Отзывы покупателей о Проектор мини кинопроектор для дома смартфона телефона портативный домашний кинотеатр карманный минипроектор smart маленький led смарт видеопроектор кинопроекторы

Код:  522091694
Оценка пользователей 4.16/5
  • Андрій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Користуюсь регулярно та проблем з товаром немає. Рекомендую!

• Продавец  ZEMED

Дякуємо за відгук та завжди раді бачити Вас серед наших покупців.

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Проектор працює без проблем все підійшло. Швидко та легко налаштували. Товар вартує цих коштів

Достоинства:
    Все ок
    • Продавец  ZEMED

Дякуємо за відгук та завжди раді бачити Вас серед наших покупців.

• Яна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Якісний проектор, який вартує своїх коштів. Гарна якісь картинки та перегляд фільмів за допомогою цього проектора одне задоволення. Замовлю обовʼязково такий на подарунок сестрі. Дякую за чудовий товар

Достоинства:
    добре запакований, якісний
  • Сергій Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Я не спец у техніці, але в мене так і не вийшло підключити до WiFi - спочатку одразу вилітало, а через якийсь час взагалі почало видавати помилку при пошуку доступних WiFi поблизу. Вийшло підключити через Type C - Type C як демонстрацію екрана, але під час користування sweet tv більшість контенту не транслювалося (додаток не дозволяв і вмикався чорний екран замість контенту), а купляли саме заради цього. Під час спроб підключення до телефону андроїд працювало більш-менш нормально, але через деякий час зник звук і так і не вийшло його повернути. Після перепідключення до айфону підключення через шнур відбулося набагато швидше і звук був. Також через підключення до андроїду для користування необхідно завантажити додаток із плеймаркету, який є повністю (!) на китайській мові (вийшло підключити інтуїтивно). Для айфону вийшло підключити без додатка. Роздільна здатність і якість зображення достатня, щоб бачити та розуміти, що на екрані, але з екраном телефону/телевізора не порівняєш взагалі, до того ж це було увечері/вночі, зранку/вдень у моїй квартирі користуватися взагалі неможливо. Можливо, в когось кімнату можна затемнити достатньо і в світлу частину доби, але не в нас. Під час вводу пароля від WiFi на доступній клавіатурі немає символу _ тому довелося спочатку розібратися, як змінити пароль від WiFi. У наборі є провід для підключення, але він не надто довгий, тому для комфортного користування краще мати свій подовжувач. Прикро, що нам не підійшло, не дивлячись на багато позитивних відгуків. Підкажіть, будь ласка, як я можу оформити повернення?

Достоинства:
    Компактний, працює, швидке оформлення та доставка
    Недостатки:
    Жодного слова українською, інструкція лише англійкою та недостатня, в інтерфейсі є перелік багатьох мов, але немає української
    • Продавец  ZEMED

Доброго дня! Нам дуже прикро, що у вас залишилися негативні враження від співпраці. Ми цінуємо кожного клієнта та хочемо вирішити ситуацію максимально коректно.
      Вже пишемо Вам у особисті повідомлення.
      Дякуємо за ваш зворотний зв’язок та сподіваємося виправити ваше враження.

• Юлія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Проектор чудово виконує свою функцію!
    Додатковий плюс- представники магазину, які швидко реагують на звернення. Тож - рекомендую!

Достоинства:
    Чудово працює, ми з дитиною задоволені.
  • Поліна О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Зображення гарне чітке, працює без проблем , легко підʼєднався і синхронізувався

• Олександр О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Маючи таку штуку раніше, не купував би телевізор взагалі. Дійсно повноцінна заміна тв за такі гроші абсолютно з якісною картинкою. Чілю під великим екраном

• Покупець

Все працює

Достоинства:
    Недостатки:
    Один шнур у комплекті, немає hdmi, прогу що потрібна для підключення, телефон розпізнає як шкідлива.
  • Юлия Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Якість картинки гарна, по співвідношенню справедливої ціни - супер! Кращого не бачу для моїх потреб

• Роман
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Автономно можна переглядати лише файли з USB-флешки, тому краще використовувати зовнішнє джерело відеосигналу. У цьому плюс, оскільки нічого оновлювати та встановлювати не потрібно — просто підключається замість монітора/тв.

