Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Код :  520811734
Оценка пользователей 4.5/5
  • Ельвіра Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KrasaSity. Объем: 50 мл

Отличные духи. Самые любимые. 6лет уже пользуюсь. Прекрасный аромат, в меру сладкие.

• Валерія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Тамарикс. Формат: Стандартный. Объем: 50 мл

Замовила парфюм на свій страх і ризик, бо до цього ніколи не чула його аромат і відштовхувалася чисто з опису і відгуків. Сказати, що я в захваті - це нічого не сказати. Приємний, солодкий аромат, який дуже гарно тримається. Хотілось би зазначити, що це перші мої парфуми, які протрималися цілий день, ще й на наступний ранок лишився легкий аромат. Однозначно рекомендую!!

Достоинства:
    Приємний аромат, який довго тримається, швидка доставка
    Недостатки:
  • Ельвіра Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KrasaSity. Объем: 50 мл

Супер парфум.Аромат уже со мной 5лет Мой постоянный. Спасибо продавцу за быструю доставку! Рекомендую!

• Новак К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ririnadar22. Формат: Стандартный. Объем: 50 мл

Ну по перше, аромат ледь чути у порівнянні з оригіналом. По друге ніде не вказано що це тестер, окрім опису товару. Якість залишає бажати кращого

• Продавец  Ririnadar22

Добрий день,це аромат Oriflame,класичне оригінальне пакування ,у плівці. Об'єм 50мл. Ніякого відношення до тестеру немає. В описі товару заводське описання,офіційне від компанії.

• Олена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Тамарикс. Формат: Стандартный. Объем: 50 мл

Все супер.Дякую продавцю .

• Валентина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Тамарикс. Формат: Стандартный. Объем: 50 мл

Відчуття ароматів дуже індивідуальне. Мені подобаються аромати Оріфлейм. Із задоволенням ними користуюся. І цей аромат дуже гарний, приємний, якісний, вишуканий.

Достоинства:
    Привабливий, оригінальний, стійкий аромат.