- Вікторія П***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Доставили швидко. Комплект чудовий, якісний. Все підійшло. Дякую.
- Достоинства:
- Компактний, нормальна ціна
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец kostor
- Анна П***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Набір гарний, стильний і зручний
Швидка доставка
Уважний і ввічливий продавець- Продавец kostor
- Вадим Н***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Гарна якість, швидко доставили. Єдине -розмір трохи замалий.
- Натали Б***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Зручний набір, дякую
- Достоинства:
- 1
- Продавец kostor
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Непоганий набір за свою ціну, але самі лопатки дуже малі, черпак майже як ложка((
- Продавец kostor
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що в цілому набір вам сподобався. Лопатки та черпак у цій моделі дійсно компактніші, вони більше розраховані для невеликого посуду та щоденного використання. Якщо потрібні більші розміри, можемо порадити інші варіанти з нашого асортименту.
- Виктор Д***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Гарна ціна та якісний силікон!
- Продавец kostor
Дуже вам дякуємо за оцінку товару! Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Ваші слова стають нашим джерелом натхнення для подальшої роботи. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували, і ваш відгук підтверджує, що ми на правильному шляху. Будь ласка, не соромтеся звертатися до нас з будь-якими питаннями або побажаннями, і ми з радістю допоможемо Вам! Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!
- Артем Б***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Крутий якісний набір на кухню!
- Андрей П***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Набір повний, якість відмінна!
- Оксана З***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Прийшло геть іншої якості. Продавця не рекомендую.
- Аліса Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Спасибі, я дуже задоволена!
- Марк К***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Комплект стильний, як на фото. Лопатка гнучка, але міцна, ідеально для яєчні або млинців.
- Дмитрий Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Гарний, якісний набір