Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Мангал зі знімними ніжками MZavod MN12-4 на 12 шампурів 4 мм чорний

Оценка пользователей 4.75/5
  • Світлана Т***

Дуже гарний мангал, товстий метал, навалила в нього повно дров так розкочегарила щоб всередині обгоріла фарба і не було запаху, тому на якість металу перевірено). Є ручки для переносу що теж знадобилося, важкий, стабільний, гарні отвори для шампурів дозволяють обсмажувати рівномірно з усіх сторін, виглядає дуже гарно рівний , охайно зроблений . Я задоволена на всі 100 !Рекомендую гарна річ .

• Представник бренду

Світлано, щиро дякуємо Вам за такий детальний і теплий відгук! Дуже раді, що мангал виправдав Ваші очікування та пройшов таке серйозне “бойове хрещення”. Приємно чути, що Ви оцінили якість металу, зручність конструкції та продумані деталі - ми справді стараємось, щоб кожен виріб був надійним і зручним у використанні. Нехай мангал і надалі тішить Вас смачними стравами та гарною атмосферою відпочинку! Дякуємо за рекомендацію!

• Любовь Е***

Мангал великолепен!!! Это совершенство! И я выбирала не дорогой! Он супер!!!!

Достоинства:
    Размер большой, толщина металла отличная, высокий и цена хорошая!
    Недостатки:
    Нет. Только приятные моменты!!!
    • Представник бренду

Дякуємо, Любове, за такий емоційний і теплий відгук! Нам дуже приємно, що мангал повністю виправдав Ваші очікування та став вдалим вибором. Раді, що Ви оцінили розмір, міцність металу й співвідношення ціни та якості. Нехай служить довго та дарує багато смачних і приємних моментів на відпочинку!

• Валерій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Metall_Safe

У ділі ще не використовував, але на вигляд дуже якісно зроблений. Єдине що трохи засмутило - барашки для фіксації ніжок не такі як на фото, значно менші і тим самим менш зручні.

Достоинства:
    Міцний і при цьому не дуже важкий
    Недостатки:
    барашки для фіксації ніжок незручні для використання
  • Юрій К***

Добротний мангал. Гарний метал. За 4 місяці використовував декілька раз. Майже як новий.

Недостатки:
    Поки що без нарікань.
  • Любовь Е***

Мангал пришёл в отличном состоянии. Красивый, всё чётко, покрашен чёрной краской.

Достоинства:
    Толщина металла четыре мм.
    Недостатки:
    Не обнаружила, пока в использовании не был.
    • Представник бренду

• Александр З***

Всё отлично!

• Юлія Ш***

Сам мангал неймовірний, вже випробувала. Рекомендую від щирого серця.

Достоинства:
    Міцний, після жарки фарба не пошкодилась, все супер.
    Недостатки:
    Слабенькі ніжки.
    • Представник бренду

• Віталік Н***

дуже задоволений мангалом..

• Віталік Н***

все супер

• Глеб С***

отличная вещь, превзошел ожидания

Достоинства:
    крепкий, высокий
    • Представник бренду

• Володимир

Товщина 4 мм., мангал пофарбований (дрібниця, але приємно брати в руки), ніжки з тонкого метала, свої функції виконають, але краще використовувати подалі від вологи і землі. Виправдав очікування, виробник виправив недоліки.

• Представник бренду

Доброго ранку. Дякуємо, що обрали нашу продукцію. Дуже приємно, що сподобався. Будемо чекати на нові відгуки, можливо з відео або фото. Гарного дня.

• Віталій Г***

Супер!!!
    Річ то,що треба!!!

Достоинства:
    Надійний
    Недостатки:
    Немає.
    • Представник бренду

Добридень.
      Велике спасибі за гарний відгук. Нехай цей мангал прослужить вам довгі роки.

• Юлия А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Metall_Safe

Отличный, качественно сделанный мангал. Покупкой довольны

Достоинства:
    Толщина металла, размеры. Есть усиление по периметру и ручки для переноски
    • Продавец  Metall_Safe

Спасибо!

