Отзывы покупателей о Сумка-мішок з мікрофібри для прання взуття, м'яких іграшок у пральній машині 39×19 см
- Тетяна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: MichaelMarket. Количество в упаковке: 1. Цвет: Желтый
Гарний мішок для взуття, задоволена. Дякую
- Ганна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ
Мені сподобався , перу там взуття , не псується
- Продавец НОВОНЕЙМ
Вітаємо) Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що Ви задоволені використанням даного мішка для прання!
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Shopwin. Количество в упаковке: 1. Цвет: Желтый
Не помітила різниці в якості прання в мішку і без мішка, хоча прала три різні пари.
- Достоинства:
- Взуття менше гупає в пральній машині.
- Недостатки:
- Мішок порвався після третього прання
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Shopwin. Количество в упаковке: 1. Цвет: Желтый
Замовляв у жовтому кольорі, пришов голубий з пятнами.
. Нажаль оплатив повністью та дома відкрив, так би не забирав. До покупки не раджу!- Достоинства:
- Поки не прав
- Недостатки:
- Отримав б.в. з пятнами
- Наталя Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Basket. Количество в упаковке: 1. Цвет: Желтый
Супер.
- Достоинства:
- Все випераеться .
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Shopwin. Количество в упаковке: 1. Цвет: Желтый
Прались кросівки 4 рази - мішок цілий
- Достоинства:
- Дешево
- Олександр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Количество в упаковке: 1. Цвет: Желтый
Після першого прання почала розходитись.
- Недостатки:
- Ненадійний товар
- Продавец StarLight
Доброго Вам дня!
Дякуємо Вам за зворотній зв'язок та приносимо вибачення за незручності через заводський дефект товару, що виявив себе тільки під час застосування товару за призначенням.
На цей товар Ви маєте повноцінну гарантію, тому з Вами зв'яжеться наш сервісний менеджер для вирішення даного питання.
Будь ласка, очікуйте та гарного Вам дня!
- Елена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Basket. Количество в упаковке: 1. Цвет: Желтый
Все ок
- Юрий М***Отзыв от покупателя. Продавец: Basket. Количество в упаковке: 1. Цвет: Желтый
Бомба граната
- Надія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Shopwin. Количество в упаковке: 1. Цвет: Желтый
Добре захищає взуття під час прання і, на мою думку, додатково очищує
Корисна річ - рекомендую- Достоинства:
- Захищає взуття від пошкоджень під час прання і робить прання майже безшумним
- Недостатки:
- Тетяна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Количество в упаковке: 1. Цвет: Желтый
Чудовий мішечок. Якісно виконує свою функцію.
- Юлія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Органайзик. Количество в упаковке: 1. Цвет: Желтый
взуття береться катишками від тканини мішка
- Достоинства:
- мушок як мішок, нічого особливого
- Недостатки:
- взуття береться катишками від тканини мішка
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Shopwin. Количество в упаковке: 1. Цвет: Желтый
Дуже зручно. Дякую
- Ірина П***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Количество в упаковке: 1. Цвет: Желтый
Прийшов не той колір , пошиття поганої якості.
- Недостатки:
- Не якісне пошиття
- АнтОтзыв от покупателя. Продавец: MasterPrice. Количество в упаковке: 1. Цвет: Синий
Розстібається постійно застібка в процесі прання, жовтий наповнювач залишає ворсинки на тканині типу канвас
- Віталій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Shopwin. Количество в упаковке: 1. Цвет: Желтый
Сумка справляється із своєю функцією.Замовляв жовту а прийшла іншого кольору,
- Ярослав К***Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ
Не прав без нього, тому не знаю \чи щось змінюється, але з ним я не переживаю що взуття зіпсуєттся від пралки
- Продавец НОВОНЕЙМ
Вітаємо! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку
Раді, що мішок для прання взуття додає впевненості під час прання та допомагає краще захистити взуття і пральну машину.
Дякуємо, що обрали наш магазин!
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Количество в упаковке: 1. Цвет: Желтый
Перед найпершим пранням треба витрусити мішок зсередини від зайвої тканини
- Достоинства:
- Топ за свої гроші
- Недостатки:
- Трохи лізе зміст спочатку
- Сергій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Sweet Napoli. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый
Бомба, взуття як нове після правки
- Марина Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: LEWAJN. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый
Отлично постирались кроссовки
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: LEWAJN. Количество в упаковке: 1. Цвет: Синий
Якісний мішок
- Достоинства:
- Розмір
- Недостатки:
- Ніна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Main Seller. Количество в упаковке: 1. Цвет: Желтый
Для прання взуття те що треба!
