- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 90 x 180
Задоволена покупкою.
- Достоинства:
- Швидка доставка. Доступна ціна. Легкий монтаж.
- Недостатки:
- Не знайшла
- Наталія С***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 90 x 180
Все чудової якості
- Достоинства:
- Швидка доставка і якість
- Олена Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Серый. Размеры (ШхВ): 90 x 180
Дуже швидка доставка, якісний товар. Продавцю лайк
- Достоинства:
- Швидка доставка, відповідна якість
- Олексій Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Серый. Размеры (ШхВ): 60 x 180
Дуже чудова штора!
- Достоинства:
- Швидкий монтаж,легка.Є зажими і липучки,які клеяться.
- Недостатки:
- Поки немає
- Лилия Л***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Черный. Размеры (ШхВ): 90 x 180
Відправили швидко. Товар відповідає опису, шторка легка, липучка тримається добре. Від променів захищає. Свою задачу виконує.
Покупкою задоволена на 100% - Людмила С***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Серый. Размеры (ШхВ): 60 x 180
Дякую за швидку доставку, все добре гарно затіняє
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Бежевый. Размеры (ШхВ): 60 x 180
Зручно, якщо треба прибрати сонце і при цьому не затемнити приміщення. Легко клеїти, чудово виглядають, можна, при необхідності, обрізати на потрібну ширину (купувала дві, одну довелося підрізати по ширині)
- Достоинства:
- Легко встановити
- АняОтзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 90 x 180
Норм шторка, я втиканула з розміром, але її було легко порізати до потрібної ширини
- Достоинства:
- Легко було клеїти
- Недостатки:
- Пегета О***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 60 x 180
Штора гарна , раджу , закажу ще))
- Достоинства:
- Гарний товар
- Недостатки:
- Анастасія І***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 90 x 180
Вигляд охайний. Якість приємна. Є ліпучкі для фіксації та прищіпки прозорі, можна на любу висоту зафіксувати. Покліяла швидко і легко. Буду замовляти і на інші вікна. Рекомендую.
- Достоинства:
- Дуже швидка доставка
Гарна якість
Приємна ціна
Виглядає стильно
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 60 x 180
Гарні, легкі, мінімалістичні штори. Потрібно було прибрати сонячне світло, але не затемніти приміщення. Ці штори ідеально підійшли для цього. Швидка доставка.
- Яна К***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Черный. Размеры (ШхВ): 90 x 180
Плотна шторка, добре виконує свою функцію. Приклеїлась без проблем. Виглядає гарно
- Достоинства:
- Захищає від сонячних променів
- Недостатки:
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 90 x 180
Товар надійшов вчасно.Штори кріпляяться легко і мають гарний вигляд.
- Достоинства:
- Швидкий монтаж.
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Серый. Размеры (ШхВ): 60 x 180
Неймовірна альтернатива жалюзям без свердління. Дуже легко встановлюється та захищає від сонця. Брала батькам, так вони зраділи, що тепер ще й ввечері можна буде вмикати яскраве світло і закрити ці жалюзі. Бо їм не комфортно зараз з яскравим світлом на 8 поверсі (такі часи, що поробиш). Так що ще й подвійна користь
- Анжеліка Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 90 x 180
Гарна якість. Відправилм швидко. Дякую.
- Василь К***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Серый. Размеры (ШхВ): 60 x 180
Найкраще рішення від сонця.
- Катерина Є***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Черный. Размеры (ШхВ): 60 x 180
Замовила на всі вікна в дому, дуже гарна альтернатива дорогим шторам, стрічка клеїться намертво, у мене дитина вже перевірено не відірве, захищає від сонця
У мене не стандартні вікна, але як на мене вони ідеально підходять- Достоинства:
- Захищає від сонця якісно, можна регулювати довжину, є прищепи та наклейки в наборі, швидка доставка
- Недостатки:
- За час користування не виявлено
- Геннадій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Бежевый. Размеры (ШхВ): 90 x 180
Товар хороший. Доставили дуже швидко. Продавець ввічливий та оперативний. Всім рекомендую.
- Достоинства:
- Ціна та якість.
- Недостатки:
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Черный. Размеры (ШхВ): 90 x 180
Встановили за 2 хвилини. Дуже добрий захист від сонця та зручно регулювати.
Саме те, якщо не можна застосовувати саморізи.
Замовляємо другу :) - Тетяна І***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Серый. Размеры (ШхВ): 90 x 180
Все влаштовує
- Достоинства:
- Добре кріпиться, гарно затіняє вікно.
- Недостатки:
- Не виявила.
- Пономаренко О***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Бежевый. Размеры (ШхВ): 60 x 180
Мені сподобалась
- Достоинства:
- Гарно виглядає, швидко та легко встановлюється
- Недостатки:
- Тетяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Черный. Размеры (ШхВ): 90 x 180
Тканина напів прозора, пропускає світло, виглядає жахливо і не красиво
- Достоинства:
- Недостатки:
- Товар суцільний недолік
- Продавец TOPLAK
Тетяно, хочемо звернути увагу, що дана модель штор спеціально пропускає світло, створюючи м’яке розсіяне освітлення в приміщенні, а не повне затемнення. Це не штори типу blackout, які повністю блокують світло. Саме тому ефект затемнення тут інший і відповідає характеристикам товару. Якщо Вам потрібні штори blackout = очікуємо їх у кінці травня.
- Продавец TOPLAK
Просимо звернути увагу, що у описі товару вказано: Штора створює другий рівень затемнення: м’яко розсіює сонячне світло, зменшує яскравість і захищає від сторонніх поглядів, не роблячи приміщення темним.
