Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Бизикуб развивающий деревянный домик бизиборд сортер Kruzzel мультибокс по Монтессори мультибокс Монтессори разивающая игрушка для малышей девочек мальчиков бизи куб борд экологическая натуральное дерево busyboard

• Елена М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Teh-Family

Дуже гарне пакування. Швидка доставка. Доброзичливий продавець. Сам будиночок дуже гарний, сподіваюсь подарунок сподобається.

• Продавец  Teh-Family

Щиро дякуємо за теплі слова! Нам дуже приємно, що вам сподобалося пакування, швидкість доставки та наш сервіс. Сподіваємося, що будиночок справді подарує багато радості та стане улюбленою іграшкою!

• Дарина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Teh-Family

Купили цей бізікуб для дитини — дуже сподобався! Яскравий, якісний, багато цікавих елементів. Дитина грається з захопленням, видно, що розвиває моторику та увагу. Рекомендую!

Недостатки:
    • Продавец  Teh-Family

Дякуємо що знайшли час лишити відгук.
      Дуже приємно чути, що бізікуб сподобався і вам, і дитині. Ми раді, що іграшка приносить користь та цікаві емоції. Нехай гра буде веселою і розвивальною щодня!
      Завжди раді вам знову!

• Плис І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Teh-Family

Швидко відправили. Бвзікуб дуже зручний, яскравий, з якісного матеріалу та без посторонніх запахів, привертає увагу дитини та розвиваюче впливає

Достоинства:
    Все зрозуміло, яскравий та якісно виконаний
    • Продавец  Teh-Family

Дякуємо вам за такий теплий і детальний відгук!
      Нам дуже приємно чути, що бізікубик сподобався і вам, і вашій дитині. Ми справді стараємося обирати тільки якісні матеріали та продумувати кожну деталь, щоб іграшка була не лише цікавою, а й безпечною та корисною для розвитку.
      Щиро раді, що все виправдало ваші очікування!
      Будемо раді бачити вас знову!

• Євген А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Teh-Family

Порадив би друзям, дуже швидко відправили , доволі якісний та гарна ціна!

Достоинства:
    Швидко та доступно
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  Teh-Family

Дякуємо за відгук. Ця розвиваюча та інтерактивна іграшка допоможе вивчати світ Вашій дитині. Будемо раді бачити Вас знову

• Анжелика Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Teh-Family

Іграшка чудова, малеча зацікавлена, вивчаємо цифри, все відповідає фото, класно що є ксилофон і дитина розважається.

• Продавец  Teh-Family

Дякуємо Вам, що знайшли час та залишили відгук про свій досвід співпраці з нашим магазином. Нам дуже приємно працювати для Вас. Будемо раді бачити Вас знову. Мирного неба!