- Андрій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Выходной разъем: MagSafe. Цвет: Silver
Якість супер, корпус міцний і не гріється, а магніти тримають айфон надійно. Дуже зручно, що вона складається і крутиться
- Достоинства:
- Чудова і мегазручна зарядка
- Іван З***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Выходной разъем: MagSafe. Цвет: Grey
Вцілому гаджет гарний, все є для бездротової зарядки. Важкий, масивний. По швидкості зарядки телефону відносно довгувато, годинник швидко заряджає.
- Достоинства:
- Все в одному
- Недостатки:
- Не вимикається підсвітку
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Выходной разъем: MagSafe. Цвет: Silver
Якість на високому рівні. Є поворотний механізм що дуже зручно. Зарядка достатньої швидкості, але назвати її супер швидкою не можна.
Основний мінус як для мене це не можна ніяк виключити RGB підсвітку, як результат не можна використовувати як підставку біля ліжна ні нічному столику якщо не хочете шоб гірлянда світила вам в обличчя поки ви спите- Достоинства:
- компатна, зручна, поворотний механізм, складається
- Недостатки:
- підсвітка не виключається
- Алла В***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Выходной разъем: MagSafe. Цвет: Grey
Дуже сподобалась зарядка, швидко заряджає гаджети, виглядає гарно та стильно! Рекомендую!
- Поліна С***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Выходной разъем: MagSafe. Цвет: Grey
Супер! Зарядка компактна, зручна та швидко заряджає
- Марія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Выходной разъем: MagSafe. Цвет: Grey
Хороший товар, працює справно! Відповідає очікуванням!
- Каріна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Выходной разъем: MagSafe. Цвет: Grey
Класна зарядна станція, компакта, не займає багато місця. Всі три прилади заряджає одночасно, мені подобається.
- Анна В***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Выходной разъем: MagSafe. Цвет: Grey
Такая офігенна штука, склада і завжди з собою у сумці ношу, дуже зручно!
- Роман М***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Выходной разъем: MagSafe. Цвет: Silver
Купував малому брату, але захотів і собі таку. Може потім візьму. Дуже компактно складається і розкладається, можно носити з собою. Гарна підсвітка.
- Достоинства:
- Красива, якісна
- Недостатки:
- Не побачив
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Выходной разъем: MagSafe. Цвет: Silver
Зарядка відповідає очікуванням, працює чудово!
- Продавец SmartTrust
Щиро дякуємо за ваш відгук!
- Денис Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Выходной разъем: MagSafe. Цвет: Grey
Все сподобалось, заряджає швидко, айфон тримає надійно
Щиро дякуємо за ваш відгук!
- Дмитро Т***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Выходной разъем: MagSafe. Цвет: Silver
Відмінна зарядка, дуже зручна
Щиро дякуємо за ваш відгук!
- Олеся З***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Выходной разъем: MagSafe. Цвет: Grey
Зарядка дуже класна. Працює стабільно, без проблем. Магніт тримає міцно, LED підсвітка додає стильного вигляду на столі.
Щиро дякуємо за ваш відгук!
- Єгор М***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Выходной разъем: MagSafe. Цвет: Grey
Зручна та справна зарядка, відповідає опису!
Щиро дякуємо за ваш відгук!
- Людмила В***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Выходной разъем: MagSafe. Цвет: Silver
Купила на роботу. Дуже задоволена.
Зарядка працює відмінно, дуже зручно використовувати.- Достоинства:
- хороший та якісний товар