- Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Цвет: Серый
Все супер, щоб брати з собою взагалі чудово (
Доброго дня, Ірино!
Дякуємо за відгук та п'ять зірочок!
Раді, що цей дорожній горщик JoyPoint став у пригоді для ваших поїздок.
Він дійсно максимально компактний і зручний, щоб кожна прогулянка чи подорож із малюком була спокійною.
Нехай усі ваші мандрівки проходять легко!
- Христина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Цвет: Серый
Хороший горщик, ідеально для прогулянок і подорожей
- Продавец Joy Point
Христино, дякуємо за зворотний зв'язок!
Дуже раді, що горщик JoyPoint робить ваші прогулянки та поїздки легшими й комфортнішими. Нехай кожна подорож буде в задоволення!
- Екатерина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Цвет: Серый
Искала хорошую альтернативу горшка для улица и этот в точное попадание) пластик крепкий,устойчивый легкий в складывания и очень удобно что есть три рулона пакетиков и сумка для горшка. Отлично подойдет и в дальную дорогу и на улицу и в укрытие.
- Достоинства:
- Компактный,легкий,устойчивый
- Продавец Joy Point
Катерино, дякуємо за відгук!
Раді, що горщик JoyPoint став «точним попаданням» і допомагає вам на вулиці, в дорозі та в укритті. Окреме спасибі за відзнаку міцності й комплектації!
Комфортних і безпечних вам прогулянок!
- Маргарита Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Цвет: Серый
Компактний, легкий і в той же час міцний девайс! Використовуємл і вдома і в дорозі
- Достоинства:
- Компактний, легкий, якість
- Продавец Joy Point
Маргарито, доброго дня! Щиро дякуємо за ваш відгук та високу оцінку нашого складного дорожнього горщика 3в1.
Ми дуже раді, що цей девайс став для вас незамінним помічником як удома, так і в дорозі, а його компактність та міцність виправдали всі очікування.
Нехай користування буде комфортним для вашого малюка!
З повагою, магазин JoyPoint.
- Марта Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Цвет: Серый
Горщик точно такий, як описано. Дуже зручний в подорожах і в укритті, навіть дорослим. В комплекті 60 пакетиків, це важливо, бо підходящий розмір пакетиків на так просто знайти .
- Продавец Joy Point
Доброго дня, Марто! Щиро дякуємо вам за зворотний зв'язок та такий детальний відгук.
Нам неймовірно приємно знати, що дорожній горщик 3в1 від JoyPoint став у пригоді та допомагає забезпечити комфорт у будь-яких умовах, навіть під час перебування в укритті.
Дякуємо за довіру до нашої компанії.
Бажаємо вашій родині безпеки, спокою та лише приємних і легких подорожей у майбутньому!
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Цвет: Серый
Гарний товар
- Продавец Joy Point
Пане Сергію, дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що дорожній горщик JoyPoint вам сподобався.
Нехай він допомагає підтримувати комфорт малечі під час усіх ваших прогулянок та сімейних подорожей!
Будемо раді бачити вас знову.
- Анастасія А***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Цвет: Серый
Горщик дуже зручний та стійкий. Покупкою задоволена
- Продавец Joy Point
Пані Анастасіє, щиро дякуємо за ваш відгук!
Нам неймовірно приємно, що дорожній горщик JoyPoint 3в1 виправдав ваші очікування, виявився зручним та стійким.
Ми створювали його саме для того, щоб подорожі та прогулянки з малечею були максимально комфортними та безтурботними.
Нехай користування приносить лише задоволення!
- КарінаОтзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Цвет: Серый
Супер! Міцний, інтуїтивно зрозумілий, приємний на дотик. За великої потреби підійде і дорослим
- Продавец Joy Point
Дякуємо за такий чудовий та детальний відгук!
Нам неймовірно приємно, що ви оцінили якість, міцність та зручність нашого дорожнього горщика 3в1.
Нехай користування приносить лише комфорт і задоволення вашому малюку!
Будемо раді бачити вас серед наших постійних клієнтів у JoyPoint
- Юлия Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Цвет: Серый
Класний горщик, багатофункціональний!!! Якісний пластик міцний, легко складається, ще й пакети в комплекті - все топ!
