- Альона Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Я думала, у мене в хаті чисто( серйозно, купуйте цей пилосос, бо якщо на свята ваша кума, вже йдучи додому, захоче затриматися і прилягти на підлозі - можете спозоритися. Є вірогідність, шо ви, як і я, не домивали підлогу. Цей пилосос реально миє і чистить! Я як побачила відпрацьовану воду, аж присіла. Все як пишуть, їде сам, під стіною іде щільно, валик миє, підказки включає (можна виключить).
Але! Він важкий. Як на мене. Рука втомилась.- Достоинства:
- Миє, як я сама не помию
- Недостатки:
- Важкуватий
- Лариса Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Немає розводів після миття. Збирає вологу або пролитий йогурт. Швидко можна прибрати квартиру. Є навіть голосвий звіт. З однієї сторони немає бортика, тому легко можна прибрати біля стіни.
- Достоинства:
- Добре миє підлогу, самостійно миє валик після прибирання. Добре вписався в інтер'єр
- Недостатки:
- Ні
- Леонід К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Доповнюю свій відгук(Через пів року використання). За декілька днів , питання вирішилось заміною на новий пилосос. Також був варіант отримати кошти(повну суму). Сервіс зпрацював чітко і швидко , навіть було оплачено послуги перевізника. Відгук позитивний.
- Достоинства:
- Сервісне обслуговування.
- Недостатки:
- Китайська якість.
- Аліна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Пилососом дуже задоволені! До цього мали робот пилосос іншої фірми, то взагалі не зрівняється із цим (цей набагато краще). При вологому прибиранні не лишає розводів води (але прям тяжкі, сильні забруднення він не вимиє, а ось для підтримуючого прибирання ідеально), сміття прибирає супер (пісок з вулиці, залишки їжі (хто має маленьку дитину, як я-це знахідка)
Одного заряду вистачає прибрати квартиру 45 кв 2 рази. Тобто 50% заряду це прибрати 1 раз повністю всю квартиру на стандартному режимі з вологим прибиранням.
Має самоочищення що також дуже круто
Раджу без сумніву!
Представник брендуАліна, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.
- Іван Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Не знаю як я раніше жив без цього пилососа, пил збирає, підлогу миє, чиститься елементарно, виглядає красиво, дзижчить тихо, можна прибиратися хоч уночі!
Беріть не думайте, поки є!- Достоинства:
- Стильний, якісний, потужний (для такого типу пилососів)!
- Недостатки:
- Трохи занудливий, багато розмовляє!))))))
Представник брендуІван, добрий день! Дякуємо вам за відгук.
- Олексій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Несправедлива відсутність відгуків. Купив зовсім нещодавно, але, по факту, ця штука поберегла мої нерви, бо я не маю терпіння, щоб мити поли шваброю, віджимати тряпки, носити відро, і т.д.
Коврів в квартирі немає, так що економія часу - абсолютно да.
Працює (поки що) чудово, видаляє пил, легкий бруд, розлиті напої - абсолюно да. В мене є одна якась пляма на плитці від один бог зна чого, яку воно не видалило, але, якщо докупити розчин для води, я думаю, що теж допоможе.
Легко чистити - теж так.
Єдине що, для деяких людей може показатися трохи важким, щоб ганяти з ним всю квартиру.
Для себе мінусів поки що не побачив, а також, перед покупкою, дивлячись огляди на ютубі, не знайшов принципової різніці в тестах між цією і версією ПРО.
В цілому, такі апарати виглядають, як логічний розвиток для побутового комфорту, як кофемашини, пральні машини та машини для посуду.- Достоинства:
- Працює, режими
- Недостатки:
Представник брендуОлексій, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.
Приємного користування!- Олена В***
як ви відгук додали? вже півгодини намагаюся, але форма закривається постійно. і постійно вискакує помилка що поле для відгука не може бути порожнім при тому що текст там є
- Іван В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Дуже чудовий помічник в хаті.
Жінка задоволена.- Достоинства:
- Швидко і легко прибирати!
- Недостатки:
- Не знайшов.
Представник брендуВітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
- Наталья В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Классный и мощный пылесос, очень маневренный !работает,все супер!быстрая доставка
Представник брендуДобрий день! Дякуємо вам за відгук.
- Попова М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Пилосос просто чудо, все чистить і миє одночасно, дуууже легкий в експлуатації (є з чим порівнювати, інші пилососи набагато важчі). Прибирає гарно. Заряду вистачає на 2-3 прибирання. Чистити все дуже легко. Найкращий помічник у домі. Прибираючи після робота-пилососа, назбирав ще багато бруду.
