- Анна Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Гарний набір і чудовий колір, особливо для жіночої кухні) Дякую!
- Поліна С***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Гарно виглядає на кухні. За таку ціну чудовий набір.
- Андрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
У наборі є все необхідне для кухні. Готую нечасто, але набір чудовий. Думаю, буду ним користуватися)
- Валентина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Товар як іграшковий
Нікому не раджу. Коментарі блокують, хоча написала правдиво.- Продавец kostor
Вітаємо, набір не іграшковий, вся наша команда такими користується майже на постійній основі. На сторінці товару і на фото зазначені РЕАЛЬНІ розміри всіх приборів. Якщо товар не був у використанні - він ще підлягає обміну або поверненню.
- Марія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Хороший набір, є все необхідне!
- Денис П***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Набір хороший, все приладдя зроблено якісно!
- Виктория П***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Насичений гарний колір. Сподобалось, що ручки не ковзають у руці. Навіть при високій температурі все тримає форму, не деформується.
- Егор С***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Відмінна якість, компактний та зручний набір!