• Юлия О***

Шикарный мангал, у меня всё)

Достоинства:
    Метал 5+, качество швов 5+, высота 5+, удобность 5+.
    Недостатки:
    Нет.

Спасибо))

Роману Хомич.
      Найняв зварювальника, який виправив недолік.
      Виробник надіслав у подарунок решітку для мангала.
      Зараз насолоджуюсь і мангалом і подарунком. Сам мангал дуже подобається. Рекомендую.

Раді чути)

• Сергій Т***

Все було б нічого, як би не низька якість виробу. Зразу зробив, як рекомендовано, пропікання мангалу, а потім один раз використав за призначенням. Радість згасла, бо побачив незварений шов. Зварювальник мабуть тільки вчиться професії. А контроль за якістю - не сильна сторона виробництва.
    Тепер треба шукати зварювальника для ремонту і платити додаткові кошти.
    Не мала баба клопоту, - купила порося...

Достоинства:
    Подобається можливість вибору розмірів мангала та товщини металу.
    Недостатки:
    Полуфабрикат. Якість виконання зварювальних робіт низька.

Прикро чути, що є зауваження до нашого товару. Але можливо справа йде щодо несуцільного зварювального шву. В цьому випадку пояснюємо, що суцільність шву потрібна, якщо б планувалось використовувати мангал для рідких матеріалів. А оскільки ми не плануємо кип'ятити у мангалі воду, то суцільний шов лише б дав зайве навантаження на матеріал. Шов 50/50 повністю виконує свою роботу. Ми виготовляємо мангали вже не перший рік, технологія перевірена роками, вам нема про що хвилюватись. І це не напівфабрикат, а готова річ, за якістю якої слідкує ОТК.

• Сергій Т***

Відповідаю представнику постачальника. Насамперед, треба уважно читати відгук, а не вигадувати про що йде мова. І дивитись на представлені фото.
      А мені не важко повторити: мова йде про імітацію зварювального шва. Там де «майстер» водив електродом дві деталі жаровні повинні бути з’єднані, чого не сталося. Тобто, шов є, а з’єднання стінок жаровні нема. Як і нема очей у Вашого ОТК да і у Вас особисто. І, якщо б Ви справді піклувались про якість виробу, або у чомусь виникли сумніви – могли б зателефонувати і уточнити.
      Скоріш за все вибачень я не почую, як і виправлення браку, але це і є справжнє Ваше відношення до клієнтів.
      Іноді чесне визнання проблеми помітно зменшує негатив від самої проблеми. Але не у Вашому випадку.
      Не дякую.

• Сергій Т***

На завершення. Несподівано, але кінець у історії гарний. Дякую за увагу до моєї проблеми. Бажаю всім нам уникати неприємностей, чути і поважати один одного. Всім доброго здоров'я!

• Олександр Р***

Чудовий мангал. Рекомендую.

Достоинства:
    Товста сталь, не деформується від нагрівання
    Недостатки:
    Трохи нерівно стоять ноги. Мабуть посадочні місця приварені криво. Але це зовсім не критично

Дякуємо за ваш вибір та оцінку. Зауваження передані на виробництво

• Юрий Ч***
    Продавец: Rozetka

Самый лучший, качественный, добротный мангал.

Достоинства:
    Толщина металла, качество изготовления.

Доброго дня!
      Дякуємо за Ваш вибір і відгук!
      Впевнені, що мангал багато років будете використовувати с задоволенням.

• Васильева А***
    Продавец: Rozetka

Качество очень низкое , надо дорабатывать , за такую цену, можно гараздо лучше найти

Если можно уточните - это вопрос личных предпочтений, или конкретные претензии к конкретным моментам? Мангалы изготавливаются серийно, выдерживается заявленная толщина металла, контролируется наличие и качество прорезей под шампура, геометричность ножек и их совпадение с пазами.
      Возможно вы найдете за такую цену меньший по размерам, из более тонкого металла мангал, который на картинке будет смотреться лучше - но прослужит ли он столько же, сколько этот?