- Кирило К***Отзыв от покупателя. Продавец: DIALampa
Шумный до ужаса, как трактор, пару месяцев терпел и выкинул
- Продавец DIALampa
Вітаємо! Нам важлива Ваша думка! Маємо відмітити, що Ви - ще один покупець який підтверджує, що аератор здатен на безперервну роботу, а не тільки як резервний. На шум дійсно бувають зауваженння. При цьому комусь нормально, а комусь "трохи шумнувато". В вашому випадку скоріше за все компресор навдало зайняв положення у корпусі і давав додатковий шум від вібрації пластику. Ця ситуація доволі легко вирішується. І ми з радістю надали б вам поради, як зменшити шум. Шкода, що не звернулись відразу, а залишили відгук без малого через півроку. Нагадуємо - якщо товар не підійшов, Ви маєте право повернути його протягом 14 днів і отримати гроші назад. Також завжди готові надати додаткові консультації.
- Ігор Д***Отзыв от покупателя. Продавец: DIALampa
Все ок
Дякуємо за відгук!
- Валерій З***Отзыв от покупателя. Продавец: DIALampa
Хороший компрессор, мощный и очень экономно работает даже от маломощного павербанка( до 7 часов).
- Достоинства:
- Мощность и экономичность.
- Недостатки:
- За неделю непрерывной работы не обнаружил.
- Продавец DIALampa
Нам дуже приємно знати, що Ви задоволені покупкою! Будемо раді вітати Вас знов!
- Ірина Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: DIALampa
Користувалася 2 дні при жорстких відключеннях, все добре
- Достоинства:
- В порівнянні з таким же не батарейках, ефективніший в багато разів, так як на 3 день батарейка протримала 1 год, вигідніше працює на usb
- Продавец DIALampa
Дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно знати, що Ви задоволені покупкою!
- Ярослава П***Отзыв от покупателя. Продавец: DIALampa
Дуже швидка відправка. Хороший сервіс. Товар відповідає заявленому опису і ціні. Аератор добре працює. Подобається, що є регулятор подачі кисню. Трошки шумноватий але за таку ціну він всеодно чудовий. Добра альтернатива при відключення світла.(працює від павербанка).
- Достоинства:
- Хороший товар за помірною ціною.
- Недостатки:
- Трошечки шумноватий
- Продавец DIALampa
Дякуємо за теплі слова про нашу роботу! І ми дуже раді, що Ви задоволені придбаним компресором!
- Дмитро Г***Отзыв от покупателя. Продавец: DIALampa
Дуже продуктивний і потужний. Економний по енергоспоживанню, за чотири години роботи від павербанка спожив 10% заряду. В часи блекаутів класна річ для акваріума будь-якого розміру. Із мінусів неприємний запах від корпуса і шумність при роботі.
- Достоинства:
- Ціна, продуктивність
- Недостатки:
- Шумний, пластик вонючий
- Продавец DIALampa
Дякуємо за відгук! Раді знати, що компресор виконує свою функцію добре! Щодо запаху - він пройде. Дуже швидке виробництво/пакування/перевезення - і запах пластику не встигає вивітритись.
- Олександра С***Отзыв от покупателя. Продавец: DIALampa
Придбала цей компресор для акваріуму спеціально на випадок відключення електроенергії. Тиждень працює від мережі, тихий, подача повітря гарна, також подобається, що є регулювання подачі повітря.
- Достоинства:
- Тихий, гарна подача повітря, не гріється.
- Недостатки:
- Не має.
- Продавец DIALampa
Дякуємо Вам за такий розгорнутий відгук! Дуже раді, що Вам сподобався цей компресор! Вже чекаємо на нові зустрічі в нашому магазині!
- Василь П***Отзыв от покупателя. Продавец: DIALampa
Хороший компресор видає мало шуму в порівнянні з іншими похожими аналогами
- Достоинства:
- Швидка відправка і не шумить сильно
- Недостатки:
- Карасі в акваріумі всім задоволені
- Продавец DIALampa
Вдячні Вам за чудовий відгук і позитив! Ряді, що змогли догодити Вашим карасям!))
- Евгений В***Отзыв от покупателя. Продавец: DIALampa
Товар добрий
- Продавец DIALampa
Дякуємо що знайшли час залишити свій відгук! Раді, що товар Вам підійшов!
- Татьяна В***Отзыв от покупателя. Продавец: DIALampa
Компрессор работает отлично, есть регулировка.
Спасибо продавцу за оперативность и быструю доставку.- Достоинства:
- Компрессор от usb, 2 выхода с регулировкой, быстрая доставка
- Продавец DIALampa
Нам дуже приємно, що Ви задоволені покупкою і нашою роботою. Дякуємо за приємні слова!
- Дарія П***Отзыв от покупателя. Продавец: DIALampa
Як резервний кисень для двох невеликих акваріумів супер штука
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец DIALampa
Дуже раді, що Вам сподобалось! Дякуємо,що знайшли час на відгук!