- Марина К***Отзыв от покупателя. Продавец: BigOns. Цвет: Светло-розовый. Размер: 41
Купила 2 пари, рожеві та білі, перевіряла по усім відомим параметрам, майже впевнена, що оригінальні, але доля сумніву є щодо склейки полоски з надписом crocs, бо декілька міліметрів гуляє, тобто оком видно, що не суцільно склеєна, але читала, що це може бути із-за масового виробництва і дивлячись де їх виготовили, бо країни виробництва чи то 3 чи 4, тож можуть різнитися ось такими невеликими огріхами, але це не означає, що це підробка )
Чомусь крокси були не в оригінальній коробці, але може так і поставляють продавцю, не знаю.
Ну якщо реально оцінювати, то вони ну просто клас, на ніжці сидять ідеально, виглядають сильно, колір це любов, особливо рожеві дякую дівчині менеджеру за розгорнуту консультацію, а також величезне дякую за правильний підбір розміру ( адже розмірна сітка на фото не зовсім відповідає, тож краще з дівчатами уточнюйте, щоб ідеально підібрати ваш варіант) чекаю літа щоб вигуляти цю красу і надіюся вони мені і всім вам слугуватимуть довго ) Продавцю дякую за приємні знижки та успіхів у вашій справі .- Достоинства:
- Стильні, мякенькі і ідеально сидять на ножці, колір нереально гарний.
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Продавец BigOns
Ваша думка безцінна для нас! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом – нам дуже приємно знати, що ви з нами. З повагою інтернет-магазин BigOns
- Илона Р***Отзыв от покупателя. Продавец: BigOns. Цвет: Светло-серый. Размер: 39
Crocs доставили швидко, якість норм. До кінця я правда не зрозуміла чи оригінал це, чи ні. Але запаковано було як оригінал.
Соответствие по подъему
Средний
Комфортно для температуры до
+10°C
- Продавец BigOns
- Анастасія З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Светло-серый. Размер: 38
Супер на мій 38 підійшли 23 см
- Ірина Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой с розовым. Размер: 42
Чудове взуття
Соответствие по подъему
Средний
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: BigOns. Цвет: Белый. Размер: 38
афігенні, дуже зручні
- Ірина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Zinera. Цвет: Белый. Размер: 37
Отримали, все підійшло, донька задоволена
- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой с розовым. Размер: 39
Дуже задоволена! Швидка доставка. Гарна ціна та якість.
Дуже зручні, давно хотіла, під все підходить, універсальні. Дякую розетка за швидку доставку
Соответствует
- ОленкаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой с розовым. Размер: 42
взяла на примірку декілька моделей, але ці показались найзручнішими
- Достоинства:
- оригінал
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый с салатовым. Размер: 37
Зроблені добре, шви гладенькі та охайні, на підробку не схожі, все окі
- Достоинства:
- швидка доставка
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Светло-серый. Размер: 40
Зручні та класні.
На ногу 24.7 обрала розмір m7 w9. Сіли рівно по масажним точкам, нозі просторо. Колір відповідає заявленому.- Достоинства:
- Сидять вільно на середню ширину стопи
- Инна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой с розовым. Размер: 42
Дякую,підійшли ідеально на мій 26.5
Вживу колір насиченіший ніж в оголошенні.- Достоинства:
- Легкі,зручні
- Недостатки:
- КсеніяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой с розовым. Размер: 42
Неймовірний блакитний колір, дуже мені зайшли
- Достоинства:
- зручність, ціна та якість
- Недостатки:
- не знайшла
- НаташаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый с салатовым. Размер: 37
Качество неубиваемое, где я только не лажу в них, и огород, и пляж, и катер, везде они в тему
- Достоинства:
- универсальная модель
- Недостатки:
- нету
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 39
Чітко сіли з розміром вгадала. Радію, що швидко доставили, бо були потрібні терміново
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Лавандовый. Размер: 37
Якість хороша, всі шви акуратні, нарікань нема
- Достоинства:
- великий вибір кольорів
- Лілія Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 39
класні практичні тапки. миються без проблем, не ковзають на мокрому, безпечні і для малих і для дорослих
- Достоинства:
- ціна-якість
- Недостатки:
- Євдокія Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Лавандовый. Размер: 37
Люблю класичний дизайн кроксів, не могли пройти крізь хорошу знижку)
- Недостатки:
- не виявила
- Поліна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Светло-розовый. Размер: 40
Дуже круті крокси , колір , якість - вау !
- Валерия Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Лавандовый. Размер: 40
чёткие кроксы
- Лолита Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: BigOns. Цвет: Светло-розовый. Размер: 36
Товар відповідає всім описаним критеріям, гарної якості!
