Отзывы покупателей о Навушники Razer Hammerhead Pro V2
- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: THE HUB
Користуюся Razer Hammerhead Pro V2 вже кілька місяців і повністю задоволений. Звук дуже якісний, з потужними басами та чистими високими частотами. Для музики, ігор та перегляду відео підходять чудово. Навушники комфортно сидять у вухах, не випадають навіть під час активного руху. Мікрофон передає голос чітко, а кнопки керування працюють без нарікань. Якість матеріалів і збірки також на висоті. Якщо шукаєте хороші дротові навушники за адекватну ціну — рекомендую Razer Hammerhead Pro V2.
- Достоинства:
- Антон С***Отзыв от покупателя. Продавец: THE HUB
Быстро обработали заказ, ориентировочное время было 4 дня
С учётом выходных приехало за 2. Спасибо- Достоинства:
- Быстро обработан заказ
- Недостатки:
- КарінаОтзыв от покупателя. Продавец: THE HUB
Звук чудовий. На сайті виробника товар пробивається як оригінальний. Приїхало в запакованому вигляді в блістері. Дякую за подарунок магазину.
- Достоинства:
- Швидка відправка
- Артем М***Продавец: THE HUB
Користувався навушниками Razer Hammerhead V2 Pro, звук доволі якісний — гучний, з насиченими басами. Добре підходять для ігор, музики і відео. Проте самі навушники досить великі, і для маленьких вушних раковин можуть виявитися незручними. Я вирішив повернути товар і написав продавцю. Він відповів ввічливо й швидко, допоміг із поверненням. Я надіслав навушники назад і мені повернули гроші без проблем. Сервісом залишився задоволений. Загалом модель непогана, але комфорт сильно залежить від анатомії вуха.