Отзывы покупателей о Распылитель для масла соусов заправок уксуса кухонный дозатор для масла 100 мл Silver Kayfovo OS-100

Оценка пользователей 4.22/5
  • Марк С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Объем: 100 мл. Цвет: Хром

Ідеальний дозатор для здорового харчування!

• Євген С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Объем: 100 мл. Цвет: Хром

Чудова річ для кухні, тепер наносити олію стало ще зручніше

• Валерій Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Объем: 100 мл. Цвет: Хром

Більше ніякої олії, що розтікається по всьому салату. Розпилювач дає легеньку хмару - заправляєш рівномірно і витрачаєш у 3 рази менше.

• Олександр Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Объем: 100 мл. Цвет: Хром

Дуже низька якість розпилювача, кнопка западає, не натискається

Недостатки:
    Дуже низька якість розпилювача
    • Продавец  Lemeshop

Дякуємо за відгук. Механізм розпилювача розрахований на стандартне використання та не повинен западати або заїдати при справному виробі. Описана вами ситуація може свідчити про індивідуальний дефект або пошкодження під час транспортування. Рекомендуємо перевірити виріб у роботі відповідно до інструкції — інколи подібні симптоми виникають через перший запуск механізму. Дякуємо за зворотний зв’язок, він допомагає нам покращувати якість контролю.

• Кирило Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Объем: 100 мл. Цвет: Прозрачный

Чудова річ для кухні, якість на висоті

• Леонід З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Объем: 100 мл. Цвет: Прозрачный

Механізм не забивається, працює м'яко. На кухні тепер завжди стоїть на видному місці. Раджу всім!

• Володимир С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Объем: 100 мл. Цвет: Прозрачный

Працює без нарікань, не тече, розпилює дрібно.

• Антон П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Объем: 100 мл. Цвет: Прозрачный

Легко миється теплою водою з милом. За недiлю використання нарікань немає. Рекомендую

• Анастасія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Объем: 100 мл. Цвет: Прозрачный

Дуже зручно для приготування їжі! Розпилюю олію на сковороду перед смаженням – витрачаю мінімум, а страва не пригорає.

• Григорій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Объем: 100 мл. Цвет: Прозрачный

Тепер олії витрачаю в рази менше, а салати стали смачнішими! Якiсний розпилювач!

• Ирина П***

Хороший товар, розпилює відмінно

• Анна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Объем: 100 мл. Цвет: Прозрачный

Виглядає стильно, розпилює рівномірно. Відмінна якість

• Илья К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Объем: 100 мл. Цвет: Прозрачный

Дозатор супер, потрібна покупка для кухні

• Лиля Х***

Все чудово, задоволена
    Прийшло швидко, все якісне)

• Тая Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Объем: 100 мл. Цвет: Прозрачный

Не пережив навіть першого використання
    При закручуванні кришки просто відломився шматок пластику від бутилки

Достоинства:
    Нуль
    • Продавец  Lemeshop

Дякуємо за відгук. Нам щиро шкода, що у вас виникла така ситуація з пляшкою. Подібні випадки є поодинокими та можуть бути пов’язані з виробничим браком або надмірним зусиллям під час закручування кришки, оскільки пластик не розрахований на сильне перетягування. Просимо звернутися до нас у приватні повідомлення через замовлення — ми обов’язково розглянемо звернення та запропонуємо вирішення питання у межах гарантії (обмін або повернення). Нам важливо, щоб ви залишилися задоволені покупкою.

• Вячеслав Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Объем: 100 мл. Цвет: Прозрачный

Нажаль перестав оозпилювати через два тиждні. Звернувся до продавця. Поислали новиц безкоштовно. Дякую!

• Вячеслав Р***

Швидко прислали

Достоинства:
    Гарний за свої кошти
    • Продавец  Lemeshop

• Тамара К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Объем: 100 мл. Цвет: Хром

Хороший розпилювач, іноді при натисканні трохи затискається, але це швидко вирішується.

• Сергей Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Объем: 100 мл. Цвет: Хром

Не распыляет, а плюёт струёй.
    При нажатии кнопка цепляется за внутренние края корпуса и остаётся в нажатом положении.

• Продавец  Lemeshop

Вітаємо! Шкода, що ви залишились незадоволені товаром. Зв'яжіться з нами для вирішення проблеми.

• Катерина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Объем: 100 мл. Цвет: Хром

Дуже класна штука, я задоволена!

• Руслана Г***

Супер розпилювач!

• Сергій Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Объем: 100 мл. Цвет: Хром

Все супер, товар якісний, працює дуже добре!

• Ігор Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Объем: 100 мл. Цвет: Хром

Класний дифузор для олії! Рекомендую.

• Вадим С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Объем: 100 мл. Цвет: Хром

Розпилювач хороший, дуже зручний в користуванні

• Федір М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Объем: 100 мл. Цвет: Хром

Розпилювач досить непоганий, чудово виконує свою роботу
    Пишуть щось за кнопку, у мене все чудово, дуже задоволений покупкою і ціною

• Радчук В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Объем: 100 мл. Цвет: Хром

Воно не металеве. Це пластиковий шматок сміття в чохлі. Воно не розпилює а плється струєю. Також застрягає кнопка.

Достоинства:
    Дешеве сміття
    Недостатки:
    Застрягає кнопка не розпилює
    • Продавец  Lemeshop

Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація - зв'яжіться з нами через особисті по замовленню - ми Вам допоможемо.