- Продавец Joy Point
Дякуємо, пані Юліє, за такий чудовий відгук та високу оцінку!
Раді, що дорожній горщик Вам сподобався та виправдав очікування щодо якості, функціональності й зручності у використанні. Приємно чути, що Ви оцінили міцний пластик та комплектацію.
Нехай і надалі стане надійним помічником у подорожах та прогулянках!
З повагою, команда JoyPoint.
- Ирина Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Цвет: Серый
Давно шукала горщик, щоб помістився в валізу, з цим горщиком речей можна взяти трішки більше, дякую
- Достоинства:
- Легкий і компактний
- Недостатки:
- Поки що не виявила
- Продавец Joy Point
Пані Ірино, щиро дякуємо за ваш відгук!
Ми дуже раді, що наш дорожній горщик допоміг вам заощадити місце у валізі та зробив підготовку до подорожі легшою.
Приємно знати, що ви оцінили його компактність та легкість.
Бажаємо вашій родині чудових та комфортних мандрівок!
Будемо раді бачити вас знову в JoyPoint.
- Юлія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Цвет: Серый
Зручний горщик, купили його для прогулянок на вулиці, всюди тепер беремо з собою. Продумано, що він може розкладатися і в накладку для унітазу, і в горщик. Все гарно зроблено, компактно упаковано в сумку. Дякуємо, що змінні пакети були в комплекті.
- Достоинства:
- Зручна конструкція, компактний, якісний пластик, одразу горщик і накладка на унітаз
- Продавец Joy Point
Пані Юліє, дякуємо за ваш відгук та високу оцінку!
Ми дуже раді, що горщик JoyPoint став вашим надійним помічником на прогулянках.
Нехай кожна ваша прогулянка буде комфортною!
Будемо раді вашим новим замовленням.
- Тетяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Цвет: Серый
Купували цей горщик перед тривалою поїздкою машиною, і це стало нашим найкращим рішенням за останній час. Раніше кожна зупинка «на вимогу» була цілим квестом, а тепер усе максимально просто.
Доброго дня, Тетяно!
Дякуємо, що поділилися вашим досвідом.
Ми щиро раді, що цей горщик став для вас таким корисним рішенням і допоміг полегшити поїздки з дитиною.
Ми ретельно підбираємо товари для нашого асортименту, щоб вони дійсно допомагали батькам у побуті, тому нам дуже приємно отримувати такий зворотний зв'язок.
Нехай кожна ваша наступна подорож буде легкою та приємною!
Будемо раді вашим новим замовленням у нашому магазині.
Бажаємо гарного дня!
- Діана О***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Цвет: Серый
Компактний і дуже міцний горщик. Дякую за швидку доставку!
Добрий день, Діано!
Дякуємо за відгук! Ми раді, що компактність та міцність нашого горщика вам сподобалися.
Нам важливо, щоб доставка була максимально швидкою, а користування — надійним.
Нехай кожна ваша прогулянка буде комфортною!
- Олег Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Цвет: Серый
Горщик сподобався. Продуманий дизайн, є змінні пакети, легко обслуговувати. Все просто і зручно. Рекомендую.
Добрий день, Олеже!
Дякуємо за відгук!
Ми раді, що дизайн та зручність горщика вам сподобалися.
Приємно знати, що змінні пакети та легкість у використанні стали у пригоді.
Нехай користування буде комфортним!
- Екатерина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Цвет: Серый
Купили для поїздок, тепер завжди беремо з собою. Компактний, легкий і простий у використанні. Дитині комфортно, це головне. Дякую за оперативність, все супер.
Доброго дня, Катерино!
Дякуємо вам за вибір нашого магазину та такий чудовий відгук!
Ми щиро раді, що дорожній горщик JoyPoint 3в1 став вашим незамінним супутником у поїздках і дитині в ньому комфортно.
Ми завжди намагаємося підбирати для нашого асортименту лише практичні та якісні товари, а також максимально оперативно опрацьовувати кожне замовлення.