- Достоинства:
- Легкий у прибиранні, майже сам прибирає, тільки керуй ним трохи. Самоочистка - чудова річ.
- Недостатки:
- Поки не виявила
Представник брендуМарина, добрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
- Валерій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Брав цю модель переважно через характеристики, шукав щось потужне, але в розумному ціновому сегменті. І скажу чесно за ці гроші — це просто топ! Потужність всмоктування сподобалась, справляється з будь-якими рідкими забрудненнями, навіть засохлі плями відтирає. Немає відчуття, що просто "розмазує бруд", реально миє. Сухе прибирання теж на висоті, керувати зручно, є розумний екран, тож дуже задоволений покупкою!
- Достоинства:
- Легкий, маневрений, гарно прибирає, ціна
- Недостатки:
Представник брендуВалерій, добрий день! Дякуємо вам за відгук.
- Елена В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Протестувавши як місяць, можу з впевненістю порекомендувати. Маючи собаку й котів, це спасіння. Прибирання проходить за хв п'ять, дуже легко та зручно. Є функція самоочистки, але з приходом холодів, не варіант, думаю не буде просихати. Спочатку думала курити Tomas, але ціна була приблизно 16000, а як виявилося не гірше.
Представник брендуОлена, добрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
- Тетяна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Чудовий
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Дуже зручний у користуванні. Воду залити, воду злити, протерти і все. Підлогу відмиває просто шикарно, особливо плитку. В описі оптимістично написано, що заряду вистачає до 200м.кв. - ну не знаю.. В мене на 40 м.кв. на 1 раз помити. Потім треба заряджати.
- Достоинства:
- Супер відмиває підлогу
- Недостатки:
- Батарея слабенька, вистачає на 1 раз
Представник брендуОльга, добрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
- Владислава Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Супер базова миюча акумуляторна швабра. Звичайну можна викинути. Якщо ви думали що у вас чиста підлога, то ви помиляєтесь.
Якщо велика площа, та/або є діти/тварини то треба брати більш просунуту модель, щоб вона сама себе мила і сушила, бо користуватися ви будете часто)- Достоинства:
- Легкий, добре відмиває
- Недостатки:
- Недостатньо фішок, дуже проста
- Вюсал А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
интересная вещь убирает-моет хорошо , для ковров с большим ворсом однозначно не подойдёт в целом доволен
!- Достоинства:
- моет крутой , дисплей , настройка языков , прост в обслуживании
- Недостатки:
- батарейка маленькая и долго заряжает
Представник брендуДобрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Прибирає гарно, легкий.
- Достоинства:
- Расход заряду маленький
- Недостатки:
- Інструкції на українському немає. Або англійською, або польською.
Представник брендуТетяна, добрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
Інструкція до пилотяга українською мовою є у вільному доступі. Для її завантаження достатньо прогорнути головну сторінку товару донизу і натиснути на кнопку "Завантажити" напроти посібника користувача.
- Онищук В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Дуже класний пилосос на свої гроши працює на відмінно на турбо режимі прибирає гарно хоч і бистро розряжає батарею в цілому задоволений
- Достоинства:
- Все працює гарно прибирає
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Ефросиния Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
В користуванні майже 2 місяці. Все було добре, легкий в керуванні, добре мив підлогу. Кілька днів тому почав багато викидати води на саму підлогу, та не всмоктує її, на зарядній станції звʼявляється калюжа.
Переваги: Маневрений
Недоліки: Розводить багато води по підлозі- Достоинства:
- Зручний
- Недостатки:
- Розводить багато води по підлозі
- Вікторія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
З урахуванням того, що в будинку великий собака та кішка пилосос справляється зі своїм завданням на 5+.Користуюся з моменту покупки щодня, батареї на 2-кімнатну квартиру вистачає, воду не додаю. Після прибирання розбираю і все добре промиваю/протираю, валик сушу. Загалом я дуже задоволена ним!
- Достоинства:
- Легкий, красивий, зручний у використанні, батареї вистачає
- Недостатки:
Представник брендуВікторія, добрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
- Ігор З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
заряду хватає на трикімнатну квартиру, ще й 30% заряду залишається. Голосовий помічник на зрозумілій мові.
- Достоинства:
- працює
- Недостатки:
- поки не виявлено
Представник брендуІгор, добрий день! Дякуємо за відгук.