- Достоинства:
- Все
- Недостатки:
- Катерина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Количество в упаковке: 1. Цвет: Желтый
Отримала своє замовлення. Відразу перше, що не сподобалось - інший колір, я замовляла жовтий, отримала сірий, але то таке, колір впринципі не грає для мене ролі. Друге - всередині тканина наче пропаляна, не розумію, як можна такий товар відправляти… через це - негативне враження від постачальника, за що мінус зірка. Решта - наче нормальний товар, побачимо на ділі
- Достоинства:
- Наче нормальний товар
- Недостатки:
- Всередині пропалений, брак
- Георгий М***Отзыв от покупателя. Продавец: LEWAJN. Количество в упаковке: 1. Цвет: Желтый
Все супер
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Количество в упаковке: 1. Цвет: Желтый
Супер мешок,обувь отстирывает офигенно.
Очченнь довольна Цена огонь в огнях .- Достоинства:
- Отстирывает офигенно
- Недостатки:
- Не нашла
- Василь М***Отзыв от покупателя. Продавец: Sattil. Количество в упаковке: 1. Цвет: Желтый
Завдяки цьому товару обув не псується в пральній машинці
- Продавец Sattil
Дякуємо за ваш відгук!
Раді чути, що мішок став корисним у використанні та допомагає захистити взуття під час прання. Саме для зручності та дбайливого догляду він і створений
Будемо раді бачити вас знову!
- Наталія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Количество в упаковке: 1. Цвет: Желтый
Вважаю що перед першим використанням його потрібно було добряче витрусити, А в іншому все ОК, всі свої функції виконує чудово. Якість відповідає ціні.
- Достоинства:
- Виконує свої функції чудово
- Недостатки:
- після першого прання все взуття у жовтому ворсі, дуже довго довелося вичищати щіткою.
- ЕленаОтзыв от покупателя. Продавец: Basket. Количество в упаковке: 1. Цвет: Желтый
Хорошая вещь в доме, кросовки выходят как новые после стирки
- Продавец Basket
Дякуємо, що обираєте нас! Користуйтеся із задоволенням.
- Лілія К***Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE. Количество в упаковке: 1. Цвет: Синий
Після першого прання дитячих кросівок (делікатний режим, віджим 400 об.) сумка ціла, змійка не розстібнулась, кросівки цілі.
Я залишилась задоволена- Достоинства:
- Поки все ок
- Недостатки:
- Поки нема
- Продавец ILLUSIONEE
Доброго дня, Ліліє! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!
- Алла А***Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE. Количество в упаковке: 1. Цвет: Синий
Зручно для прання.
- Достоинства:
- Не травмується ні пралка, ні кросівки.
- Недостатки:
- Не має
- Продавец ILLUSIONEE
Доброго дня, Алло! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!
- Євген Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE. Количество в упаковке: 1. Цвет: Желтый
Хороший великий мішок
- Продавец ILLUSIONEE
Доброго дня, Євгене! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!
- Даниил С***Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ
Товар хороший, делікатно очищують взуття і не школять пральній машині. Пара взуття влазить, ще й запас є. Прання стало тихішим і кращим, і взуття кращий стан зберігає.
- Достоинства:
- Добре виконують своє призначення, товар хороший.
- Продавец НОВОНЕЙМ
Щиро вдячні за Вашу підтримку та гарний відгук!
Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені.
- Аріадна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ
Купували одразу кілька мішечків і відразу протестували. Результат чудовий, взуття добре очищується і не гупає по барабану пральної машинки. Самі мішечки теж хороші - міцні та вмісткі, пара взуття влазить чудово. У чоловіка взуття 45 р - то там окремо у двам мішечки ставлю - так зручніше прати, але і разом вміщаються.
- Достоинства:
- Міцні і вмісткі
- Продавец НОВОНЕЙМ
Вітаємо)
Дуже раді, що Ви залишилися задоволені покупкою та вже встигли все протестувати.
Приємно знати, що мішечки виявилися зручними, міцними та добре справляються у використанні.
Окремо дякуємо, що поділилися таким детальним досвідом — це справді корисно для інших покупців!
- НеонілаОтзыв от покупателя. Продавец: Superiorshop. Количество в упаковке: 1. Цвет: Желтый
Класні мішки) брала зразу два, щоб кожен окремо прати. Але при розмірі 36-37 зразу влізе два.
Користуюсь активнивно 2й місяць - рекомендую- Недостатки:
- Євген П***Отзыв от покупателя. Продавец: LEWAJN. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый
После пары стирок не разваливается, молния тоже работает.
Своих денег стоит. - Дмитрий Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Sweet Napoli. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый
Відміна річ
- Достоинства:
- Якісь