Нехай кожна ваша подорож буде легкою та приємною!
Будемо раді новим зверненням.
- Анастасия М***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Цвет: Серый
Горщик сподобався. Дуже практична річ для батьків. Швидко розкладається, стійкий, не ковзає. Ідеально підходить для подорожей і прогулянок.
Доброго дня, Анастасіє!
Дякуємо вам за високу оцінку та за те, що поділилися досвідом використання нашого дорожнього горщика 3в1 від JoyPoint.
Ми дуже раді, що ви оцінили його практичність та стійкість.
Наша команда докладає максимум зусиль, щоб товари бренду були надійними помічниками для батьків та забезпечували комфорт малечі під час подорожей і прогулянок.
Будемо раді вашим новим замовленням.
- Наталія Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Цвет: Серый
Залишали коментар раніше, зараз, після користування уже певний час, можемо впевнено сказати, що це - добра річ. Вже й подорожували разом із ним - у складеному стані легко помістився у сумку. Достатньо стійкий. Зручний у догляді. Дитинка з ним возиться, але все досить міцне і витримує дитячі забави.
Для нашої дитини, в наших умовах (мала площа, періодичні виїзди без власного авта) - відмінна покупка!- Достоинства:
- Компактний, зручний
- Продавец Joy Point
Пані Наталіє, щиро дякуємо за такий розгорнутий відгук!
Нам неймовірно приємно, що ви повернулися поділитися враженнями після тестування горщика в реальних подорожах.
Знати, що наш товар став надійним помічником для вашої родини, особливо в умовах поїздок та обмеженого простору — це найкраща нагорода для нашої команди!
Окремо дякуємо за відзнаку міцності — ми знаємо, якими винахідливими бувають малюки, тому обираємо лише якісні матеріали.
Нехай кожна ваша наступна мандрівка буде такою ж комфортною та легкою!
- Світлана Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Цвет: Серый
Дякую за чудовий розкладний горщик! Дуже зручний, компактний і якісний. Для маленьких мандрівників — просто ідеальний варіант!
- Достоинства:
- Зручний, компактний
- Недостатки:
- Не має
- Продавец Joy Point
Вітаємо, Світлано. Дякуємо за такий теплий відгук та високу оцінку нашого товару.
Ми щиро раді, що дорожній горщик JoyPoint став у пригоді вашій дитині та зробив ваші прогулянки чи подорожі комфортнішими.
Компактність та функціональність 3в1 — це саме те, що ми намагалися передбачити для зручності батьків та малечі.
Бажаємо вашій родині лише приємних мандрівок та чудових вражень.
Дякуємо, що обрали нас.
- Христина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Цвет: Серый
Це було найкраще рішення для довгої подорожі із дітьми! Дуже зручний і якісний горщик. Міцні пакети в комплекті, не протікають і не пропускають запах.
- Продавец Joy Point
Пані Христино, щиро дякуємо за такий детальний та позитивний відгук!
Нам неймовірно приємно знати, що дорожній горщик JoyPoint став для вас «найкращим рішенням» і зробив подорож із дітьми комфортнішою.
Ми спеціально комплектуємо його міцними пакетами, щоб батьки могли бути спокійні за гігієну та відсутність запахів у дорозі.
Нехай кожна ваша наступна мандрівка буде такою ж легкою та приємною!
Завжди раді вам знову!
- Наталі Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Цвет: Серый
Чудовий сервіс. Гарний та якісний товар. Дуже задоволені. Дякую . Рекомендую
- Продавец Joy Point
Пані Наталіє, щиро дякуємо за ваш відгук та високу оцінку!
Ми прагнули обрати саме таку модель, яка б робила прогулянки та подорожі з малечею максимально легкими та комфортними.
Нехай користування приносить тільки задоволення, а ваші подорожі завжди будуть безтурботними!
Користуйтеся з радістю!
- Татьяна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Цвет: Серый
Я дуже вражена якістю та швидкістю обслуговування! Такого дуже давно не зустрічала! Велика подяка за швидкість! Горщик цікавий, ще не пробували, але скоро їдемо в далеку подорож та якраз протестуємо. Дитині рік і п'ять.. дома користуємось звичайним горщиком вже давно
- Достоинства:
- Швидкість та якість обслуговування
- Продавец Joy Point
Дякуємо, пані Тетяно, за такий теплий і щирий відгук.
