Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Проектор мини кинопроектор для дома смартфона телефона портативный домашний кинотеатр карманный минипроектор smart маленький led смарт видеопроектор кинопроекторы

Код :  522091694
Оценка пользователей 4.13/5
на основе 61 отзыв
  • Олександр О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Маючи таку штуку раніше, не купував би телевізор взагалі. Дійсно повноцінна заміна тв за такі гроші абсолютно з якісною картинкою. Чілю під великим екраном

• Марія
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Дуже задоволені цим проектором. Класний за свої гроші.

Достоинства:
    Мобільність, не шумний
  • Ірина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Довго вибирала портативний проектор, зупинилася на цій моделі. Не пошкодувала ні разу! Він справді працює бездоганно і стабільно

• Продавец  ZEMED

Дякуємо, що поділилися своїм позитивним досвідом. Ваша довіра та задоволення – наша головна мета.

• Дмитро П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Налаштував за 2 хвилини. Wi-Fi тримає стабільно, відео в 1080p не підвисає. Інтерфейс літає, все інтуїтивно зрозуміло.

• Продавец  ZEMED

Ми будемо й надалі працювати над тим, щоб Ви завжди були задоволені нашими товарами та послугами. Дякуємо за Ваш вибір!

• Вікторія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Підключаю до ноутбука і транслюю на нього перезнтації, фільми, фото. Дуже зручно, оскільки екран на ноутбуці не дуже великий. Дуже сподобалася функція автоматичної корекції, навіть якщо поставити проектор не на зовсім рівну поверхню, то зображення проекції автоматично вирівнюється.

Дякуємо за ваш відгук.

• Діана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Ідеальний вибір для презентацій у школі та офісі. Завдяки компактності та можливості швидкого підключення через HDMI або бездротове дублювання екрана, Monty Smart став незамінним інструментом для моєї роботи. Професійний вигляд за мінімальних зусиль

• Продавец  ZEMED

Дякуємо, ми завжди прагнемо, щоб наш магазин відповідав найвищим стандартам обслуговування.

• Зоя К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Справжній мультимедійний комбайн, а не просто проектор. Завдяки smart функціям, ми просто підключаємося до Wi-Fi і дивимося YouTube чи Netflix

• Продавец  ZEMED

Ми раді, що Ви повністю задоволені товаром.

• Ганна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Яскравість достатня для перегляду ввечері, навіть при невеликому освітленні

• Продавец  ZEMED

Дякуємо за вашу вдячність! Ми дуже раді, що ви залишились задоволені нашими послугами.

• Поліна О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Дуже легкий, беру його з собою в кожну поїздку. Тепер не нудно в готелях

• Продавец  ZEMED

Дякуємо вам за ваш позитивний відгук! Ваша думка дуже важлива для нас.

• Сергій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Підключається до всього! Телефон, ноутбук, флешка – повна сумісність.

• Продавец  ZEMED

Ми дуже раді, що ви цінуєте нашу роботу. Дякуємо за позитивний відгук!

• Сергій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Дуже зручний вбудований динамік. Звук гучний і чіткий, хоча для повного занурення краще підключити зовнішню акустику.

• Продавец  ZEMED

Ваш позитивний відгук – найкраща нагорода для нашої команди. Дуже дякую за вашу підтримку!

• Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Якість зображення для такого компактного пристрою просто вражає. Чітка картинка, яскраві кольори. Дивитися фільми – одне задоволення.

Достоинства:
    якість зображення

• Борис В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Вирішили не купувати ТВ у спальню, а взяли цей мініпроектор. Місця не займає взагалі, а екран можна зробити хоч на 100 дюймів. Картинка м'яка, очі не втомлюються навіть після двох фільмів поспіль.

• Продавец  ZEMED

Нам дуже приємно, що Ви задоволені нашим товаром. Ми завжди прагнемо, щоб наші клієнти залишалися задоволені.

• Павло Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Для подорожей та виїзних презентацій – ідеальний варіант. Компактний, легко поміщається в рюкзак

• Продавец  ZEMED

Нам дуже приємно, що Ви так раді своїй покупці. Ми завжди прагнемо, щоб наші клієнти залишалися задоволені.