Достоинства:
    живлення від повербанка, немає Android із зайвими додатками, зручно підключати до ПК або ТВ-приставки по кабелю або вай-фай
    Недостатки:
    слабовата яскравість и матриця 480*360
  • Павло Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Компактний стильний, легкий в користуванні. Картинка чітка, звук хороший

• Ганна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Доволі гарний проектор, за такі гроші мене все влаштовує. Чіткість регулюється

Достоинства:
    Ціна, робота пристрою
    Недостатки:
    Поки немає
  • Владислав В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

По якості картинки звуку задоволений. В целом за эти деньги отличный проэктор, он же дешевле большинства. Нареканий нету

• Ирина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

с проектом проблемы!он не обновляет ПО, программа для смартфона не устанавливается по причине того что она устаревшая...к тому же, колёсико регулировки четкости изображения вообще барахлит и не справляется со своим предназначением

Достоинства:
    Нету
    Недостатки:
    Уйма
    • Продавец  ZEMED

Доброго дня, вже пишемо з відповіддю та рекомендаціями, з "уйма" недоліків швидше за все поквапились. Але головне, що зараз все вирішимо ;)

• Андрій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Доволі гарний проектор за свої гроші, працює шустро, рекомендую

• Анна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Чудовий проектор, зображення гарної якості.Без проблемно підключився
    Не шумний і компактний

• Яна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Легко підключила до ноутбука через HDMI, зображення чітке, для такого маленького пристрою дуже хороша якість. Можна зробити велику діагональ, фільми дивитися комфортно. Покупкою задоволена.

• Анастасія Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Увімкнувся лише один раз, навіть не вдалось зайти в налаштування, звук жахливий!

• Продавец  ZEMED

Доброго дня, чекаємо на повернення від Вас. Одна з найбільш імовірних причин, якщо був увімкнений у мережу, у наш час відключень світла були скачки напруги - міг згоріти звичайно. В цілому чекаємо на огляд, по поверненню - зв'яжемось.

• Продавец  ZEMED

Перевірили, все працює як має бути, проблем з Увімкненням не виявлено та налаштуванням аналогічно. Дякуємо за кооперацію!

• Валентин М***

Ціна якість

• Евгений И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Чудово працює, прикрутив його до стелі і все ок.
    З настройками швидко розібрався.
    Якщо немає екрану, можна транслювати на стелю.

Достоинства:
    Чудова річ
  • Марія
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Дуже задоволені цим проектором. Класний за свої гроші.

Достоинства:
    Мобільність, не шумний
  • Олександр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Реальна роздільна здатність дуже низька. Дуже млява картинка, видно тільки при повній темряві. Картинка по горизонталі не вирівнюється, як вказано в описі(можливо порався бракований) Буду повертати.

Достоинства:
    Недостатки:
    Все написав
    • Продавец  ZEMED

Доброго дня, дякуємо за відгук! Нам шкода, що товар не виправдав ваших очікувань адже ми завжди прагнемо задовольнити потреби і бажання покупців. Щодо картинки, маємо відмітити її високу яскравість не тільки в повній темноті. Вагомий фактор - структура і колір поверхні на яку проектується картинка, додатково можна налаштувувати яскравість та контрастність. Так дійсно вирівнювання є тільки по вертикалі та по фокусу, це виправимо сьогодні ж у контенті.

• Татьяна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Він споживає зовсім мало енергії. Іноді підключаю його через павербанк — працює! Це супер для автономного використання.

• Валентина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Я багато працюю за комп'ютером, і ввечері очі дуже втомлюються. Проектор став спасінням, бо відбите від стіни світло не таке агресивне, як пряме випромінювання монітора.

• Марина К***

Як повернути проэктор, придбала 7.01

Достоинства:
    не виявила
    Недостатки:
    не виявила
    • Продавец  ZEMED

Доброго дня, перепрошуємо за затримку з відповіддю. Надішліть будь ласка, повідомлення у чат з продавцем для подальшого вирішення

• Валентина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

У нас немає спеціального екрана, ми проектуємо просто на світло-сірі шпалери. Результат чудовий! Кольори насичені, яскравості вистачає навіть якщо в кімнаті горить невеликий нічник

• Продавец  ZEMED

Ми щиро вдячні Вам за те, що Ви високо цінуєте нашу роботу.

• Надежда Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Очікував щось зв'язане з інтернетом гугла нема до телефону не підключається навіщо вайфай тут взагалі? Тільки карта пам'яті юсбі.

• Продавец  ZEMED

Доброго дня, дякуємо за відгук! Маємо уточнити і продублювати інформацію з картки товару, а саме Wi-Fi використовується для бездротового зʼєднання з смартфонами, планшетами та аудіосистемами. Додатково можна зʼєднувати через порт hdmi з пк/тв/тв стіком. Або іншими через розʼєми usb type C, type A, mini jack

• Дмитро П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Налаштував за 2 хвилини. Wi-Fi тримає стабільно, відео в 1080p не підвисає. Інтерфейс літає, все інтуїтивно зрозуміло.