- Наталя Д***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Бежевый. Размеры (ШхВ): 90 x 180
Швидко встановлюється без свердління. Виконує свою функцію на 100%. Гарно виглядає. Я задоволена. Дуже раджу товар.
- Достоинства:
- Швидке встановлення
- Недостатки:
- Не знайшла
- ЕкатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 90 x 180
Задоволена, компактні , легкі. Легко клеїться , просто відірви стрічку і приклей. Саме те що потрібно без сверління і монтажу
- Достоинства:
- Легкість установлення
- Недостатки:
- Мало розмірів на вибір ширини
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Бежевый. Размеры (ШхВ): 60 x 180
Варто купувати, якщо: ви цінуєте мінімалізм, хочете мати вільне підвіконня і вам подобається можливість плавно змінювати рівень освітлення.
- Достоинства:
- Все супер
- Недостатки:
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Серый. Размеры (ШхВ): 90 x 180
Товаром задоволена. Опис відповідає дійсності.
- Сергеевна А***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Серый. Размеры (ШхВ): 60 x 180
Отправили быстро.
Все предыдущие разы защелки сломались и сейчас нечему держать жалюзи. Запаски их нет.
Новые пришли вообще с ужасными держателями, качество хуже в разы и они хлипкие и не держат даже половины жалюзи
Хотела поменять то что вышло из строя по держателям, но с такой посылкой ничего не поменяла
Итого в лучшем случае игрушка на пару месяцев- Достоинства:
- Отправили быстро и на этом все
- Недостатки:
- Нет запаски к защелкам которые держат жалюзи
- Продавец TOPLAK
Анно, штори з додатковими кліпсами - тримачами = очікуємо від виробника через декілька місяців.
- Наталія П***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Бежевый. Размеры (ШхВ): 60 x 180
Задоволена на всі 100
- Достоинства:
- Отримала на наступний день.
- Недостатки:
- Людмила Б***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Серый. Размеры (ШхВ): 60 x 180
Доброго дня.
Дякую за швидке отримання.
Користуюся шторами більше двох років. В минулому році придбала білі та коричневі. Вчора отримала сірі. Є з чим порівняти).
Повністю від сонця не захищають, дають затінок-що мені й було потрібно (білий та сірий колір).Кому потрібно створити більший затінок- купуйте варіант коричневий, чорний. Легкі в монтажі без хитрощів.
Єдиний мінус, не можна простірнути, бо пил накопичується з часом ( на білих за рік помітно).Лише пилосос, але теж не зовсім зручно, надто легкі та у вертикальному положенні ).
В цілому за невеликі кошти створюють потрібний результат ,як на мене.
Ціна=якість!- Достоинства:
- Легко монтуються, та демонтуються.
- Недостатки:
- Не вічні).З часом розтягуються,зібрати важче в арочку, але ребристість( лінії) зберігаються.
- Продавец TOPLAK
Людмило, дякуємо Вам за відгук. Щодо догляду за шторами плісе,будь ласка, ось кілька практичних порад:
1. Регулярне видалення пилу
Оскільки прати їх не рекомендується (матеріал може деформуватись і втратити клейку основу), найкращий варіант — це:
легкий пилосос із насадкою-щіткою (на мінімальній потужності)
або суха м’яка щітка / мікрофібра
2. Обережне очищення плям.
Якщо з’явилися локальні забруднення:
Будь ласка, використовуйте злегка вологу серветку або губку,
без сильного тертя, щоб не пошкодити структуру тканини,
без агресивних мийних засобів.
3. Чого не варто робити:
не прати у воді (ані вручну, ані в машинці)
не замочувати
не використовувати сильну хімію або абразиви
не сильно мочити — це може зіпсувати форму плісе
4. Лайфхак для світлих кольорів.
Для білих і сірих варіантів, де пил більш помітний:
регулярне легке очищення (раз на 1–2 тижні) допоможе уникнути накопичення бруду,
можна періодично знімати штору й акуратно очищати в горизонтальному положенні — так зручніше.
- Крылов С***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Серый. Размеры (ШхВ): 60 x 180
Швидко відправили. Дуже легкі в монтажі, функцію виконують на 100%. Рекомендую.
- Оксана Я***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Черный. Размеры (ШхВ): 60 x 180
Усім задоволена. Замовляла місяць тому, недоліків не помітила. На питання відповіли вчасно, доставили оперативно. Дякую!
- Достоинства:
- Легко встановлювати. Ціна відповідає якості.
- Недостатки:
- Не побачила
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 60 x 180
Дякую за замовлення, дуже швидка доставка. Шторки відповідають очікуванням: легко монтуються, гарно тримаються, виглядають легко і стільно. Думаю, їх вистачить на два-три роки, бо мені тільки на літо.
- Достоинства:
- Ціна-якість. Не фундаментально, але легко і швидко.
- Недостатки:
- Немає за своїм призначенням
- Ігор Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 60 x 180
Все ок.
- Анастасия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Серый. Размеры (ШхВ): 90 x 180
Все добре ,швидка доставка. Та не перший раз вже замовлення
- Могильний А***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 60 x 180
Шукав чим завісити вікна коли в тебе вдома шалене кошеня, яке стрибає на штори та жалюзі, як не дивно ці штучки спрацювали, коту на них байдуже і вони дешеві, дякую)
- Достоинства:
- Ідеальне рішення для хазяїв стрибучих котів
- Смерека А***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 90 x 180
Дякую. Все чудово !