Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Аспиратор соплеотсос для носа электрический назальный Monty соплесос электронный для новорожденных детей взрослых автоматический аппарат высасывания соплей аспираторы

Код:  522091704
Оценка пользователей 4.1/5
  • Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Гарний аспіратор, зі своєю функцією справляється.
    Невід'ємний помічник при нежиті у дитини.
    Рекомендую.

• Продавец  ZEMED

Дякуємо за відгук та завжди раді бачити Вас серед наших покупців.

• Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Дуже швидко зрозуміли як використовувати та тепер незамінна річ. Дитині дуже допомогло. Рекомендую!

Достоинства:
    Простий у використанні,зручний
  • Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Дуже гарна сила всмоктування, але при цьому вона регульована, що дозволяє не пересушити слизову оболонку

Дякуємо за ваш відгук.

• Алина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Якість пакування була на висоті, все прийшло ціле і неушкоджене. Ідеально підходить для подарунка

• Продавец  ZEMED

Шановний покупець, дякуємо за чудовий відгук!

• Дарія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Дуже простий у використанні. Вмикаєш кнопку, і він сам робить свою роботу

• Продавец  ZEMED

Нам дуже приємно, що Ви в захваті від нашого товару!

• Дмитро Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Дуже делікатний, не викликає дискомфорту, працює тихо, не лякає дитину, що дуже важливо під час процедури

• Продавец  ZEMED

Ми дуже раді, що ви цінуєте нашу роботу. Дякуємо за позитивний відгук!

• Максим П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Це просто порятунок для нашого малюка! Швидко і ефективно видаляє соплі, дитина починає дихати вільно.

Достоинства:
    зручний в користуванні
    Недостатки:
    нема
    • Продавец  ZEMED

Ми щиро вдячні Вам за позитивний відгук.

• Марія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Непогана штука, але ручний, трубка, значно ефективніший. Цей навіть з музиками має три режими. Можливо буде для діток старше 2 років класним девайсом. Немовля поки боїться

• Продавец  ZEMED

Ми будемо й надалі працювати над тим, щоб Ви завжди були задоволені нашими товарами та послугами. Дякуємо за Ваш вибір!

• Наталі
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Ні. Не рекомендую... Дитина реве, ніби я знущаюсь з неї. Соплі залишаються в носі... Хотіла зробити краще, а вийшло...

Достоинства:
    Упаковка
    Недостатки:
    Погано справляється, як на мене ...
    • Продавец  ZEMED

Щиро перепрошуємо за цю ситуацію. Нам надзвичайно прикро, що використання пристрою викликало такий стрес у вашого малюка та принесло вам розчарування замість допомоги. Ми розуміємо ваше хвилювання і щиро перепрошуємо за те, що досвід користування нашою продукцією виявився негативним.
      Ефективність роботи аспіратора часто залежить від густоти слизу, у багатьох випадках перед процедурою фахівці рекомендують скористатися сольовим розчином для зволоження.
      Ми хочемо, щоб ви були задоволені покупкою, тому нагадаємо, що на товар діє гарантія 12 місяців та право поврнення після покупки впродовж 14 днів, для цього напишіть нам запит на повернення товару.

• Ізабелла Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Не смокчує сопли не витягує їх апарат слабкий навить

Дякуємо, за ваш відгук.
      Нам шкода, що використання аспіратора не виправдало ваших очікувань.
      Зверніть, будь ласка, увагу: для ефективної роботи апарату важливо, щоб насадка щільно прилягала до носика, а соплі були достатньо рідкі (у разі густих рекомендуємо попередньо закапати фізрозчин).
      Якщо після цих дій пристрій все одно не працює належним чином — будь ласка, напишіть нам у приватні повідомлення, ми допоможемо з обміном чи поверненням.
      Ми цінуємо ваш зворотний зв’язок і завжди готові допомогти