- Євгенія К***Отзыв от покупателя. Продавец: TSV. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый
Непоганий мішок для прання взуття. Взуття випралося ідеально. Але під час другого віджимання пральної машинки, мішок розкрився і взуття з нього повипадало, але не нарікаю бо може я не до кінця застібнула)
До продавця без зауважень, доставка була швидка, дякую! - Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Количество в упаковке: 1. Цвет: Желтый
Катя вещь
- Достоинства:
- Хорошо отстирывает
- Недостатки:
- Не нашла
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Количество в упаковке: 1. Цвет: Желтый
Перед найпершим пранням треба витрусити мішок зсередини від зайвої тканини
- Достоинства:
- Топ за свої гроші
- Недостатки:
- Трохи лізе зміст спочатку
- Сергій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Sweet Napoli. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый
Бомба, взуття як нове після правки
- Марина Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: LEWAJN. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый
Отлично постирались кроссовки
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: LEWAJN. Количество в упаковке: 1. Цвет: Синий
Якісний мішок
- Достоинства:
- Розмір
- Недостатки:
- Ніна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Main Seller. Количество в упаковке: 1. Цвет: Желтый
Для прання взуття те що треба!
- Достоинства:
- Все
- Недостатки:
- Катерина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Количество в упаковке: 1. Цвет: Желтый
Отримала своє замовлення. Відразу перше, що не сподобалось - інший колір, я замовляла жовтий, отримала сірий, але то таке, колір впринципі не грає для мене ролі. Друге - всередині тканина наче пропаляна, не розумію, як можна такий товар відправляти… через це - негативне враження від постачальника, за що мінус зірка. Решта - наче нормальний товар, побачимо на ділі
- Достоинства:
- Наче нормальний товар
- Недостатки:
- Всередині пропалений, брак
- Георгий М***Отзыв от покупателя. Продавец: LEWAJN. Количество в упаковке: 1. Цвет: Желтый
Все супер
Супер мешок,обувь отстирывает офигенно.
Очченнь довольна Цена огонь в огнях .- Достоинства:
- Отстирывает офигенно
- Недостатки:
- Не нашла
- Василь М***Отзыв от покупателя. Продавец: Sattil. Количество в упаковке: 1. Цвет: Желтый
Завдяки цьому товару обув не псується в пральній машинці
- Продавец Sattil
Дякуємо за ваш відгук!
Раді чути, що мішок став корисним у використанні та допомагає захистити взуття під час прання. Саме для зручності та дбайливого догляду він і створений
Будемо раді бачити вас знову!
- Наталія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Количество в упаковке: 1. Цвет: Желтый
Вважаю що перед першим використанням його потрібно було добряче витрусити, А в іншому все ОК, всі свої функції виконує чудово. Якість відповідає ціні.
- Достоинства:
- Виконує свої функції чудово
- Недостатки:
- після першого прання все взуття у жовтому ворсі, дуже довго довелося вичищати щіткою.
- ЕленаОтзыв от покупателя. Продавец: Basket. Количество в упаковке: 1. Цвет: Желтый
Хорошая вещь в доме, кросовки выходят как новые после стирки
- Продавец Basket
Дякуємо, що обираєте нас! Користуйтеся із задоволенням.
- Лілія К***Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE. Количество в упаковке: 1. Цвет: Синий
Після першого прання дитячих кросівок (делікатний режим, віджим 400 об.) сумка ціла, змійка не розстібнулась, кросівки цілі.
Я залишилась задоволена- Достоинства:
- Поки все ок
- Недостатки:
- Поки нема
- Продавец ILLUSIONEE
Доброго дня, Ліліє! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!
- Алла А***Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE. Количество в упаковке: 1. Цвет: Синий
Зручно для прання.
- Достоинства:
- Не травмується ні пралка, ні кросівки.
- Недостатки:
- Не має
- Продавец ILLUSIONEE
Доброго дня, Алло! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!
- Євген Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE. Количество в упаковке: 1. Цвет: Желтый
Хороший великий мішок
- Продавец ILLUSIONEE
Доброго дня, Євгене! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!
- НеонілаОтзыв от покупателя. Продавец: Superiorshop. Количество в упаковке: 1. Цвет: Желтый
Класні мішки) брала зразу два, щоб кожен окремо прати. Але при розмірі 36-37 зразу влізе два.