Нам надзвичайно приємно знати, що якість сервісу та швидкість обслуговування справили на Вас таке позитивне враження.
Раді, що дорожній горщик JoyPoint 3в1 став у нагоді саме напередодні подорожі. Ця модель створена для зручності батьків і комфорту малюка в дорозі, тож сподіваємося, що під час поїздки він покаже себе максимально практичним і корисним.
Бажаємо легкої та комфортної подорожі для всієї родини.
З повагою — команда JoyPoint.
- Валентина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Цвет: Серый
Гарний горшик, дуже зручний , для подорожі незамінний помічник, замовлення відправили скидко, магазин дуже хороший , швидко обробляють замовлення!) Дякую!)
- Продавец Joy Point
Пані Валентино, щиро дякуємо за теплий та детальний відгук!
Дуже раді, що дорожній горщик JoyPoint вам сподобався та виявився таким зручним у подорожах — саме для цього ми й обираємо моделі, які поєднують компактність, надійність та практичність.
Приємно чути, що ви залишилися задоволені й швидкістю відправлення, і нашим сервісом.
Нехай горщик стане справжнім помічником у всіх ваших поїздках!
Дякуємо за довіру і бажаємо лише комфортних подорожей
З повагою, команда JoyPoint
- Алла В***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Цвет: Серый
Відправили буквально одразу після покупки, дуже швидка доставка без зайвих питань. Якість хороша і наповнення повністю відповідає опису; зручна сумочка для транспортування. Скоро затестимо в умовах подорожі, але наразі всім задоволені. Щиро рекомендую!
- Продавец Joy Point
Дякуємо, пані Алло, за такий приємний і детальний відгук!
Раді чути, що горщик та доставка повністю виправдали очікування — ми справді намагаємось відправляти замовлення якомога швидше, щоб корисні речі одразу були під рукою. Дуже добре, що вам сподобалась якість і комплектація, а сумочка для транспортування стала зручною у користуванні.
Бажаємо легких та комфортних подорожей — нехай горщик JoyPoint служить вам тільки на користь і робить поїздки значно простішими.
Щиро дякуємо за рекомендацію!
- Оксана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Цвет: Серый
Горщик чудовий. Дитині 1.7, дуже їй сподобався, відразу сіла на нього) Міцний, компактний, не займає багато місця. В комплекті є одноразові пакети, що зручно для подорожей. Продавець швидко зв'язався і відправив замовлення. Рекомендую
- Достоинства:
- Міцний, компактний, зручний
- Продавец Joy Point
Дякуємо, пані Оксано, за такий теплий і детальний відгук.
Раді чути, що дорожній горщик JoyPoint сподобався вашій дитинці одразу — це найкращий показник зручності та вдалої конструкції. Приємно, що ви відзначили його міцність, компактність і зручність одноразових пакетів у комплекті — усе це ми підбирали спеціально для комфортних подорожей та прогулянок.
Дякуємо також за високу оцінку сервісу.
Бажаємо легких поїздок і лише позитивних вражень від користування.
- Наталія Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Цвет: Серый
Горщик, на мій погляд, зручний. Дитинка ще не хоче сідати, але на ньому сидить стійко. Наразі не збурюється, коли садимо просто для знайомства. У наших умовах дуже зручно, що піддончик виймається і можна помити.
- Продавец Joy Point
Дякуємо, пані Наталіє, за ваш теплий і змістовний відгук.
Раді чути, що дорожній горщик JoyPoint зручний для вас і що дитинка вже спокійно знайомиться з ним — це чудовий початок. Знімний піддон справді значно полегшує догляд, особливо в поїздках чи поза домом.
Бажаємо легкого й комфортного звикання та лише приємних моментів у користуванні.
- Ольга Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Цвет: Серый
Чудовий горщик! Дуже зручно завжди возити в машині, якщо дитині раптом треба в туалет в гостях чи десь поза домом. Швидка доставка у поштомат!
