Отзывы покупателей о Гарнитура беспроводная Bluetooth наушник мононаушник с шумоподавлением портативный с микрофоном кейсом блютуз гарнитуры наушник вкладыш

Оценка пользователей 4.24/5
  • Светлана А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Работает вполне нормально. В общем, со своей задачей справляется, так что пользоваться можно без проблем.

• Продавец  ТехНестШоп

Вітаємо, Світлана! Дякуємо за відгук!

Сподіваємося, що це не остання ваша покупка – будемо раді бачити вас знову!

• Леонід К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Навушник зручний, добре сидить у вусі і чітко передає голос.

Вітаємо, Леонід)
      Вдячні за Ваш відгук.

Для нас це найкраще підтвердження правильності обраного шляху.

• Іван Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Наушник выполнен из качественных материалов, удобно в использовании и соответствует описанию. Отлично подходит для повседневных задач, рекомендую.

Вітаємо, Іван!
      Щиро дякуємо за відгук!

Гарного вам користування!

• Алекс А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Наразі, гарнітура тихо "вийшла з чату"... Ще тіко працювала, а потім - тихо вмерла.... (((
    Сталося це 25.05.2025.... Ще й року не пройшло від придбання... (((

• Продавец  ТехНестШоп

Доброго дня, Алекс! Дякуємо за зворотний зв'язок.

Нам дуже прикро, що ви опинилися в такій ситуації і гарнітура перестала працювати.
      Ми відповідально ставимося до якості наших товарів, тому хочемо допомогти розібратися у цьому питанні. Будь ласка, зв'яжіться з нашою службою підтримки.

Ми перевіримо інформацію про термін гарантійного обслуговування та запропонуємо можливі варіанти вирішення проблеми.

• Оксана Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Bluetooth 5.3 ловить стабільно, шумодав працює круто, навіть в метро чітко чутно співрозмовника. Раджу.

Вітаємо, Оксана!
      Щиро дякуємо за відгук!

• Зоряна Я***

Чудова гарнітура

Вітаємо, Зоряна)
      Вдячні за Ваш відгук.

Для нас це найкраще підтвердження правильності обраного шляху

• Артем М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Дуже комфортний та чіткий звук для будь-яких дзвінків.

Вітаємо, Артем)
      Дуже вдячні за Ваш відгук!

Ваші слова надихають нас ставати кращими щодня.

• Заєць Н***

Через 1,5 місяця роботи мікрофон перестав працювати , покупкою не задоволена

• Продавец  ТехНестШоп

Вітаємо, Наталія! Перепрошуємо за незручності.

На дану модель діє гарантія, тому ми готові провести діагностику та заміну пристрою.

Менеджер вже телефонує вам для уточнення деталей несправності, щоб ми могли виправити цю ситуацію. З повагою, команда магазину

• Яна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Швидка доставка. Гарно працює.

• Продавец  ТехНестШоп

Яна, вітаємо! Щиро дякуємо за відгук!

Нам надзвичайно приємно знати, що ви задоволені покупкою.

• Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Сервіс супер, а головне якість. Товар підійшов. Гарнітура лежить у вусі відмінно. Сторонніх шумів не чути. Клімса та зверху. Не пластикова, а з резини. Не зламається, як інші. Дякую!!!

• Продавец  ТехНестШоп

Олександр, вітаємо! Щиро дякуємо за відгук!

Нам надзвичайно приємно знати, що ви задоволені покупкою.

• Олег О***

Подобається, користуюсь.

Достоинства:
    Не давить в вухо
    Недостатки:
    Не підключається до декількох гаджетів.
    • Продавец  ТехНестШоп

Олег, вітаємо) Дякуємо за ваш позитивний відгук!

Ми цінуємо вашу довіру й завжди прагнемо дарувати тільки приємні враження від покупок.

• Алекс А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Гарнітура гарна, якість звуку в обидва боки - без нарікань, "сидить" комфортно, як в лівому,так і в правому усі. Заряд тримає добре, але, час покаже. ))) АКБ не є вічними... )))
    Єдине, що не зрозуміло, то - співпраця з другим приладом.... Якщо авто гарнітура - то, музика в авто, розмови - гарнітура. Після завершення розмови - музика знов на боці авто. Якщо з колонкою, то, музика не на колонці, а в гарнітурі.... Навіть, при вимкненому в налаштуваннях відтворенні медіа на гарнітурі.... ((
    Можливо, то телефон так "чудить", але, не дуже приємний момент.... Треба бігати до колонки....
    Доречі, про бігати - метрів 30.... Дійсно, далеко підтримує зв'язок з телефоном. Не завжди є можливість тримати його біля себе, щоб працювали обидва пристрої. ))

Достоинства:
    Якість звуку, дальність зв'язку, ергономічний.
    Недостатки:
    Покі що, тільки співпраця телефону з двома пристроями. Описав в коментарі.
    • Продавец  ТехНестШоп

Олександр, вітаємо) Дякуємо за ваш позитивний відгук!

• Сергей Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Легкий пристрій, доволі комфортно сидить на вусі. Але, є дуже суттеві але. Звукове попередження про слабу батарею може включитися один раз, а потім починає працювати декілька разів поспіль, і в цей момент розмова стає неможливою. Якщо ви їдете за кермом, то опинитесь у тій ситуації коли і розмова неможлива і зняти та відключити гарнітуру неможливо, бо ви за кермом. Це просто жах. Абонент вас не чує і продовжує до вас дозванюватись, а ви як тільки знімаєте трубку, починаєте слухати "беттері лоу" без переривів. Так буде доки батарея не сяде зовсім і навушник не відключиться. В мене одного разу це було одинадцять хвилин, це жах! Майте на увазі, за кермом це дуже небезпечно!

