- Нюша Н***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Голубой
М'якенький, без зайвих запахів,легко миється, не сковзається.
- Достоинства:
- Якість.
- Недостатки:
- Не знайдено.
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серый
Тоненький, еластичний, зручно мити, мисочки не ковзають. Колір світло-сірий
- Константин Л***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серый
Взял 2 коврика, первый под еду, второй под поилку. Коврик который стоит под поилкой работает на все 100% ! Коврик который стоит под мисками с едой, работает как скатерть, чисто для красоты, когда котейки бывают слишком активными, этот коврик просто укрывает перевернутые миски. Проблема с перевернутыми мисками решается только их установкой в внутрений угол помещения, другого способа судя по всему не существует (((
- Достоинства:
- Хорошие коврики.
- Антон С***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Черный
Мені дуже сподобався килимок, нічого не проливається, догляду не потребує, без запахів та дефектів
- Інна К***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Черный
Силікон відмінний! Раджу!
- Достоинства:
- не ковзає, без запаху, щільний
- Владислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Черный
Силікон щільно прилягає до поверхні, килимок не ковзає навіть, коли кіт активно їсть. Це додає стабільності самій мисці.
- Ольга Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Темно-серый
добре липне до плитки, котам теж норм)
- Достоинства:
- підлога лишається чистою
- Недостатки:
- нема
- ОлесяОтзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Розовый
Змушена була повернути товар, адже світлий рожевий колір на фото абсолютно не відповідає тому, що прийшло
- Продавец VM HOUSE
Вітаємо, Олесе!
Нам прикро, що Ви залишилися не задоволені покупкою. Ми зв’язувалися з Вами щодо замовлення, та Ви отримали рожевий килимок, який був зазначений у замовленні.
Ми завжди намагаємося максимально точно передати колір товару на фото, але іноді можуть бути незначні відмінності у відтінках через індивідуальні налаштування екранів різних пристроїв.
Під час отримання на точці видачі у Вас завжди є можливість оглянути товар, та у випадку, якщо він не відповідає Вашим очікуванням — відмовитися від нього без жодних зобов’язань.
Якщо Ви у пошуках альтернативи, зверніть увагу на цю ж модель у блакитному кольорі: ссылка
Або на килимок з вбудованими мисочками для тварин: ссылка
Сподіваємось, наступна покупка повністю виправдає Ваші очікування!
- Наталия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серый
Коврик качественный и удобный . Всё быстро дошло . Спасибо .
- Достоинства:
- Качество
- КристинаОтзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серый
Взяла два коврика для своих котов, очень удобно, посуда не скользит, легко моется под водой и учитывая любопытство моих котов, спустя пол года коврики до сих пор выглядят как новые, рекомендую!
- Достоинства:
- Отличный
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Темно-серый
Килимок купувався, щоб мисочка не ковзала по плитці - з цим він справляється)
- Достоинства:
- Розмір
- Недостатки:
- Тоненький, на ньому дуже видно шерсть та забруднення, хоча протираємо по декілька разів на день
- Наталья Г***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Темно-серый
килимок супер, розмір великий, шансу розлити водичку на ламінат чи паркет дорівнює 0
- Достоинства:
- розмір
- Недостатки:
- відсутні
- Наталія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Темно-серый
Не рекомендую цей товар.Від картинки на фото відрізняється сильно. Тоненький, бортів нема.Найдешевший китайський хлам.Ще й зім' ятий((( Килимок і гроші- у смітник.
- Продавец VM HOUSE
Шановна Наталіє,
Ми завжди прагнемо максимально точно передати зовнішній вигляд продукції на фото. Проте, через індивідуальні налаштування екранів можливі незначні відмінності у відтінку.
Бортики у даній моделі присутні, але вони невисокі — про це зазначено в описі товару та на третьому фото. Їх призначення — утримання невеликої кількості води чи крихт під час користування.
Можливо, м’ятини виникли в процесі транспортування. Завжди рекомендуємо перевіряти товар під час отримання: якщо він має дефекти або не відповідає очікуванням, Ви можете відмовитись від замовлення або звернутися до нас — ми обов’язково допоможемо знайти рішення.
Також зверніть увагу на модель у сірому кольорі: ссылка
Також маємо силіконові килимки для сушіння посуду, зверніть увагу: ссылка
- Діана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Голубой
Силікон хороший, килимок подобається
- Никита М***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Розовый
Класна якість, дуже подобається
- Давид Л***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Голубой
Килимок приємний на дотик, не протікає, все супер
- Наталья Г***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Розовый
Килимок якісний, ніяких питань. Рекомендую!