Бажаємо приємного користування!
- Олег М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Приємно здивований пилосос працює легко, швидко і начисто,
- Достоинства:
- Все
- Недостатки:
Представник брендуОлег, добрий день! Дякуємо вам за відгук.
- Ірина О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Тепер прибираю кухню за 5 хвилин. Добре вимиває засохлі плями. Всмоктує сміття та відразу миє підлогу, дуже зручно. Підходить для плитки і ламінату
- Достоинства:
- Хороша потужність, недорогий варіант, зручна станція очищення
- Юлія К***Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Кухня, ванна, коридор вистачає 30 % заряду. Користуюсь 2 рази на день, виконую очистку після кожного використання. В роботі тиждень зауважень немає, валик і фільтр можна замовити
Якісь ззовні така ж як і в більш відомих фірм, зрівнювала в магазині
Представник брендуЮлія, добрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
- Анна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Дуже зручний, гарно миє і пилососить.
- Достоинства:
- Миє без розводів на плитці і ламінаті
- Недостатки:
- Поки не виявлено
Представник брендуДобрий день! Дякуємо вам за відгук.
- Владислав Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Купили для прибирання квартири, максимально швидко та ефективно.
- Достоинства:
- Зручно, ціна/якість
- Недостатки:
- Не підлазить у вузькі місця (під кровать)
Представник брендуВладислав, вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
- Анастасія Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Дуже довго обирала миючий пилосос,і нарешті знайшла… користуюся третій тиждень,мені дуже подобається як він працює. Легкий у використанні,і гарно тримає батарея.
- Достоинства:
- Гарно миє та тримає батарея
- Недостатки:
Представник брендуАнастасія, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.
- Святослав Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Поки свою функцію виконує за свою ціну топ.
- Недостатки:
- Немає лише сухого прибирання
Представник брендуДобрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
- Віра Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Придбала цей пилосос нещодавно і він відразу добре себе зарекомендував: зручно керується, маневрений та легкий, проходить по всіх закутках та не залишає після себе розводів. Сухе та вологе прибирання - з усім впорався на відмінно! Особливого догляду не потребує, сам очищує щітку. Тепер я можу проводити більше часу з дітьми, тому однозначно рекомендую!
- Достоинства:
- Якісний та ефективний пилосос, зрозумілий у користуванні
- Недостатки:
- Не побачила
Представник брендуВітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Електрошвабра та як пилосос 10 з 10: гарно миє і відбирає бруд, дещо дійсно збирає, дуже маневрена,якщо використовувати щодня задля вологого прибирання- незамінна річ! Але якщо у Вас на полу плитка чи ламінат)) Одного заряду вистачає на 100кв.м ще чуть залишається, і 50 з них на турборежимі. Є мова яку ми розуміємо, украінськоі нема(
- Достоинства:
- Швидке вологе прибирання
- Недостатки:
- За таку ціну , немає
Представник брендуЄвген, добрий день! Дякуємо вам за відгук.
Інструкція до Dreame Mova K10 українською мовою, є у вільному доступі. Для її завантаження достатньо прогорнути головну сторінку товару донизу і натиснути на кнопку "Завантажити" напроти посібника користувача.
- Оксана В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Хороший миючий пилосос, на разі нарікань немає, поки що користувалася ним тільки 4-5 разів і дуже задоволена. Кожного разу дивуюся кількості брудної води після миття. Акумулятор тримає добре, хоча на початку до 80% дуже швидко спадає, потім повільніше, але на 20-30 хвилин прибирання вистачає.
- Достоинства:
- приємна вартість, добре втягування
- Недостатки:
- поки що не виявила
- Лада Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Поки все працює справно
- Достоинства:
- Миє
- Недостатки:
- Мало часу
- Ольга Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Супер пилосос раджу
- Таміла Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Поки всім задоволені
- Ярослава О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Виконує свої функції, але зряду акумулятора не вистачає на придбання трикімнатної квартири
- Достоинства:
- Миє без розводів, самоочищення
- Недостатки:
- Маленький заряд акумулятора
- Юрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Є дисплей на якому видно відсоток зарядку. За один прохід робить підлогу чистою, підійде для твердих поверхонь. Коштує кожної своєї копійки
- Достоинства:
- Прибирання 2в1, самостійне очищення щітки, є дисплей та голосові підказки
- Недостатки:
- Не знайшов
- Володимир Б***Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Відмінний пилосос все сподобалось!