Отзывы покупателей о Сумка (чехол) для газового баллона д26 х в39см хаки

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЩУПАЧОК

Чохол навіть трошки більше за розміром, ніж я уявляв. Дуже зручний, і якісно зроблений. Дякую продавцю за швидку відправку, ввічливе і професійне спілкування - побільше б таких продавців!

Достоинства:
    Ціна!
    • Продавец  ЩУПАЧОК

Велике Дякуємо за замовлення та супер чудовий відгук, дуже приємно, що Вам все сподобалось, а нам побільше таких чудових покупців !

• Віктор С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЩУПАЧОК

Продавець ввічливий, звʼязався в день замовлення. І швидко відправив замовлення. Сумка класна, гарної якості, газовий балон з горілкою легко вміщається і ще є невеличкий запас. Рекомендую!

Достоинства:
    Ціна та гарна якість
    • Продавец  ЩУПАЧОК

Велике Дякуємо за замовлення та дуже чудовий детальний відгук, дуже приємно, що Вам все сподобалось!

• Роман Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЩУПАЧОК

Чудовий чохол. З запасом підійшов на 8 л балон.

Достоинства:
    Міцний.Місткий
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  ЩУПАЧОК

Дякуємо за замовлення чудовий відгук та високу оцінку, дуже приємно, що Вам все сподобалось!

• Василь О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЩУПАЧОК

Шикарна сумка.те що треба.баллон 5 та 8 літрів входять як рідні.

Достоинства:
    супер якість та зручність. Ввічливий продавець
    Недостатки:
    немає.
    • Продавец  ЩУПАЧОК

Велике Дякуємо за замовлення та супер чудовий відгук, дуже приємно, що Вам все сподобалось!

• Оксана В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЩУПАЧОК

Сумку якісно зроблено. Розрахована на вагу. вже випробували. Носити газовий балон (в мене 7 літрів) дуже зручно

• Продавец  ЩУПАЧОК

Велике Дякуємо за Ваше замовлення та дуже чудовий відгук, дуже приємно, що Вам все сподобалось!

• Роман В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЩУПАЧОК

Дуже якісна сумка, до польского балону 7,2л. підходе ідеально! Дякую продавцеві за відмінний товар і швидку доставку

• Продавец  ЩУПАЧОК

Велике Дякуємо за замовлення та дуже чудовий відгук, дуже приємно, що Вам все сподобалось!

• Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЩУПАЧОК

Дуже гарна якість, ввічливий та приємний продавець. Дякую

Достоинства:
    Якість, ціна
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  ЩУПАЧОК

Дякуємо Вам за замовлення та дуже, дуже чудовий відгук, дуже приємно, що Вам все сподобалось!

• Андрій Ц***

Все добре

• Продавец  ЩУПАЧОК

Дякуємо за замовлення та чудовий відгук, дуже приємно, що Вам все сподобалось!