Далі робота кейса як підзарядного пристрою, це просто погано. Заряд самого кейсу ви не дізнаєтесь не підключив його, або не поклав у нього навушник. Зарядка працює неконтрольовано, сама по собі. Ви можете протримати дві години навушник у кейсі і замість 100 відсотків получити заряд у 40. Скільки би я не смикав, ставив та піднімав навушник з кейса, до 100 відсотків невдалось зарядити ні разу. Навіть добу пролежав на зарядці і це склало 60%. А інколи поклавши на пів години дістав і було 90%, це все у мене показує мій телефон при натисканні на блютуз.
    Звук навушника чудовий, мікрофон працює чудово, ні одного зауваження навіть у погану дощову погоду. Сенсорна кнопка прийому дзвінка до якої треба пристосуватися, теж настрій сильно не псує. Це проблема пристосування, можна пережити.

В цілому непоганий пристрій у майбутньому, потребує термінових кардинальних доопрацювань. Ті хто не так обізнаний в блютуз гарнітурах, рекомендую підшукати щось інше, бо безглуздий кейс вам зіпсує враження не тільки від цієї гарнітури, а і від гарнітур взагалі.

Достоинства:
    Звук, мікрофон.
    Недостатки:
    Цілком безглуздий кейс, та дуже небезпечне користування за кермом.
    • Продавец  ТехНестШоп

Добрий день, Сергій! Щиро дякуємо вам за відгук.

Нам дуже прикро, що ви залишилися незадоволені покупкою.

Не хвилюйтеся, ми зробимо все можливе, щоб ви залишилися задоволеними нашим сервісом.

• Василь К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

За два тижні користування перестав працювати мікрофон.
    Не рекомендую!!!!

Достоинства:
    Хороший звук.
    Недостатки:
    Короткий строк служби.
    Всього два тижні
    • Продавец  ТехНестШоп

Добрий день, Василь! Щиро дякуємо вам за відгук.

• Роман К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Навушник при отриманні дзвінка сам додає гучність на максимум і так залишає, якщо записуєш голосові така ж сама ситуація

Достоинства:
    Легкий
    Недостатки:
    Сам додає гучність
    • Продавец  ТехНестШоп

Добрий день, Роман! Щиро дякуємо вам за відгук.

• Тетяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Клас, не випадає під час бігу! Дуже зручний, мені подобається!

• Володимир С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Купил для звонков и занятий спортом. Шумоподавление реально помогает, собеседника слышно отлично даже в шумном месте. Соединяется быстро с телефоном, звук чистый, без задержек. Кейс показывает заряд, удобно брать с собой. Спасибо за отличную вещь.

• Володимир Ш***

Все підійшло

• Продавец  ТехНестШоп

Добрий день, Володимир) Ваша оцінка — найкраща нагорода для нас!

Дякуємо, що поділилися враженнями.

Обов’язково завітайте ще.

• Григорій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Подобається, що він водостійкі. Млжно Бігаю на вулиці під дощем, і навушник працює без проблем, звук чистий.

• Продавец  ТехНестШоп

Доброго дня, дякуємо за ваш відгук!
      Це чудово, що ви змогли отримати такий позитивний досвід.
      Гарного вам дня!)

• Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

наушник лёгкий, хватает надолго и заряжается быстро

• Продавец  ТехНестШоп

Доброго дня, дякуємо за ваш відгук!
      Ми раді, що вам подобається, це справді чудово)
      Гарного вам дня!

• Юрій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Користуюсь навушником близько тижня, досвід дуже позитивний. Компактний кейс, можно покласти в кишеню піджаку, взагалі не заважає. Я багато розмовляю телефоном під час прогулянок, і навушник тримається стабільно навіть під час ходьби, також добре працює шумозаглушення.

• Продавец  ТехНестШоп

Дякуємо за детальний відгук!
      Раді чути, що навушник виправдав ваші очікування — і в зручності, і в якості звуку.
      Особливо приємно, що він зручно тримається під час руху та демонструє хорошу роботу шумозаглушення.
      Нехай служить довго та комфортно!

• Дмитро К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Все супер, працює, дякую! Підключив і одразу можно слухати або говорити!

• Продавец  ТехНестШоп

Дякуємо за ваш відгук! Дуже приємно чути, що гарнітура працює бездоганно і підключення пройшло легко. Бажаємо комфортного користування та якісного звуку у всьому!

• Ірина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Спасибо, наушник удобный, стильный и в ухе хорошо сидит

• Продавец  ТехНестШоп

Дякуємо за ваш відгук! Радий чути, що навушник зручний, стильний і комфортно сидить в вусі. Нехай користування приносить тільки задоволення!

• Євгеній К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Звук без задержек, удобно отвечать на звонки, даже когда руки заняты. Рекомендую!

• Продавец  ТехНестШоп

якуємо за чудовий відгук! Раді, що звук якісний і без затримок, а також що зручно відповідати на дзвінки навіть коли руки зайняті. Дякуємо за рекомендацію! Бажаємо приємного користування!

• Олег С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

І дзвінки, і музика чітко. Поки я задоволений, нарікань немає.

• Продавец  ТехНестШоп

Дякуємо за ваш відгук! Радий чути, що і дзвінки, і музика звучать чітко, і ви задоволені якістю. Якщо виникнуть питання чи потрібна допомога — звертайтеся, завжди раді допомогти!