- Продавец Joy Point
Дякуємо, пані Ольго, за ваш відгук.
Раді чути, що дорожній горщик JoyPoint став зручним рішенням у поїздках та ситуаціях поза домом — саме для таких моментів він і створений. Приємно, що доставка у поштомат була швидкою та комфортною для вас.
Бажаємо вам і малюкові зручних подорожей та спокійних прогулянок.
- Мария С***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Цвет: Серый
Отличный вариант горшка! Очень компактный и удобный в использовании
Сервис у этого магазина 100/10
Изначально пришел горшок бракованный, в этот же день мне выслали новый горшок!
Спасибо большое за клиентоорентированность, скорость и сервис!
Буду рекомендовать Вас знакомым!- Достоинства:
- Компактность
Пакеты для использования
Можно использовать как накладку на унитаз
Легко моется
Без запаха
- Продавец Joy Point
Маріє, щиро дякуємо вам за такий теплий і щирий відгук
Нам надзвичайно приємно читати, що вам сподобався горщик JoyPoint 3в1 і що ви залишилися задоволені сервісом!
Ми завжди прагнемо швидко вирішувати будь-які ситуації, щоб ви були спокійні й впевнені у своєму виборі
Раді, що новий горщик вам підійшов і вже став у пригоді.
Будемо раді бачити вас знову та дякуємо за рекомендації друзям
- Аліна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Цвет: Серый
Замовляла горщик, дуже задоволена, дякую за швидку доставку
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Продавец Joy Point
Дякуємо, Аліно, за теплий відгук!
Раді, що дорожній горщик JoyPoint 3в1 виправдав очікування, а доставка була оперативною
Ця модель справді створена для зручності батьків у поїздках і на прогулянках — компактна, функціональна та готова до використання будь-де.
Бажаємо комфортних подорожей разом із JoyPoint!
З турботою — команда JoyPoint
- Терезія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Цвет: Серый
Дуже зручний горщик, тепер постійно возимо його з собою. Малій дуже подобається, спочатку навіть вдома просила саме його ставити.
- Достоинства:
- Зручний, в наборі є пакетики і сумка. Займає небагато місця.
- Недостатки:
- Не помітили
- Продавец Joy Point
Щиро дякуємо, пані Терезіє, за такий теплий відгук
Раді чути, що горщик припав до душі вашій малечі й став зручним супутником у подорожах і вдома.
Бажаємо вам комфортних прогулянок і легких поїздок
- Анастасія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Цвет: Серый
Сподіваюсь що він все ж таки колись знадобиться, брала дитині до року, але нажаль для навчання не підійде, ніжки складаються на раз два, на туалет його поставити не вийде, він сковзить і велика імовірність що дитина з цим горщиком буде не над туалетом а сідницями в туалеті, а по третє, матеріал з чого зроблений горщик занадто тонкий і щоб його назад скласти потрібно задіяти дві руки.
- Продавец Joy Point
Анастасіє, дякуємо за розгорнутий відгук і що поділились досвідом
Нам дуже прикро, що модель не виправдала Ваших очікувань у частині навчання. Цей горщик більше розрахований як дорожній варіант — для використання в поїздках, на природі чи на прогулянці, де важлива компактність та швидке розкладання.
Ми обов’язково врахуємо Ваші зауваження для оновлення майбутніх партій. Якщо Ви ще не використовували горщик — можемо запропонувати повернення.
Напишіть нам зручною Вам відповіддю — ми все вирішимо
— Команда JoyPoint
- Галина И***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Цвет: Серый
На вид классный. В комплекте одноразовые пакетики, что радует. Горшок в сумочке для удобства брать с собой. Не знаю как будет в использовании, пока всё ок)
- Достоинства:
- Компактный, одноразовые пакетики
- Недостатки:
- Пока не обнаружено
- Продавец Joy Point
Пані Галино, щиро дякуємо за Ваш відгук і довіру до JoyPoint!
Раді, що дорожній горщик справив хороше перше враження — модель було розроблено саме для зручного використання в дорозі, з акцентом на компактність, гігієнічність і простоту транспортування.