- Ольга П***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Голубой
Килимок дуже класний, якість чудова, дякую
- Татьяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Розовый
Дуже сподобався килимок, гарний матеріал, не ковзає по плитці
- Розин Е***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Темно-серый
Килимки дуже тонкі та прийшли усі пом'яті. Невже не можна було згорнути трубочкою? На них залишились зморшки та заломи, які не розгладжуються.
- Недостатки:
- Недбале транспортування
- Продавец VM HOUSE
Шановний Євгенію,
Щиро перепрошуємо за ситуацію з Вашим замовленням.
Зазвичай килимки відправляються в розгорнутому вигляді, та з подібним випадком ми зіткнулись вперше. Ймовірно, мав місце тиск під час транспортування. Ми вже передали інформацію на склад, щоб уникнути подібних ситуацій у майбутньому.
Килимок виготовлений з гнучкого силікону, який поступово відновлює свою форму. Щоб пришвидшити процес, радимо злегка підігріти поверхню феном на середній температурі — це допомагає розгладити заломи без ризику пошкодження матеріалу.
При отриманні товару Ви завжди можете його оглянути на точці видачі. Якщо він не відповідає очікуванням — є можливість відмовитись від отримання або звернутись до нас у зручний для Вас спосіб. Ми завжди відкриті до діалогу, та вирішимо Ваше питання!
Також зверніть увагу — дана модель доступна в блакитному кольорі: ссылка
- Микола Н***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серый
Килимком задоволені, матеріал приємний
- Ліна К***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серый
Гарний зручний килимок
- Оксана П***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серый
Мурчику полюбляє лапою діставати їжу, повозукати біля миски, тому хай бавиться, легко прибираю та й миєтся
- Достоинства:
- Коврик силіконовий підійшов по розміру, зручно у використанні та чисто
- Руслан Д***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серый
Гарний матеріал, і розмір, але сподівався що бортики будуть більшими по краях! Тому прийшлось під коврик робити "підмостку" щоб вода яку кіт розливає не переливалась!
- Достоинства:
- Гарний матеріал
- Недостатки:
- Малий бортик
- АльбінаОтзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серый
Гарний. Тут очікування=реальність. Я задоволена.
- Алла Б***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Темно-серый
Гарний килимок , сполоснув під водою, присушив. Ні шерсті ,ні залишків їжи. Миски не ковзають. Рекомендую
- Достоинства:
- Так
- Недостатки:
- Ні
- ГалинаОтзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серый
Килимок якісний, але зроблений із дуже тонкого силікону і більше нагадує по властивостях тканину. Кіт загрібає залишки їжі в мисці, а оскільки килимок дуже м'який, то цим килимком закривається миска з-під корму, перекидається інша миска з водою.
- Достоинства:
- Якісний матеріал, великий розмір
- Недостатки:
- Занадто м'який
- Надежда В***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серый
Коврик непоганий, але бортиків майже немає (хоча в характеристиці сказано, що високі бортики) - на якийсь період згодиться. А так тоненький, щільний і гарненький (інтер'єр кухні не зіпсує і ніхто не спотикнеться через нього).
- Достоинства:
- Нормальний (думаю і в подальшому нарікань не буде).
- Недостатки:
- Поки що не виявлено.
- Ольга П***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Черный
Дуже класний коврик і швидко отримала. Дякую!
- Татьяна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серый
Гарний та якісний килимок. Миски з їжею не ковзають, залишки їжі залишаються на килимку (має досить не маленький розмір) і не розносяться по всій підлозі. Ми задоволені, киця щаслива і підлога чиста. Рекомендую
- Достоинства:
- Силікон матовий та не слизький, досить не маленький розмір
- Недостатки:
- Не знайшли
- Анатолий К***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Черный
Силікон якісний, приємний, миски не ковзають по килимку та сам килимок не ковзає по кахлю. Все дуже якісно та гарно! Рекомендую!
- Кристина С***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Темно-серый
Практично та зручно!
- Лиза Т***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серый
Чудовий килимок під миски, простий у догляді, нічого зайвого.
- Олег Н***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Темно-серый
Матеріал якісний, легко миється. Рекомендую всім!
- Алексей В***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серый
Килимок не ковзає по підлозі, навіть якщо собака активно їсть. Дуже задоволений покупкою.
- Богдан П***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Темно-серый
Ідеальнй килимок під миски