- Валерія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED
Отримала мікрофон дуже швидко, все легко та зрозуміло підключається. Працюють мікрофони достатньо довго та швидко заряджаються. Дуже зручний перехідник, зручно як на компʼютері , так і на телефоні підʼєднувати.
- Достоинства:
- Зручні, працюють приблизно 2 години
- Продавец ZEMED
Дякуємо за відгук та завжди раді бачити Вас серед наших покупців.
- Павло Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED
Гарний мікрофон, все влаштовує. Рекомендую
- Максим Д***Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED
Чудовий, проблем з ним немає. Хороший звук за свою ціну
- Достоинства:
- Ціна якість
- Недостатки:
- Все ок
- Олександр Х***Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED
Подключились без проблем, через тпси. Звук средненький. Но всё правится на монтаже.
- Достоинства:
- Цена со скидкой
- Продавец ZEMED
Дякуємо за відгук! Раді, що підключення пройшло без проблем і товар виправдав ваші очікування щодо співвідношення ціни та якості. Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Бажаємо вам вдалого користування та якісних записів!
- Микола М***Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED
Отличный
- Достоинства:
- Цена и качество
- Андрій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED
Все працює
- Достоинства:
- Недорогий безпровідний мікрофон
- Недостатки:
- Не помітив
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED
Работает супер ! На проф камере Sony A7 III , на айфоне 15 про Макс и на 12 про Макс работает супер ! Звук отличный ! Доставка была быстрой ! Спасибо продавцу
- Достоинства:
- Все
- Зоя К***Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED
Це просто ідеальна петличка!
- Продавец ZEMED
Нам дуже приємно, що Ви раді своїй покупці. Ми завжди прагнемо, щоб наші клієнти залишалися задоволені.
- Світлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED
Не псує одяг, кріпиться акуратно
- Продавец ZEMED
Нам дуже приємно, що Ви задоволені нашим сервісом.
- Богдан М***Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED
Дуже зручно, що він працює від аккумулятора – просто підключаєш і записуєш
Дякуємо за відгук!
- Валерій М***Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED
Добрий день. Замовив, приїхало швидко, гарно упаковано. Збірка крута, але єдиний мінус це звук, в цілому для цього я його і брав , звук мені не сподобався, лишився розчарований
- Достоинства:
- Недостатки:
- Звук
- Продавец ZEMED
Доброго дня, Валерію! Дякуємо, що поділилися своїм враженням
Раді, що відзначили швидку доставку, упаковку та якість збірки. Щодо звуку — шкода, що він не виправдав ваших очікувань. Звук може залежати від налаштувань пристрою або програми, через яку ви записуєте/транслюєте. Рекомендуємо протестувати мікрофон у різних додатках та, за потреби, звернутися до нас — допоможемо підібрати оптимальні налаштування чи запропонуємо інші моделі, які краще підійдуть саме для ваших задач.
- Павел Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED
Ціна-якість – просто ідеальне поєднання. За таку вартість отримати такий функціональний і якісний мікрофон – це дуже вигідно
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: ZEMED
Якість збірки на висоті. Мікрофон відчувається якісним і довговічним.
- Продавец ZEMED
Дякуємо, що поділилися своїм позитивним досвідом. Ваша довіра та задоволення – наша головна мета.
- Оксана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED
Доброго вечора!
Отримали навушники, все чудово)
Звук гарний зручні та прості у користуванні!
Дуже вдячні Вам)- Продавец ZEMED
Щиро вдячні Вам за відгук!)
- Игорь Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED
Доставка быстрая, по самому товару разочарование, нестабильная связь, 8м уже начинает прерываться, крепление на микрофоне игрушечное.
- Достоинства:
- Упаковка
- Недостатки:
- Крепление, несоответствие указанных.
- Продавец ZEMED
Добрий день! Нагадуємо, що Ви можете здійснити обмін або повернення товару протягом 14 днів з моменту отримання
- Борис В***Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED
Для онлайн уроків та вебінарів ідеальний варіант .
Дякуємо за ваш відгук.