- Юлия М***Отзыв от покупателя. Продавец: All4Sport. Цвет: Серый. Размер: 38.5
На узкую ногу и не очень удобно обувать. Приходиться с собой обувную ложку носить
- Достоинства:
- Пока не поняла
- Недостатки:
- Визуально нет.
- Надія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Зеленый. Размер: 37.5
Не можу оцінити. Прийшли зовсім інші
- Недостатки:
- Всі
- Любов Т***
Можна повернути
- Ольга Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой. Размер: 38.5
Суперлегкі,зручніНа свій 38 замовила 38.5-ідеальноДякую!
- Володимир Д***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Черный. Размер: 41.5
Поділ на жіночі-чоловічі в даному випадку є умовним. Якщо кросівки підходять і за ергономікою, і за зовнішнім виглядом, то що повинно зупиняти від покупки? Тим більше за такою знижкою.
- Достоинства:
- Агресивний вигляд, підошви чудово підходять для пробіжок полями, лісами, горами... Головне - уникати замінованих територій, бо кросівки все ще не вміють розміновувати.
- Недостатки:
- Погано, що доставка така довга. Але добре, що про неї попереджають в розділі "Доставка" на вкладці "Усе про товар".
Соответствие по подъему
Средний
Соответствие размеру
- ЖеняОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой. Размер: 38.5
привіт, взяла собі їх тут, на розетці
кросівки для бігу ідеальні, з гірки то взагалі клас, амортизуть , ніби летиш)Соответствие размеру
Соответствует
- Дарина М***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Черный. Размер: 41.5
Масивні, добротні, чьоткі кроси! Брала, бо знаю, що бренд топовий + бігаю по специфічним "доріжкам", іноді навіть з певними перешкодами, а ці дуже круто долають будь-які види доріг, в т.ч бездоріжжя, тому варік ідеальний. Та і бігати в них ультракомфортно, вони реально створеня для того) Швидко шнурувати, що теж плюс) Підошва - міць. Дизайн - золото. Ціна - абсолютно точно себе виправдовує. Тому раджу брати, тим паче зараз акція.
- Достоинства:
- Функціональність, дизайн, підошва, шнурівка, дуже зручні і при цьому неважкі.
- Недостатки:
- Відсутні.
Соответствие по подъему
Средний
Соответствие размеру
- ІванкаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой. Размер: 38.5
Може я зараз взагалі шось дивне скажу але вони мені нагадують якусь таку кіберпанкову машину))) Надійні і якісні бо справляються з усіма видами трасс, я ганяла їх не тільки на стадіоні а ще й брала з собою у поїздку де дороги скажімо так "з певними труднощами")) В описі пишуть що зчіпні характеристики покращилися - то правда так воно і є. Комфортні що теж важливо і при ходьбі і під час бігу. В мене це друга пара тому можу і буду радити)))
- Достоинства:
- Міцні, надійні, легко "шнуруються", зручні, вартують своїх грошей однозначно
- Недостатки:
- Катерина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 38.5
Сподобалися. Гарно облягають ногу. Гнучкі, але нога в них не їздить. До речі, устілки - це просто чудо. Ноги не пітніють, запаху немає. Шнурки можна заховати у спеціальний карманчик.