Отзывы покупателей о Кулер для телефона, игровой вентилятор MEMO CX07 15Вт с магнитным и клипсовым креплением для смартфона
- Максим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗірочКапалай. Цвет: Черный
Дуже-дуже гарний кулер
- Сергій З***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗірочКапалай. Цвет: Черный
Кулер те що треба для охолодження телефону,працює так як треба.
- Достоинства:
- Якісний девайс
- Анатолій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Easy Gaming. Цвет: Черный
Охолоджує чудово
- Ярослав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Цвет: Черный
Чудовий апарат, холодить швидко, цікава підсвітка, загалом сподобалось
- Андрій З***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Черный
Дуже класний кулер. Швидка доставка. Якісний товар. Легенький, зручний. Швидко охолоджує.
- Достоинства:
- Якість, функціонал, комплект (еліпси, якщо немає магніта, щіточка для чищення пилу)
- Недостатки:
- Не виявлено.
- Продавец Pristavkin Dim
Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!
- Ігор К***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Черный
Працює відмінно, з свою функцією добре впорався. Грав 4 години в пабг на старому айпад міні 5, пристрій не грівся, фрізи і лаги зникли
- Достоинства:
- Добре охолоджує
- Продавец Pristavkin Dim
- Ілля Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Черный
Все чудово запаковано, все гарно працює, дякую якісний товар, своб функцію виконує
- Недостатки:
- при тривалому використанні починає гудіти
- Продавец Pristavkin Dim
- Віталій С***Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Цвет: Черный
Чудовий товар який допомагає від тротлингу телефона.
Рекомендую до покупки від цього продавця- Достоинства:
- Чудово охолоджує телефон, захищає від деградації батареї, телефон ж ним працює на повну потужність.
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Черный
Ну чудовий товар охолоджує дуже швидко і питань немає
- Владислав Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Черный
Приємно вражений швидкістю доставки та ефективною роботою кулера те що треба в теплу пори року для комфортної гри , кулер не заважає грі принайні на йафон
- Достоинства:
- Швидко охолоджує
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец Pristavkin Dim
- Юрій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Цвет: Черный
- Владислав Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Черный
Шикарний охолоджувач, сервіс на висоті. Дуже рекомендую!
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Цвет: Черный
Відсилаю фото де не вистачає деталі (кріплення), на одній є на іншій немає.
- Достоинства:
- Добре охолджує
- Недостатки:
- Не можлива прикріпити (на стяжках)
- Максим Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Черный
Працює дуже добре, не сильно шумний, те що треба для телефона, як що дуже нагрівається.
- Продавец Pristavkin Dim
- Дмитро Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет: Черный
Все чудово працює
- Достоинства:
- Хороший товар за свої гроші
- Недостатки:
- Недоліків немає
- Продавец Klever
Дякуємо за Ваше замовлення та відгук. Ми дуже раді, що Ви обрали саме нас)
- Наталія У***Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Цвет: Черный
Кулер працює,все добре.Дякую за швидку доставку.
- Олена А***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Черный
Виглядає чудово! Охолоджує добре!
- Достоинства:
- Чудово охолоджує!
- Недостатки:
- Немає!
- Продавец Pristavkin Dim
- Максим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Easy Gaming. Цвет: Черный
Хороший кулер для телефона
- Достоинства:
- Переваг немає
- Недостатки:
- Недоліків немає
- Владислав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Черный
Охлаждает,не шумний
- Достоинства:
- Охлаждает хорошо
- Андрей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Черный
Шикарний аксесуар, охолоджування потужне, якщо є магсейф то кріпиться магнітом, якщотемає то в комплекті спеціальні зажими.
Працює від стандартних зарядок та павербанків. А ось від потужних мережевих зарядок незапускається (випробувано наторигінальном Samsung та 65W Ugreen- Достоинства:
- Потужне охолодження, універсальні варіанти кріплення, магніт чи зажими в залежності від телефону.
- Недостатки:
- Непрацює від потужних зарядок QC3.0 або інших стандартів FastCharge
- Продавец Pristavkin Dim
- Плаксій А***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Черный
Дуже добре охолоджує і легкі в використанні
- Дмитрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Черный
Работает, всё остальное, покажет время.
- Віталій К***Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Цвет: Черный
Куллер хороший але виявив брав
- Достоинства:
- Хороше охолодження, через хвилину з'являється інінй на пластині яка кріпиться до телефону
- Недостатки:
- Виявив брак, це проблема з заводу, до продавця питань немає бо він не міг знати про цю проблему
- Продавец M Energy
Добрий день. це не брак.
Кулер використовуэ принцип Пельтьє для реального охолодження, а не просто вентиляції.