• Віталік Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Купував для кіновечорів на дачі, і він перевершив усі очікування. Якість зображення відмінна, а розмір екрану вражає. Дуже задоволений!

Достоинства:
    Розмір екрану і якість зображення
    Недостатки:
    Немає.
    • Продавец  ZEMED

Нам дуже приємно, що Ви раді своїй покупці. Ми завжди прагнемо, щоб наші клієнти залишалися задоволені.

• Таня С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Дякуємо велике, проектором дуже задоволені

• Едуард С***

Задоволений товаром рокемендую всім

Достоинства:
    Гарно працює зображення теж гарне звук теж нормальний

• Андрій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Користуюсь регулярно та проблем з товаром немає. Рекомендую!

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Проектор працює без проблем все підійшло. Швидко та легко налаштували. Товар вартує цих коштів

Достоинства:
    Все ок
    • Продавец  ZEMED

• Яна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Якісний проектор, який вартує своїх коштів. Гарна якісь картинки та перегляд фільмів за допомогою цього проектора одне задоволення. Замовлю обовʼязково такий на подарунок сестрі. Дякую за чудовий товар

Достоинства:
    добре запакований, якісний
  • Юлія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Проектор чудово виконує свою функцію!
    Додатковий плюс- представники магазину, які швидко реагують на звернення. Тож - рекомендую!

Достоинства:
    Чудово працює, ми з дитиною задоволені.
  • Поліна О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Зображення гарне чітке, працює без проблем , легко підʼєднався і синхронізувався

• Юлия Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Якість картинки гарна, по співвідношенню справедливої ціни - супер! Кращого не бачу для моїх потреб

• Павло Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Компактний стильний, легкий в користуванні. Картинка чітка, звук хороший

• Ганна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Доволі гарний проектор, за такі гроші мене все влаштовує. Чіткість регулюється

Достоинства:
    Ціна, робота пристрою
    Недостатки:
    Поки немає
  • Владислав В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

По якості картинки звуку задоволений. В целом за эти деньги отличный проэктор, он же дешевле большинства. Нареканий нету

• Андрій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Доволі гарний проектор за свої гроші, працює шустро, рекомендую

• Анна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Чудовий проектор, зображення гарної якості.Без проблемно підключився
    Не шумний і компактний

• Яна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Легко підключила до ноутбука через HDMI, зображення чітке, для такого маленького пристрою дуже хороша якість. Можна зробити велику діагональ, фільми дивитися комфортно. Покупкою задоволена.

• Валентин М***

Ціна якість

• Евгений И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Чудово працює, прикрутив його до стелі і все ок.
    З настройками швидко розібрався.
    Якщо немає екрану, можна транслювати на стелю.

Достоинства:
    Чудова річ
  • Татьяна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Він споживає зовсім мало енергії. Іноді підключаю його через павербанк — працює! Це супер для автономного використання.

• Валентина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Я багато працюю за комп'ютером, і ввечері очі дуже втомлюються. Проектор став спасінням, бо відбите від стіни світло не таке агресивне, як пряме випромінювання монітора.

• Валентина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

У нас немає спеціального екрана, ми проектуємо просто на світло-сірі шпалери. Результат чудовий! Кольори насичені, яскравості вистачає навіть якщо в кімнаті горить невеликий нічник

• Продавец  ZEMED

Ми щиро вдячні Вам за те, що Ви високо цінуєте нашу роботу.

• Ольга А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Чудовий вибір для будь-якого приміщення

• Продавец  ZEMED

Нам дуже приємно, що Ви задоволені нашим сервісом.

• Юрий Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Неймовірна мобільність і якість зображення! Цей мініпроектор став нашим домашнім кінотеатром. Його кишеньковий розмір дозволяє нам за 5 хвилин розгорнути 100-дюймовий екран у спальні, на кухні або навіть на задньому дворі. Яскравість Monty Smart чудова навіть при невеликому затемненні.

Достоинства:
    ціна, компактність
    • Продавец  ZEMED

Ми щиро вдячні Вам за позитивний відгук.