Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Навушники Razer Hammerhead Pro V2

• Євген
    Отзыв от покупателя. Продавец: THE HUB

Користуюся Razer Hammerhead Pro V2 вже кілька місяців і повністю задоволений. Звук дуже якісний, з потужними басами та чистими високими частотами. Для музики, ігор та перегляду відео підходять чудово. Навушники комфортно сидять у вухах, не випадають навіть під час активного руху. Мікрофон передає голос чітко, а кнопки керування працюють без нарікань. Якість матеріалів і збірки також на висоті. Якщо шукаєте хороші дротові навушники за адекватну ціну — рекомендую Razer Hammerhead Pro V2.

Достоинства:
    Якість
  • Антон С***

Быстро обработали заказ, ориентировочное время было 4 дня
    С учётом выходных приехало за 2. Спасибо

Достоинства:
    Быстро обработан заказ
    Недостатки:
  • Каріна
    Отзыв от покупателя. Продавец: THE HUB

Звук чудовий. На сайті виробника товар пробивається як оригінальний. Приїхало в запакованому вигляді в блістері. Дякую за подарунок магазину.

Достоинства:
    Швидка відправка
  • Артем М***
    Продавец: THE HUB

Користувався навушниками Razer Hammerhead V2 Pro, звук доволі якісний — гучний, з насиченими басами. Добре підходять для ігор, музики і відео. Проте самі навушники досить великі, і для маленьких вушних раковин можуть виявитися незручними. Я вирішив повернути товар і написав продавцю. Він відповів ввічливо й швидко, допоміг із поверненням. Я надіслав навушники назад і мені повернули гроші без проблем. Сервісом залишився задоволений. Загалом модель непогана, але комфорт сильно залежить від анатомії вуха.