Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Ловушка от тараканов Syngenta OutCast (4820041011294)

• Наталья К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozvedka. Количество: 1

Гарний засіб, нам допоміг. Дуже уважний продавець, у процесі покупка виникли проблеми, які продавець швидко і якісно вирішив. Дякую

Достоинства:
    Таракани загинули та пощезли
  • Світлана Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ФорсМажор. Количество: 3

Брала пастки для профілактики від сусідських " гостей". Тепер все добре, тарганів більше не бачу. Але пастки не прибираю, на всяк випадок. Продавця рекомендую.

Достоинства:
    Працює, ефективно
    • Продавец  ФорсМажор

Дякуємо за відгук. Ми є офіційним дистриб’ютором від Syngenta в Україні. Купуючи у нас ви отримаєте 100% оригінальний продукт. З повагою, інтернет магазин ФорсМажор.

• Наталья П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ФорсМажор. Количество: 3

Пастки працюють слава богу, тарганів не має. Дякую за консультацію.

Достоинства:
    Працює і добра ціна за три пастки
    • Продавец  ФорсМажор

Дякуємо за відгук.
      Ми є офіційним дистриб’ютором від Syngenta в Україні.

• Олексій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество: 3. Вес: 15 г

Працює, таргани гель їдять. Трупаки валяються, але не в тих кількостях, якби хтілося.

Достоинства:
    Працює
    Недостатки:
    В першій день трохи пахло неприємно.
    Хтілося більшої масакри.

Добрий день, Олексій, дякуємо за Ваш вибір.

• Олексій Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество: 3. Вес: 15 г

Не зрозуміло як їм користуватись

Достоинства:
    Красивий
    Недостатки:
    Немає інструкції

Вітаю, Олексій!
      В середині упаковки знаходиться 3 коробки з приманкою.
      Коробки необхідно розставити в місцях, скупчення шкідників та недоступних для дітей і тварин, з розрахунку 1 пастка на 10кв.м.

• Андрей С***

Препарат нє дієвий, пройшло більше 3-х неділь, але тараканів не позбавився

• Продавец  Shop PEST CONTROL

Доброго дня. Надайте, будь ласка, більш детальну інформацію по використанню препарату. Перед використанням необхідно уважно ознайомитись з інструкцією. Також має значення кількість популяції тарганів у приміщенні. Відповідно, для знищення потрібне більш щільне розміщення препарату і потребуватиме більше часу. Також, перед будь якою обробкою рекомендовано заізолювати усі можливі шляхи, через які та

• Продавец  Shop PEST CONTROL

через які таргани можуть потрапляти у житло. Якщо у вас в будинку, або в сусідів "ферма тарганів", ви можете знищити їх лише у своєму житлі.

• Попкова-Ковальчук Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Shop PEST CONTROL

З другого разу приїхало саме те, що замовляла. Покористуємось, залишу відгук.

Достоинства:
    кількість/якість
    Недостатки:
    не виявлено
    • Продавец  Shop PEST CONTROL

Дякуємо за Ваш відгук. Рекомендуйте нас друзям і знайомим. Наш магазин є офіційним дистриб'ютором Syngenta в Україні. Вся продукція оригінальна і сертифікована.

• Попкова-Ковальчук Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Shop PEST CONTROL

Дуже сподобалось, що продавець зв'язався зі мною для уточнення замовлення, відскринивши що саме я замовила в Розетці.
    Але, нажаль, пастки я забрати в точці видачі Розетки не змогла, бо замість шести пасток (2 коробки по 3 шт.) приїхав гель, а мене цікавили саме пастки.

Достоинства:
    ціна, кількість пасток на м2
    Недостатки:
    приїхало інше замовлення
    • Продавец  Shop PEST CONTROL

Дякуємо за звернення, із за великої кількості замовленнь виник пересорт товару. Вибачте за незручності.

• Игорь И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Shop PEST CONTROL

Долго не было тараканов в квартире, а тут пару раз видел, как бегает большой тараканище.
    Вдруг залезет в ПК, будет большая беда.
    * Не экономьте на отраве от Тараканов, так-как покупка ПК или другой быт. техники, от нескольких десятков тысяч гривен и выше.
    Решил не откладывать, а поскорее купить комплект из 3 штук, и расставить в разных
    местах в квартире + в связке с ловушками липучками, для большего эффекта.
    Надеюсь, очень скоро избавлюсь от этой проблемы надолго.
    Отраву ранее брал недорогую Укр., производства ( решил сэкономить ), увы, НЕ помогло.
    В этот раз купил Австрийскую, надеюсь решит мою проблему.
    Рекомендую Продавца, как Порядочного. Респект!

Достоинства:
    Австрийское Качество!
    Недостатки:
    Высоковата цена.
    • Продавец  Shop PEST CONTROL

• Елена А***
    Продавец: Rozetka. Количество: 3. Вес: 15 г

Інструкцію подивилась на ютубі, потрібно відламати лапки, а представнику постачальника великий мінус за таку консультацію