Користуюсь активнивно 2й місяць - рекомендую- Недостатки:
- Євген П***Отзыв от покупателя. Продавец: LEWAJN. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый
После пары стирок не разваливается, молния тоже работает.
Своих денег стоит. - Дмитрий Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Sweet Napoli. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый
Відміна річ
- Достоинства:
- Якісь
- Недостатки:
- Инна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: LEWAJN. Количество в упаковке: 1. Цвет: Синий
Доставила швидко, мішок дуже гарної якості. Дуже задоволена покупкою.
- Достоинства:
- В міський, якісний, зручний
- Недостатки:
- Ірина В***Отзыв от покупателя. Продавец: LEWAJN. Количество в упаковке: 1. Цвет: Синий
Все супер, відправили швидко, все відповідає заявленим характеристикам, чудово! Дуже рекомендую)
- Анатолій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: LEWAJN. Количество в упаковке: 1. Цвет: Желтый
Більше не треба відтирати бруд руками! Чудовий захист для барабана. Рекомендую всім, хто цінує чистоту та свій час!
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: MIRO. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый
Сподобався мішечок. Розмір нормальний. Зручний у використанні. Якість достатньо непогана. Дякую!
- Юлія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: MIRO. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый
Сьогодні отримала, зразу використала.
Мішечок порвався при першому пранні. Взуття під час прання вилетіло з мішка:(- Недостатки:
- Неякісний.
- Продавец MIRO
Дякуємо за ваш відгук.
Нам дуже прикро, що виникла така ситуація.
Ми обираємо для постачання якісніші та цупкі мішки для прання, щоб вони були стійкіші до прання у пральній машині.
Мішки для прання взуття потрібно використовувати разом з іншими речами (наприклад, одягом або рушником), щоб пом’якшити удари взуття під час прання. Якщо прати взуття окремо, навантаження на мішок значно збільшується і він може пошкодитись.
- Лариса Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Basket. Количество в упаковке: 1. Цвет: Желтый
Чудовий товар.
- Сергій А***Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE. Количество в упаковке: 1. Цвет: Желтый
- Продавец ILLUSIONEE
Доброго дня, Сергію! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!
- Тетяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Superiorshop. Количество в упаковке: 1. Цвет: Желтый
Гарний товар за приємну ціну
- СветланаОтзыв от покупателя. Продавец: TreviaBox. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серо-желтый
Не та якість, що очикувала. Але ж та пакування добре )
- МаріяОтзыв от покупателя. Продавец: BODA Shop. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый
Двічі прислали геть не те, що замовляла. Гроші за другу доставку повернули, але різницю в обіцяному ц наданому товарах ніхто не компенсував.
- Недостатки:
- Менше зазначеного, ще й не того кольору
- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый
Сподобалося, що розмір великий, бо прати в них буду 46 розмір взуття
- Достоинства:
- Розмір
- Недостатки:
- Виталий К***Отзыв от покупателя. Продавец: MichaelMarket. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый
Гарний мішок для взуття
- Достоинства:
- Мішок
- Дмитрий Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Sweet Napoli. Количество в упаковке: 1. Цвет: Бирюзовый
Якісна річ
- Достоинства:
- Якісь
- Недостатки:
- Игорь С***Отзыв от покупателя. Продавец: Basket. Количество в упаковке: 1. Цвет: Желтый
Достааили швидко.Якість хороша.Ввічливий продавець.Рекомендую
- Достоинства:
- Якість ціна
- Недостатки:
- Не побачив
- Інна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Sattil. Количество в упаковке: 1. Цвет: Желтый
Виконує свої функції
- Продавец Sattil
Добрий день, Інно!
Дякуємо за ваш відгук! Нам приємно знати, що мішок для прання відмінно виконує свої функції.
Ми спеціально підібрали цю модель із міцної сітки, щоб вона надійно захищала ваші кросівки та делікатні речі від пошкоджень у пральній машині. Яскравий жовтий колір не лише стильний, а й допомагає легко знайти мішок серед іншої білизни.
Нехай ваші речі завжди залишаються як нові після кожного прання! Будемо раді бачити вас знову.
- Инна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Tweezy. Количество в упаковке: 1. Цвет: Желтый
Мішок якісний, корисна річ у побуті. Рекомендую
- Євген К***Отзыв от покупателя. Продавец: BODA Shop. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый
Прийшло не те, що замовляв. Не той колір то таке, а от розмір в два раза менше