• Володимир Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Объем: 100 мл. Цвет: Хром

Вже давно шукаю гарний розпилювач для олії, вирішив придбати цей варіант, отримав на пошті, залив олію, почав закручувати і він одразу зламався ще й порізав мені палець...
    Ну як таке можна продавати, я, явно не Геракл, просто крутив різьбу, аби вона нормально встала й не шаталась, адже збірка залишає бажати кращого(

Спробував хоча б через цей розпилювач розпилити - нічого, якось навіть не смішно.
    Вимагаю повернути гроші або надіслати нормальний працюючий варіант.

Достоинства:
    Не відчув
    Недостатки:
    Одразу зламався
    • Продавец  Lemeshop

Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація - зазвичай все добре, зв'яжіться з нами для вирішення цього питання через особисті.

• СВІТЛАНА Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Объем: 100 мл. Цвет: Хром

Придбала два розпилювача, користуюся майже два місяця, товаром задоволена. Все працює справно, розпилювачі якісні ними дуже зручно користуватися одним словом незамінний помічник в приготуванні різноманітних страв. Чудовий стильний варіант. Рекомендую!

Достоинства:
    Якість, зовнішній вигляд, зручність

• Любомир Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Объем: 100 мл. Цвет: Хром

1) Кнопка заїдає: періодично не спрацьовує, користуватись незручно.

2) Фото реальність: на картинках — ніби якісний товар, у реальності — дешева збірка, інші отвори та деталі.

3) Низька якість: криві зазори, жорстка пластмаса, потертості вже з коробки.

Достоинства:
    Недостатки:
    Все
    • Продавец  Lemeshop

Дякуємо за ваш відгук! Шкода, що вам потрапив товар із дефектом — це рідкісний випадок, і нам дуже прикро, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Ми обов’язково передамо інформацію постачальнику для перевірки. Якщо бажаєте, можемо допомогти з обміном чи поверненням — зверніться, будь ласка, до нашої служби підтримки. Дякуємо за розуміння!

• Сердюк Е***

Радость была недолгой…
    Распылитель новый вновь так же вышел в утиль как и предыдущий…
    На третьем завтраке…

Достоинства:
    Красивый
    Недостатки:
    Неработающий
    • Продавец  Lemeshop

Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже прикро, що ситуація повторилася навіть після заміни. Ми розуміємо Ваше розчарування та незручності. Хочемо запевнити, що кожен випадок браку ми ретельно розглядаємо та готові знову допомогти з вирішенням проблеми. Будь ласка, зверніться до нас у приватні повідомлення або за контактами, вказаними в магазині, щоб ми могли запропонувати Вам повторну заміну чи інший варіант компенсації. Нам важливо, щоб Ви залишилися задоволені покупкою.

• Сердюк Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Объем: 100 мл. Цвет: Прозрачный

Первая попытка приобрести этот распылитель оказалась неудачной Но… продавец быстро прислал замену
    И теперь - одно удовольствие пользоваться этим товаром

Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Объем: 100 мл. Цвет: Прозрачный

При первом применении - отвалилась пластмассовая вставка в распылителе…
    Назад её вставить - не даёт никакого результата…

Достоинства:
    Красивая игрушка
    Недостатки:
    Дорогая игрушка для 2-х мин применения
    • Продавец  Lemeshop

Добрий день! Нам прикро, що товар не виправдав ваших очікувань. Прохання звернутись до нашої тех. підтримки для вирішення ситуації

• Олег Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Объем: 100 мл. Цвет: Хром

Замовив через зовнішній вигляд.
    Кнопка застрягає при натисненні.
    Розпилювач не розпилює, при натиску вилітає струйка як з водяного пістолета.
    При закручуванні кришки, скляна колба прокручується всередині металевого зовнішнього корпусу.

Достоинства:
    Зовнішній вигляд
    Недостатки:
    Не виконує своїх функцій
    • Продавец  Lemeshop

Дякуємо за відгук! Шкода, що товар не виправдав очікувань. Ваші зауваження щодо роботи кнопки та корпусу прийняли до уваги. Ви можете звернутись до нашої тех. підтримки для обміну або повернення — товар має гарантію. Якщо потрібна допомога — звертайтесь!

• Вікторія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Объем: 100 мл. Цвет: Хром

Розпилювач гарний і зручний. Але є єдине але - при натисканні кнопка западає. А так все добре) Були деякі коментарі про прокрут, так він є, але потрібно натиснути і все закручується ідеально.

Достоинства:
    Економія олії. Ціна.
    Недостатки:
    Кнопка западає. Але для мене це не проблема)
    • Продавец  Lemeshop

• Катерина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Объем: 100 мл. Цвет: Хром

Розпилювач для олії виглядає дуже красиво і мінімалістично ззовні, що приваблює своєю елегантністю. Проте, всередині є кілька недоліків, які варто врахувати.
    По-перше, головка розпилювача майже повністю закрита металевою вставкою, що ускладнює використання і не дуже зручно.
    По-друге, коли намагаєшся закрити кришку розпилювача, вона прокручується, що викликає дискомфорт і незручність.
    Найгірше, що скляна колба зламалася вже в перший же день після того, як я забрала її з магазину.
    Загалом, хоча дизайн і приємний, якість і функціональність залишають бажати кращого.

Достоинства:
    Привабливий вигляд
    Недостатки:
    Функціональність залишає бажати кращого
    • Продавец  Lemeshop

Дякуємо за розгорнутий відгук. Нам прикро, що товар не виправдав очікувань. Обов’язково передамо ваші зауваження виробнику для покращення якості. Якщо колба пошкодилась у перший день, будь ласка, зверніться до служби підтримки — ми постараємося допомогти.

• Ярослав Т***

Класна річ, дуже зручно