Приємно, що Ви оцінили сумочку й одноразові пакетики — вони справді значно полегшують життя батькам у поїздках
Сподіваємось, що і в користуванні горщик покаже себе ще краще!
- Ганна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Цвет: Серый
Я задоволена. Шукала те, що не стоятиме під ногами. Радує можливість використання, як накладки на унітаз та можливість скласти.
Дякую- Продавец Joy Point
Пані Ганно, щиро дякуємо за відгук і довіру до JoyPoint!
Раді чути, що Ви задоволені вибором — модель було розроблено саме для того, щоб економити простір, легко складатися та бути корисною і вдома, і в дорозі.
Функція накладки на унітаз — справжня знахідка під час привчання до горщика, і ми раді, що вона Вам стала у пригоді.
Бажаємо комфортного щоденного користування і легких мандрівок з малюком!
- Світлана А***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Цвет: Серый
Горщик чудовий! Дитині дуже сподобався, одразу викликав бажання ним скористатися, ще й додаткова забавка для дитини його скласти та розкласти. Так, трішки низенький, але я і не замовляла його для щоденного користування.
Окрема вдячність менеджеру магазину за швидке та якісне обслуговування!- Достоинства:
- Не займає багато місця, легкий в експлуатації, дитина звикла одразу
- Недостатки:
- Поки не виявила
- Продавец Joy Point
Пані Світлано, щиро дякуємо за такий теплий і детальний відгук!
Раді чути, що горщик JoyPoint викликав інтерес у дитини вже з перших хвилин — це справді важливо, коли процес навчання стає ще й грою
Модель було розроблено як зручне рішення саме для подорожей, прогулянок і ситуацій «поза домом» — легка, компактна й інтуїтивно зрозуміла навіть для малюка.
Окремо дякуємо за добрі слова на адресу нашого менеджера — обслуговування клієнтів для нас завжди в пріоритеті
Нехай подорожі будуть комфортними, а звикання до унітазу — легким!
- Вікторія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Цвет: Серый
Отримали замовлення дуже швидко. Горщик нам підійшов ідеально (дитина 2 роки) Купували для подорожі але дитині так зайшов що зараз користуємось дома. Продавцю дякую за швидку доставку!
- Продавец Joy Point
Пані Вікторіє, щиро дякуємо за чудовий відгук!
Раді чути, що горщик JoyPoint ідеально підійшов Вашій дитині — і не лише в дорозі, а й для щоденного використання вдома
Модель було розроблено саме з урахуванням потреб малечі — щоб вона була зручною, компактною та комфортною у будь-якій ситуації. Особливо приємно знати, що дитині «зайшло»
Бажаємо Вам комфортних подорожей і легкого періоду привчання до унітазу!
- Анатолій З***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Цвет: Серый
Горщик дуже сподобався. Син залюбки ним користувався. Дякую!
- Достоинства:
- Зручно брати в дорогу
- Продавец Joy Point
Пане Анатолію, щиро дякуємо за відгук і високу оцінку!
Нам дуже приємно чути, що горщик JoyPoint 3в1 сподобався Вашому синові — це найкраща оцінка для нас
Цю модель розроблено для зручного використання в дорозі, і раді, що вона стала корисною для Вашої родини.
Нехай кожна подорож буде комфортною та без клопотів!
- Алексей З***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Цвет: Серый
Ребенку очень понравилось а это самое главное. Удобно использовать в поезде , на отдыхе . В будущем с его помощью приучим к унитазу
- Достоинства:
- Удобство пользования , понравился ребенку , много пакетиков олнопразовых
- Продавец Joy Point
Пане Олексію, щиро дякуємо за чудовий відгук!
Раді чути, що горщик JoyPoint сподобався дитині — це й справді найголовніше
Ми створювали цю модель саме для зручного використання в поїздках, і приємно знати, що вона стала у пригоді в поїзді та на відпочинку.
Бонусом — функція накладки на унітаз, яка справді допомагає в процесі привчання.
Нехай кожна подорож буде комфортною!
З найкращими побажаннями,