• Продавец  ZEMED

Ми будемо й надалі працювати над тим, щоб Ви завжди були задоволені нашими товарами та послугами. Дякуємо за Ваш вибір!

• Борис В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Вирішили не купувати ТВ у спальню, а взяли цей мініпроектор. Місця не займає взагалі, а екран можна зробити хоч на 100 дюймів. Картинка м'яка, очі не втомлюються навіть після двох фільмів поспіль.

• Продавец  ZEMED

Нам дуже приємно, що Ви задоволені нашим товаром. Ми завжди прагнемо, щоб наші клієнти залишалися задоволені.

• Вікторія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Підключаю до ноутбука і транслюю на нього перезнтації, фільми, фото. Дуже зручно, оскільки екран на ноутбуці не дуже великий. Дуже сподобалася функція автоматичної корекції, навіть якщо поставити проектор не на зовсім рівну поверхню, то зображення проекції автоматично вирівнюється.

Дякуємо за ваш відгук.

• Діана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Ідеальний вибір для презентацій у школі та офісі. Завдяки компактності та можливості швидкого підключення через HDMI або бездротове дублювання екрана, Monty Smart став незамінним інструментом для моєї роботи. Професійний вигляд за мінімальних зусиль

• Продавец  ZEMED

Дякуємо, ми завжди прагнемо, щоб наш магазин відповідав найвищим стандартам обслуговування.

• Артем Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Пульт працює, але при натисканні нічого невідбувається. З проректором він не конектиться. Через телефон теж не хоче працювати. В інструкції жодного українського слова.
    Що робити далі, незрозуміло.
    Здається дарма викинуті гроші.
    Буду робити повернення.

Достоинства:
    Нічого не можу сказати, бо нічого непрацює.
    • Артем Ш***

Зробив повернення на заміну. Заміну не роблять, повернули гроші.
      Замовлю ще раз.

• Юлія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Дуже задоволена проектором, за розумну ціну отримали якісний пристрій з чудовими параметрами:
    - Якість зображення, яке він видає на 100-дюймовому екрані, вражає своєю чіткістю. Завдяки яскравості у 500 люменів, ми можемо комфортно дивитися фільми навіть у вітальні з легким затемненням. Це не просто іграшка, а повноцінний кінотеатр.
    - Хороший звук – невеликий вбудований динамік видає напрочуд чистий і гучний звук.
    - Універсальність підключення: від ігрової консолі до смартфона. Проектор оснащений усіма необхідними інтерфейсами: повноцінний HDMI, USB-порт для флешок, аудіо роз'єм.

• Продавец  ZEMED

Нам дуже приємно, що Ви не маєте жодних зауважень до нашого товару. Дякуємо за ваш відгук.

• Юрий Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Неймовірна мобільність і якість зображення! Цей мініпроектор став нашим домашнім кінотеатром. Його кишеньковий розмір дозволяє нам за 5 хвилин розгорнути 100-дюймовий екран у спальні, на кухні або навіть на задньому дворі. Яскравість Monty Smart чудова навіть при невеликому затемненні.

Достоинства:
    ціна, компактність
    • Продавец  ZEMED

Ми щиро вдячні Вам за позитивний відгук.

• Зоя К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Справжній мультимедійний комбайн, а не просто проектор. Завдяки smart функціям, ми просто підключаємося до Wi-Fi і дивимося YouTube чи Netflix

• Продавец  ZEMED

Ми раді, що Ви повністю задоволені товаром.

• Володимир Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

До телефона без кабелю не бажає підключатися і лінза чомусь постійно сама по собі прокручується

• Продавец  ZEMED

Добрий день, просимо вас надати відео, яке б підтверджувало вказані вами недоліки або несправності даного товару.

• Продавец  ZEMED

Перепрошуємо за ситуацію. Нам щиро прикро, що у вас виникли труднощі з налаштуванням проектора та виявлено зауваження до роботи лінзи. Ми прагнемо, щоб техніка приносила лише задоволення від перегляду, тому перепрошуємо за спричинені незручності.
      Бездротове підключення смартфона сильно залежить від налаштувань вашої мережі Wi-Fi та сумісності протоколів пристроїв. Часто проблема вирішується простим оновленням ПЗ або перепідключенням до однієї частоти мережі. Що стосується лінзи, яка «самостійно прокручується» — це може свідчити про механічний дефект механізму фокусування або наслідки струсу під час транспортування, що не є нормою для даної моделі.
      Ви можете скористатися правом на повернення або обмін товару протягом 14 днів з моменту покупки. Також на проектор діє гарантія 12 місяців, для того щоб скористатися нею напишіть нам відповідний запит.