- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED
Дзеркало дуже зручне, використовую під час нанесення макіяжу. Світить добре та приємно для очей
- Мария Н***Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED
Дуже зручне дзеркало у використанні. Яскраво світить та якісне. Повністю задоволена
- Денис М***Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED
Купував дзеркало на подарунок донці. Їй все сподобалося, користується із задоволенням.
- Достоинства:
- Зручний у використанні, достатнє освітлення
- Продавец ZEMED
- СтаниславОтзыв от покупателя. Продавец: ZEMED
Треба було дзеркало зі збільшенням, в описі набрехали
- Достоинства:
- Дзеркало добре
- Недостатки:
- немає збільшення якє було вказано
- Продавец ZEMED
Добрий день, дуже прикро, що виникла така ситуація. Вже пишемо Вам в особисті повідомлення
- Ангеліна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED
Все сподобалось. Відправили швидко
- Ольга В***Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED
Поки що не користувалась. Перевірила в магазині, все добре.
- Достоинства:
- Якіість поки що задовільняє. Не залишаються сліди від пальців на корпусі.
- Ольга О***Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED
Товар оплатила передплатою. Продавець ZEMED виявився ненадійним. Прийшло без додаткового дзеркальця збільшення. Для мене це критично. Продавець на дзвінки не відповідає.
- Достоинства:
- добре упаковано
- Недостатки:
- немає дзеркала збільшення
- Продавец ZEMED
Доброго дня! Нам дуже прикро, що склалася така ситуація. Написали вам в особисті повідомлення для уточнення деталей та якнайшвидшого вирішення питання.
- Ольга О***
Станом на сьогодні проблема досі не вирішена, продавець затягує процес та не надає чіткого рішення щодо докомплектації або повернення.
- Продавец ZEMED
Доброго дня! Нам шкода, що у вас склалося таке враження про ситуацію.
Хочемо уточнити, що товар прибув до відділення пошти 30 травня. При цьому 30 та 31 травня були вихідними днями, а також ми не маємо можливості забирати посилки під час повітряних тривог, оскільки відділення в цей час не працює.
Ми підтримуємо з вами зв'язок та надаємо конкретні відповіді в особистих повідомленнях щодо вирішення питання. Після отримання та огляду товару гарантуємо повернення коштів відповідно до домовленостей.
Дякуємо за розуміння та очікуємо на завершення процедури для остаточного вирішення ситуації.
- Роман Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED
Приємно користуватись
- Достоинства:
- Чудове дзеркало, дуже зручна підсвітка
- Недостатки:
- Думав приїде біле, а воно рожеве
- Вячеслав І***Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED
Брав на подарунок, доставили швидко, упаковене було добре
- Продавец ZEMED
Нам дуже приємно, що Ви задоволені нашим сервісом.
- Татьяна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED
Окреме дякую виробнику за збільшувальне дзеркало в комплекті! Це незамінна річ для корекції брів або малювання ідеальних стрілок. Підсвітка дуже потужна, але при цьому не сліпить очі. Світлодіоди якісні, не мерехтять. Саме дзеркальне полотно чисте, без жодних викривлень. Це той випадок, коли якість значно перевищує ціну.
- Продавец ZEMED
Ми дуже раді, що ви цінуєте нашу роботу. Дякуємо за позитивний відгук!
- Тетяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED
Честно? Два режима вообще ни о чем. На третьем лицо видно, но яркости недостаточно. Ожидания были выше
- Продавец ZEMED
Добрий день, просимо вас надати відео, яке б підтверджувало вказані вами недоліки або несправності даного товару.
- Продавец ZEMED
Нам щиро шкода, що рівень яскравості підсвітки не виправдав ваших очікувань. Ми розуміємо, наскільки важливим є якісне освітлення для комфортного догляду за собою, і перепрошуємо, що цей досвід виявився для вас незадовільним.
Яскравість світлодіодів у таких дзеркалах часто залежить від джерела живлення, які акумулятор вже частково розрядився, потужність світла може помітно знижуватися. Рекомендуємо спробувати підключити дзеркало через USB-кабель до мережі — зазвичай це забезпечує стабільнішу та яскравішу роботу всіх режимів. Також сприйняття яскравості залежить від рівня освітленості самого приміщення, де встановлено дзеркало.
Ми хочемо, щоб ви були задоволені покупкою на 100%, тому нагадаємо, що на товар діє гарантія 12 місяців та право поврнення після покупки впродовж 14 днів, для цього напишіть нам запит на повернення товару.
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED
Купувала для доньки. Дуже задоволена,якісне,зручне
- Достоинства:
- Якісне,зручне
- Продавец ZEMED
Нам дуже приємно, що Ви раді своїй покупці. Ми завжди прагнемо, щоб наші клієнти залишалися задоволені.
- Ольга У***Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED
Якщо ви шукаєте недороге, але функціональне, надійне та якісне дзеркало для макіяжу з підсвічуванням, яке допоможе вам створити ідеальний образ, то це найкращий вибір на ринку.
- Продавец ZEMED
Нам дуже приємно, що Ви задоволені нашим товаром. Ми завжди прагнемо, щоб наші клієнти залишалися задоволені.
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED
Дуже зручно, що є різні режими освітлення
- Продавец ZEMED
Дякуємо за зворотній зв'язок! для нас це дуже важливо!)
- Таисия Т***Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED
Зеркала шикарные ,купила 2 шт,супер,!!!
- Достоинства:
- Доставка,обслуживание,цена
- Продавец ZEMED
Дуже дякуємо за Ваш відгук!
- ДмитрийОтзыв от покупателя. Продавец: ZEMED
Плохой товар, освещение в самом зеркале никакое, предыдущие хвалебные комментарии про хорошее освещение для макияжа явно преувеличены (скорое всего сам продавец писал) .
По назначению использовать невозможно, как ночник в комнате подойдёт.- Достоинства:
- Товар в рабочем состоянии.
Доп.зеркало для увеличения - Недостатки:
- Лампа LED плохо освещает
- Продавец ZEMED
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук і що поділилися враженнями про дзеркало Monty. Нам щиро шкода, що освітлення виявилося для вас недостатньо яскравим. Освітлення в дзеркалі розраховане саме для комфортного використання під час макіяжу, але ми розуміємо, що сприйняття яскравості може відрізнятися у кожного покупця.
Ми цінуємо ваші зауваження й обов’язково передамо їх виробнику, щоб покращити якість товару. Якщо дзеркало вам не підійшло, ви завжди можете скористатися правом повернення товару протягом 14 ти днів.
- Анжелика Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED
Якість збірки на висоті. Міцний корпус, стійка підставка
- Наталі Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED
Для щоденного макіяжу – незамінна річ, забезпечує рівномірне освітлення обличчя, без тіней
- Продавец ZEMED
Шановний покупець, дякуємо за чудовий відгук!
- Анастасия М***Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED
Підсвічування просто ідеальне, дозволяє нанести макіяж без жодних недоліків
- Продавец ZEMED
Ми цінуємо вашу довіру та раді, що змогли вам допомогти. Дякую за ваш відгук!