінії, компактний кейс.
- Недостатки:
- Немає.
- Віталік С***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
За призначенням ще не використовував, але начебто все в нормі, комплектація чудова за свої гроші
- Достоинства:
- Недостатки:
- Поки не виявив
- Андрій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Товар отримав, батареї заряджені, ще не використовував за призначенням , калібрування не потребує
- Достоинства:
- 2 батареї, не дорогий
- Віталій П***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Доставили дуже швидко. Отримав, включив, все працює. Якість збірки приладу та контейнера гарна. Поки в роботі не застосовував. Було б чудово додати інструкцію українською мовою.
- Достоинства:
- Швидко доставили. Контейнер.
- Недостатки:
- Не виявив
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Лазерним рівнем повністю задоволений. Для вирівнювання площадки перед майбутнім гаражем, та підлоги самого гаража те що треба. Завдяки багатій комплектації, спочатку використовувала поворотну платформу, що обертається на 360 градусів, і лазерну указку для грубої розмітки, тому що при яскравому сонячному освітленні на відстані в 15 метрів променів не видно. Розмітку для фінішного вирівнювання робив як стемніло, і тут на нагоді стала платформа для регулювання висоти встановлення рівня. Так що я ще жодного разу не пошкодував що придбав саме цей рівень, і саме в такій комплектації. Рекомендую.
- Достоинства:
- Якісний товар з відмінною комплектацією.
- Недостатки:
- Не виявив.
- Андрей Н***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Все ок.
- Сергій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
- Достоинства:
- ЦІна
- Олексій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Все ок
- Достоинства:
- Відповідає опису
- Дмитро В***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Хороший товар, працює добре та гарна упаковка, для будинку саме те !
- Достоинства:
- Гарна комплектація та ціна
- Недостатки:
- Поки ще не виявив
- Мар'ян С***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Працює!!! Все добре!
- Роман Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Чудовий рівень за таку ціну. Все працює.Отримав швидко
- Достоинства:
- Добре налаштований, чіткі лінії
- Недостатки:
- Поки не помітив
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Дуже актуально, коли у вас ремонт. Ну або для побуту. Навіть було, що майстер просив для роботи наш, бо його без вертикальних ліній.
- Достоинства:
- Футляр для зберігання, різномані аксесуари, додатковий акумулятор, пристрій простий і зрозумілий в користуванні