Отзывы покупателей о R-SIM для активации iPhone с привязкой к оператору

Код:  521932629
  • Роман М***

Чудова r-sim
    Швидко налаштувалась

Достоинства:
    Стабільний звʼязок
  • Ілля К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SimRocket

Все топ на найвищому рівні продавець постійно на зв'язку допомагає активувати їй! Рекомендую

Достоинства:
    Швидкість сервісу
    • Продавец  SimRocket

Вдячні вам за позитивний відгук та підтримку нашої роботи!

• Алексей Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SimRocket

Дбайливий продавець. Завдяки його порадам R-SIM запрацювала з першої спроби.Все працює.Адикватна ціна.Налаштували самостійно.Рекомендую продавця.

• Микола С***

Працює чудово

• Андрій

все зробили оперативно та саме головне якісно, покупкою задоволений на 200%

Достоинства:
    швидко, якісно і сервіс топовий
    • Продавец  SimRocket

Дякуємо за зворотний зв’язок. Ваша думка допомагає нам ставати кращими.

• Христина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SimRocket

Якісний товар, який отримали дуже швдко. Продавець допоміг детально з налаштуванням. Все працює супер. Дуже вдячна!

Достоинства:
    Якісний товар, швидка відправка
    • Продавец  SimRocket

Дякуємо за співпрацю та за те, що поділилися своїм досвідом.

• Евгений С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SimRocket

Товар отличный пришол очень быстро ребята работают оперативно.Все по полочкам розьяснили как и что .респект !!!!ребята молодцы!!!

Достоинства:
    Ну прям очень быстро пришло. Супер!!!
    Недостатки:
    Нету
    • Продавец  SimRocket

Дякуємо вам за приємний відгук! Радий, що все сподобалося. Завжди до ваших послуг!

• Оксана З***

Дякую, все працює

Достоинства:
    Замовлення оформили швидко. Менеджер допоміг з налаштуванням (надіслали відео)
    • Продавец  SimRocket

Щиро дякую за теплі слова! Ваш відгук для мене багато значить

• Валерия В***

дякую) все працює чудово

Достоинства:
    Все супер працює
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  SimRocket

Дякуємо за Ваш відгук! Нам надзвичайно приємно, що Ви поділилися своїми враженнями. Ваша підтримка мотивує нас ставати ще кращими!

• Данііл
    Отзыв от покупателя. Продавец: SimRocket

Покупал чип р-сим,поработал чип месяц и перестал работать

• Крістіна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SimRocket

Придбала R-SIM для телефону. Замовлення обробили оперативно, менеджер допоміг з налаштуванням і все детально пояснив. Приємно мати справу з професіоналами.

Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою

• Сергій В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SimRocket

Дякую,за швидку відправку,розуміння і якість

Достоинства:
    Швидко,оперативно,допомога 24/7
    • Продавец  SimRocket

Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені.

• Александр А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SimRocket

Хай вибачає мене продавець, але я не отримав результату і мій телефон не запрацював з р сім так як треба! Гроші викинуті на смітник. Продавець хотів допомогти але на жаль. Навіть телефон пересилав йому щоб він зміг сам налаштувати р сім. Неділю нервів і результату нуль. НЕ КУПУЙТЕ телефони з р сім. НІКОЛИ!!!! Як сказав продавець моделі айфон з 6 по 8 погано працюють і приймають р сім. Можливо новіші моделі краще налаштовуються але мене перед купівлею р сім запевнили що все буде добре і телефон буде працювати. Маю викинуті гроші за р сім 489грн пересилка айфона продавцю туди назад 185грн. Продавцю ще раз дякую за лояльність. Він намагався. Але як би там не було я втратив гроші. І за це одна зірка. Гарного дня.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не працює на айфоні 8
    • Продавец  SimRocket

Доброго дня!
      Дуже шкода, що у вашому випадку чіп не спрацював як очікувалось. Ми дійсно намагалися допомогти вам і зробили все можливе для вирішення ситуації. Тому прикро отримати оцінку лише в 1 зірку, адже хоча результату не вдалося досягти, підтримку та лояльність ви самі відзначили. На нашу думку, більш справедливою була б оцінка хоча б у 3 зірки.
      Дякуємо за відгук та бажаємо вам гарного дня!

• Ірина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SimRocket

Приємно мати справу з таким продавцем! Замовлення оформили швидко, відправка без затримок, товар прийшов у відмінному стані, повністю відповідає опису та фото. Дуже дякую за чесність і приємне спілкування. Рекомендую всім!”

• Продавец  SimRocket

Нам дуже приємно отримувати такі слова. Це мотивує нас і надалі працювати для вас ще краще. Раді, що ви залишилися задоволені!

• Юрий Ч***

Все працює

• Продавец  SimRocket

Щиро дякуємо за Ваш позитивний відгук і довіру! Бажаємо приємного користування покупкою та чудового настрою!

• Виктория Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SimRocket

Покупали R-SIM у данного продавца. Очень остались довольны обслуживанием. Продавец предоставил пошаговую инструкцию,отвечал на все вопросы. Быстрая отправка! Очень рекомендую.

Достоинства:
    Качественное обслуживание
    Недостатки:
    Небыло
    • Продавец  SimRocket

Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою

• Екатерина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SimRocket

Все чудово, підключили згідно наданої відеоінструкції, телефон працює з укр. оператором.

Достоинства:
    Швидкість доставки, консультування при потребі
    • Продавец  SimRocket

Чудовий покупець — швидко домовились, миттєва оплата, приємне спілкування. Бажаю гарних покупок і гарного дня!

• Анастасія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SimRocket

Придбала чіп для R-SIM у цьому магазині — і залишилась дуже задоволена! Від самого початку до завершення покупки продавець був на зв’язку, допомагав на кожному етапі, терпляче відповідав на всі мої запитання та надавав чіткі інструкції. Завдяки його підтримці все вдалося з першого разу! Тепер мій телефон працює, і я щаслива, що звернулася саме сюди. Щиро дякую за якісний сервіс і людське ставлення Рекомендую!

• Продавец  SimRocket

Щиро дякую за ваш відгук!
      Мені дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою.
      Завжди радий допомогти — звертайтеся ще!