Тому на охолоджувальній поверхні кулера з'являєтсья конденсат і іней при контакті з повітрям. особливо вологим.
коли ви поставити контактну поверхню на телефон, то за ідсутності контакта з повітрям, конденсат не буде з'являтися.
також, за рахуно нагріву від телефона, температура кулера не будее так сильнопадати, що також зменшує ймовірність появи коеденсата. - Продавец M Energy
поява конденсата якраз таки, навпаки, свідчить про те, що кулер прайює правльно
- Марина О***Отзыв от покупателя. Продавец: AspeX. Цвет: Черный с оранжевым
Замовляла на подарунок, племінник задоволений на всі сто відсотків
- Достоинства:
- Прикольно світиться та добре охолоджує
- Владислав Є***Отзыв от покупателя. Продавец: AspeX. Цвет: Черный с оранжевым
Чудовий кулер, дуже швидко охолоджує, ставлю лайк
- Достоинства:
- Тихий
- Недостатки:
- Жалко що не на акумуляторі
- Павло З***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Черный
Класний кулер, прийшов швидко
За кілька днів використання працює добре і мінусів не замітив- Продавец Pristavkin Dim
- Руслан І***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Черный
Кулер чудовий, дуже швидко охолоджує телефон і зручно кріпиться до нього
- Достоинства:
- Чудове охолодження і два види фіксації для зручного користування
- Віталій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Easy Gaming. Цвет: Черный
Дуже добре спрвляється з роботою
- Достоинства:
- Охолоджує
- Недостатки:
- Потрібно щоб мав безпровідну зарядку
- Антон Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Easy Gaming. Цвет: Черный
Дякую приїхало швидко все працює добре охолоджує
- Достоинства:
- Гарна якість
- Юрий А***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Черный
Товар супер, соответствует описанию
- Достоинства:
- Высокая производительность
- Селіванова А***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Черный
Кулер сьогодні отримали. Все працює як треба. Охолоджує дуже швидко. Далі буде видно.
- Достоинства:
- Охолоджує швидко
- Владислав І***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Черный
Товар супер — охолоджує неймовірно швидко, магніт тримає ідеально. Дуже приємно, що в комплекті є щіточка для чищення та пластинка, яку можна приклеїти на задню частину телефону, щоб він тримався на магніті (для тих, у кого немає MagSafe).
- Достоинства:
- Багато
- Сергей Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Черный
Заказал этот кулер.Доставка быстрая. 3 день работает норм. Если верить aida 64 температура во время игры падает с 70 до 50-55 градусов
- Сергей Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Easy Gaming. Цвет: Черный
Рекомендую классный стильный дизайн, телефон охлаждает супер
- Андрій О***Отзыв от покупателя. Продавец: Easy Gaming. Цвет: Черный
Хороший кулер охолоджує дуже добре
- Достоинства:
- Компактний,має два види кріплення
- Артем М***Отзыв от покупателя. Продавец: Easy Gaming. Цвет: Черный
Дуже здивував малюк який охолоджує поверхню саме до заявлених ( ~0° C), і все те працює без фріону, очевидно що свого часу ще при (сирисири) фізизику я прогулював у спортзалі, ось))
На фото видно навіть іній.
Тож: кулер має досить хорошу якість компонентів, досить не маленький але компактно зкомпонований без зайвих дизайнерських рішень, і саме от дуже тихий і це при тому як він охолоджує поверхню, якщо увімкнений покласти його на шкіру наприклад долоні і потримать кілька хвилин ви зрозумієте))
Так зручні кріплення двох варіантів, зокрема алюмінієва (клейка) пластина досить тонка тож на моєму галаксі А35 цілком комфортно почуває себе на задньому склі навіть під захисним чохлом (зрозуміло що чохол під час потреби охолодження знімаю).
Досить енергопоглинаюча іграшка бо працює зі споживанням в ~ 13w (показники з дисплея кабелю) і що ВАЖЛИВО: зважайте що кулер від номенклатури малопотужних блоків живлення не працює (світить тільки RGB), також зважайте що павербанк на 20000mAh кулер розрядить повністю ~ за 3 години (але в описі так і вказано що споживання відповідне та від мережі). Всі зауваженяя перевірив власноруч.
Загалом якщо граєте чи стрімите годинами та ваш пристрій гріється (а з потужними чіпапи по іншому не буває взагалі), та для вас саме важливо що стабільне перегрівання звісно в першу чергу літійполімеру призведе до суттєвого зменшення його ресурсу, це саме те що потрібно як на мене звісно. Тож це саме од дуже потужна та тиха система охолодження що очевидно.
Рекомендую.- Достоинства:
- Якість та функціонал.
- Недостатки:
- Ні