Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Микроскоп детский портативный TinyScope Розовый с LED подсветкой и 2-дюймовым экраном, для обучения детей карманный микроскоп лупа LCD дисплей USB зарядка с камерой 1080P карманная лупа для исследования растений и насекомых

• Игорь П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Надійний

Неприятные ощущения от такого маркетингового хода

Достоинства:
    игрушка интересная
    Недостатки:
    Увеличение не более чем 20кратное, а не 500
    • Продавец  Надійний

Дякуємо за ваш відгук. Збільшення 500× вказане виробником і складається із сумарного наближення окуляра та об’єктива. Для дитячого мікроскопа це означає реальне збільшення дрібних об’єктів у межах можливостей іграшкової моделі.
      Важливо враховувати, що цей мікроскоп є саме дитячим, тому якість зображення відповідає його призначенню.

• Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: Надійний

Дитина була в захваті, все що можна було дома перевірили, літом буде постійно з нею.
    Дома є звичайний мікроскоп, і в порівнянні з ним це просто неймовірна різниця, так як цей компакний, легкий в користанні і не завджи потрібно кликати дорослого, щоб щось дослідити. Купували для дитини 4+ роки

Достоинства:
    Простота використання, ціна, якість зображення
    • Продавец  Надійний

Дякуємо за ваш відгук. Нам приємно, що мікроскоп викликав захоплення у дитини і робить дослідження цікавими та зручними для самостійного використання. Дякуємо за вибір нашого товару.

• Оксана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Надійний

Товаром задоволені, особливо дитина (8 років).
    Все хочеться роздивитися в збільшеному вигляді. Корисна річ для пізнавання навколишнього середовища.

Достоинства:
    Мобільність, можливість робити фото...
    Недостатки:
    • Продавец  Надійний

Дякуємо за ваш відгук. Приємно, що дитячий мікроскоп-лупа зацікавив вашу дитину і допомагає досліджувати навколишній світ. Бажаємо захопливих відкриттів!

• Валентина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Надійний

Брала як додаток до основного подарунку, але дитині ця іграшка більше сподобалась. На вигляд якісна, точно цікава дітям.

• Продавец  Надійний

Дякуємо за відгук. Раді, що мікроскоп сподобався дитині і викликає інтерес. Будемо раді подальшій співпраці