Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Подставка-столик бамбуковый для ноутбука UFT T29

Оценка пользователей 4.67/5
  • Анна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Лоукостер. Цвет: Коричневый

Чудовий столик, брала на подарунок. Все сподобалось!

• Аліса І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Лоукостер. Цвет: Коричневый

Столик брала на подарунок чоловіку. Він дуже задоволений, столик зручний, регулюється нахил. Збоку комп'ютера легко вміщається мишка і чашка чаю. Все продумано до дрібниць. Дуже добре, що регулюється висота ніжок, фіксація міцна і надійна

Достоинства:
    Зручний, охолодження, регулювання висоти
    Недостатки:
    Поки не виявили
    • Продавец  Лоукостер

Алісо, дякуємо за такий детальний відгук!

Дуже приємно чути, що столик сподобався та виявився зручним у використанні Нехай і надалі приносить комфорт у роботі!

• Олександр Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Лоукостер. Цвет: Коричневый

Столик просто чудовий і дуже зручний , співвідношення ціна-якість дуже влаштовують.

• Продавец  Лоукостер

Олександре, дякуємо за відгук!

Раді, що столик вам сподобався та виправдав очікування

• Владислав К***

Дуже гарний столик.
    Рекомендую.

• Продавец  Лоукостер

Владиславе, дякуємо за відгук!

Раді, що столик вам сподобався та виправдав очікування. Дякуємо за рекомендацію!

• Дмитрий Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Лоукостер. Цвет: Коричневый

Столиком задоволений. За такі гроші це топ.Одразу мені здалось що малувато буде місця для мишки, але як звик то норм.Охолодження тихо працює. Приємний дизайн. Використовував навіть не за призначенням ( сет сушей, пляшечка і два бокали встають чудово)

Достоинства:
    Дизайн, ціна
    Недостатки:
    Суттєвого немає
    • Продавец  Лоукостер

Дмитрію, дякуємо за такий детальний відгук!

Раді, що столик виправдав очікування та виявився зручним у використанні. Дякуємо, що поділились досвідом — це буде корисно іншим покупцям. Приємного користування!

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Лоукостер. Цвет: Коричневый

Додаю фото до мого попереднього коментаря.

• Продавец  Лоукостер

Сергію, дякуємо, що доповнили відгук фотографіями.

Нам прикро, що у вас виникло таке враження від товару. Будь ласка, напишіть нам у приватні повідомлення через замовлення — ми обов’язково розберемося в ситуації та запропонуємо варіант вирішення. Для нас важливо, щоб ви залишилися задоволені покупкою.

• Олена Ш***

Охайний столик.

Достоинства:
    Якісно виконаний столик.
    Гарно фіксуються положення.
    Вентилятори справляються із своєю роботою.
    Недостатки:
    Не виявлено.
    • Продавец  Лоукостер

Олено, дякуємо за відгук!

Раді, що столик вам сподобався і що відзначили якість виконання та роботу вентиляторів. Нехай користування буде зручним і комфортним

• Анна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Лоукостер. Цвет: Коричневый

Столик норм по функционалу, но не качественный. Местами торчит клей и плохо проклеен. Боковой ящик выезжает с очень большим трудом. Ожидала лучшего качества

Недостатки:
    Клей, не качественный
    • Продавец  Лоукостер

Анно, дякуємо за відгук і за те, що додали фото.

Нам прикро, що якість столика не виправдала ваших очікувань. Так не повинно бути. Будь ласка, напишіть нам у приватні повідомлення — постараємося допомогти та запропонувати рішення щодо цієї ситуації.

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Лоукостер. Цвет: Коричневый

після активного користування і нагріву від ноутбуку бамбук почав потріскувати і трохи повело стільницю. Перестав блокуватись в горизонтальному положенні.

Достоинства:
    гарний, активне охолодження працює нормально
    Недостатки:
    повело стільницю
    • Продавец  Лоукостер

Сергію, дякуємо за відгук і що детально описали ситуацію.

Шкода, що після користування виникла така проблема. Бамбук — натуральний матеріал, і при тривалому впливі тепла та навантаження може реагувати, але деформація стільниці та проблеми з фіксацією — це не норма.

Будь ласка, напишіть у чат замовлення та додайте фото. Перевіримо ситуацію і запропонуємо рішення — обмін або інший варіант, щоб ви не залишилися з товаром, який не виконує свою функцію належним чином.

• Сергій Ч***

Цей недолік не вважаю критичною проблемою. На головний функціонал це ніяк не впливає. Тож буду й надалі користуватись цим столиком. Фото додам окремо.

• Євген С***

Советую , столик топ

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що товар вам сподобався
      Будемо раді бачити вас знову — гарних покупок на Rozetka!

• Виктория Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Лоукостер. Цвет: Коричневый

Очень крутой столик, выглядит бомбезно! В семье когда увидели уже решили за него драться, но я сильнее.

Были проблемы с доставкой со стороны розетки, пару дней задержка. Чтобы исправить ситуацию предложили доставку новой почтой за счет продавца, очень приятное отношение к клиентам

Достоинства:
    Внешний вид, мощный кулер, кабель хорошей длины, подставка легко вынимается, плотно защелкивается столешница, устойчивый, болтики плотно держат конструкцию
    Недостатки:
    Туговато выходит шухлядка сбоку, но в целом ок, сила трения и ничего такого.
    • Продавец  Лоукостер

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що товар вам сподобався
      Будемо раді бачити вас знову — гарних покупок на Rozetka!

• Богдана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Лоукостер. Цвет: Коричневый

Чудовий столик - компактний, легкий, зручний! Я так розумію, що ліва частина піднімається для планшетів, бо для ноута було би ідеальніше, якби він був суцільним. Але я просто не чіпаю нічого і працюю на суцільному рівному столику.
    В мене на ньому поміщається ноут, килимок і мишка, працювати зручніше, ніж на колінах)))
    Дуже дякую за якісну річ!

Достоинства:
    компактний, легкий, зручний
  • Александр С***

Работает хорошо.
    Двигателем даже не особо нужно пользоваться