- Віталій П***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Щипці працюють чудово, лопатки гнучкі, але пружні.
- Илья Н***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Набiр топ, силікон не вбирає запахи, не брудниться, легко миється вручну або в посудомийній машині
- Костянтин В***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Універсальні для готування, випічки, смаження, змішування, сервірування. Дякую!
- Вика Д***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Купувала собі і матусі на подарунок, але іншого кольору, користуємось з задоволенням , дуже зручні та якісні предмети. Розмір не великий, але це вказано продавцем, і мені навіть так більше подобається Доставка була швидкою.
- Достоинства:
- Гладенькі ручки, ціна
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Цей набір не пережив перших моїх налисників, самі лопатки дуже маленькі, як іграшкові, ручки погано обтесані, загнала собі скалку.
- Достоинства:
- Колір
- Недостатки:
- Зламалось
- Продавец kostor
Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація. Розміри набору зазначені на зображеннях товару. На товар діє гарантія 3 місяці - зверніться до нас в особисті повідомлення і ми вирішимо проблему.
- Павло Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Мені все сподобалось!
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували.
Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!
- Марія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Сподобався набір, все гарне!
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!
- Світлана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Купувала на подарунок для подруги. Все дуже сподобалось. А маленький розмір лопаток інаді набагато зручніший.
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Маленький розмір предметів таке враження що іграшковий набір, ручки зроблені з дерева але стесані погано, після першого користування загнала собі скалку в палець.
- Достоинства:
- Колір
- Недостатки:
- Якість, розмір
- Віталіна К***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Набір маленький в об'ємі,незвичний для мене,лопатка маленька,ополоник маленький,якість набору непогана.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Дуже маленький ополоник
- Продавец kostor
- Борис Г***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Купив на новосілля друзям, всім все дуже сподобалось!
- Аліна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Хороший набір, все якісне, виглядає ще краще, ніж на фото. Ручки зручні, силікон якісний! Претензій не маю!
- Діана Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Силікон якісний, нічого зайвого немає. Після миття виглядає як новий.
- Наталья Д***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Все клас. Набір як на фото, якість чудова!