Сама модель зручна, та виглядає дуже добре на нозі. - Таня Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий с красным. Размер: 37
Розетка - ви топчик! Приємно мати справу з професіоналами! Не підійшов розмір, оформили повернення без всяких питань. Оператор привітний, все пояснив, кошти повернулися на картку. Вже замовила на розмір більші. Крокси виглядають на нозі дуже стильно, зручні і гарні. Якщо ваш розмір 37, то краще брати розмір 37-38.
- Достоинства:
- Зручні і гарні
- Недостатки:
- Вероніка К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой с розовым. Размер: 38
Дуже класні крокси ,ціна приємна!!
- ВладиславаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой с розовым. Размер: 42
Дуже задоволена кроксами, ніби не відчуваєш їх на собі, колір трішки темніший ніж на фото, але все одно гарний.
- Достоинства:
- Ціна,якість
- Наталья Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой с розовым. Размер: 39
Треті мої крокси, і в кожного в сімʼї по декілька, такої похабщини не очікувала. Не знаю, на скільки їх вистачить з таким виконанням. Якби купувала не будучи на морі-повернула б. Виробнику варто придивитися до своїх товарів
- Достоинства:
- Відомий бренд
- Недостатки:
- Якість впала нижче нуля
- Надія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой с розовым. Размер: 39
Гарна класична модель. Схожа на CrockBand, але трохи ширша. Колір по факту темніший і більш насичений, спободався більше, ніж на фото.
На європейський 38 взяла 38-39, сидить норм. 39-40 з мене звалювався. - Дарья К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой с розовым. Размер: 39
Дуже зручні! Швидка доставка
- Катерина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой с розовым. Размер: 38
Зручні, якісні та дуже гарні
- Недостатки:
- Раиса К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой с розовым. Размер: 42
На перший погляд непогані крокси,але є сумніви стосовно оригіналу,є з чим порівнювати,на фото видно як розійшлася стрічка .Крокси залишала,сподіваюся,що в процесі носки стрічка не відклеїться .І в описі зазначено мʼятні,а по факту колір інший.
- Достоинства:
- Ціна по знижці ,гарно виглядають.
- Недостатки:
- Не рівні стики на стрічці ,які розходяться,не було фірмового вішака який зазвичай іде в комплекті.
Експерт RozetkaДоброго дня! Хочемо звернути Вашу увагу, що на сайті Rozetka.com.ua продається тільки оригінальна продукція.
- Надія Л***
У мене таке саме було з кроксами, купленими на офіційному сайті в США.
- Буцыкина В***Отзыв от покупателя. Продавец: BigOns. Цвет: Светло-розовый. Размер: 42
Спасибо за быструю доставку
- Достоинства:
- Очень удобные
- Недостатки:
- Пока не обнаружила
Широкая
Соответствует
- Олександра К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой с розовым. Размер: 38
Кроси хороші, якісні, на свій розмір зазвичай купую взуття 36-37 розмір. Ці кроки брала 37-38 і вони самий раз, думаю якби взяла 36-37 не влізла б.
- Валентина П***Отзыв от покупателя. Продавец: BigOns. Цвет: Красный. Размер: 38
Заказувала крокси, качество дуже класне оригінал, колір вживу то це бомба, менеджер передзвонив мені уточнив всі дані! Все що мене зацікавило на все мені відповіли! Дуже швидка відправка, все пройшло супер! Я дуже задоволена! Рекомендую!!!!
- Достоинства:
- Качество, орігінал, колір дуже гарний яскравий!!!
- Недостатки:
- Їх немає
Соответствует
- Николай М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Лавандовый. Размер: 40
Такої якості - гірше за самі дешеві які можливо знайти на ринку, потріскалися на третій раз як одягнули їх
- Достоинства:
- Недостатки:
- Це ніякі не крокси - якщо вони на третій раз потріскались
- Тетяна
Це ж як треба було постаратися їх убити за 3 дні, що не кожен зможе за 3 роки таке з ними зробити
- Виктория Ш***
Така сама ситуація ,два тижня поносила та почали тріскатись на тому самому місці.Мені здається ось ця вставна резинова кайомка пересохла,вони або дуже довго лежали на складі,або неналежно зберігались,
Класне взуття, колір вживу, ще краще ніж на фото. Зручні.
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой с розовым. Размер: 40
В середині 2 бульбашки. Погано оглянула на точці видачі, бо навіть не очікувала, що відправлять з дефектом. Не приємна покупка.
- Достоинства:
- Колір
- Недостатки:
- З дефектом
- Яна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой с розовым. Размер: 39
Класичні крокси, гарна якість. Покупкою задоволена