Отзывы покупателей о JosiDog Regular для динамических собак (25/15) 15кг

Оценка пользователей 4.77/5
  • Оксана Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 15 кг

Отличный корм, беру уже второй раз, собаке осень нравится!

Дякуємо за відгук! Раді, що корм JosiDog сподобався Вашому улюбленцю. Нехай смакує й надалі.

• Олена І***

немає алергії на нього,шорстка блищить

Достоинства:
    моя собака почала його їсти як тільки відкрили пачку

Дякуємо за Ваш відгук!

Раді чути, що корм підійшов вашому собаці, не викликає алергії, а шерсть стала блискучою — це чудовий показник якісного харчування.

Дякуємо за довіру до JosiDog!

Досить хороший корм

Дякуємо за відгук!
      Раді, що песику сподобався корм JosiDog Regular. Нехай Ваш улюбленець смакує з апетитом і буде в чудовій формі!

Відмінний корм для собак

Вдячні за позитивний відгук! Нехай Ваш улюбленець завжди буде здоровим та енергійним разом з JosiDog.

• Юлія М***

Вирішила перевести песика Кане-корсо з каш на цей корм, переводжу плавно, вже 10 днів їсть даний корм. Поки все нормально, вздуття і алергії не наблюдається, порівняно з іншими кормами

Достоинства:
    Ціна, якість
    Недостатки:
    Поки не виявлено

Дякуємо за відгук!
      Ми дуже раді, що перехід на JosiDog Regular проходить успішно і ваш Кане-корсо почувається добре. Цей корм створений, щоб забезпечити собак усім необхідним, і чудово, що він підійшов вашому улюбленцю без неприємних реакцій. Нехай песик і надалі смакує з апетитом і буде здоровим.

Гарний корм , Кане Крос їсть з задоволенням

Дякуємо за відгук! Дуже приємно знати, що Ваш улюбленець із задоволенням смакує JosiDog Regular.

• Юлія В***

Корм підходить, якість добра

Дякуємо, що поділилися враженням! Приємно знати, що корм підійшов. Нехай Ваш хвостик завжди буде ситим і щасливим

• Руслана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЕКСПЕРТПЕТ. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 15 кг

Все ок.Спасибо!

• Сергій Б***

Перший корм який їли всі собаки, навіть та, яка не розуміє що таке сухий корм.

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Поки не зрозуміло

Дякуємо за Ваш відгук!
      Ми дуже раді, що навіть найвибагливіші собаки із задоволенням їдять наш корм.

• Сергій Ш***

Корм супер

Достоинства:
    Гарна ціна
    Недостатки:
    При доставці пошкодили мішок...

Дякуємо за відгук! Приємно знати, що улюбленцю подобається наш корм.
      Просимо вибачення за проблему з доставкою.

• Ольга Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KicKic. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 15 кг

Швидка відправка,відповідальний продавець,орієнтований на клієнта) рекомендую

Достоинства:
    Швидка відравка
  • Зубар О***

Німецька вівчарка зацінила

Достоинства:
    Калорійний
    Недостатки:
    Не виявили
  • Страхова А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 2.7 кг

Корм якісний. Моїй собаці подобається.

Дякуємо за чудовий коментар

• Руслан

До цього замовлення купував цей корм в 15 кг упаковці - собака їв із задоволенням. У цій розфасовці (2,7 кг) купив у Розетка шість пакетів - собака їв але з небажанням. Вчора закінчилися ці (2,7 кг) пакети і ми відкрили новий 15 кг - собака знову з великим задоволенням почав їсти.

Достоинства:
    На момент замовлення була аккційна ціна
    Недостатки:
    Собака їсть неохоче(

Дякуємо що обрали наш корм.

• Ольга П***

Замовила та наступного дня отримала

Достоинства:
    Дякую за працю
  • Богдан М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 900 г

Брав собаці як прогулянковий смаколик, щоб корегувати поведінку на вулиці.

Достоинства:
    Пес їсть
    Недостатки:
    Швидко закінчується. Пес скаржиться що мало.

Дуже дякуємо за відгук і високу оцінку. Нам дуже приємно, що Ви обираєте нас. Працюємо для наших чотирилапих із любов'ю, щоб вони завжди отримували тільки найкраще

• Ніна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZOOPRODAG. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 15 кг

Корм прекрасно подошёл для моих активных такс, сыты и счастливы.

Достоинства:
    Крупные корминки, микротаксы не давятся, а жуют.
    Недостатки:
    На упаковки нет молнии, но это неважно
  • Ірина Ш***

Моїй красуні дуже сподобався. Потім ходила по п'ятах, дякувала

Вітання!
      Раді що Вашому улюбленцю все сподобалось.
      Насолоджуйтесь та дякуємо за відгук !

• Страхова А***

Моєму песику дуже сподобався корм. Вже заказали побільше.

• Александр М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Chapa. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 18 кг

Корм заказали и сразу связался продавец.Вежливо пообщались , уточнил детали и в этот же день отправил.Получили курьерской доставкой.Собака с удовольствием покушала.Корм хорошо пахнет,гранулы крупные.Рекомендую корм и продавца.Не пожалеете.!

Достоинства:
    Хороший обьем,приемлиемая цена,запах
    Недостатки:
    Не заметил
  • Олена Г***

Отличный корм. Подходит для дрессировки.

Вітання !
      Дуже дякуємо, що поділилися із іншими своїм враженням.

• Надежда
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 18 кг

Боксёр ест с удовольствием, собака на смешанном питании, не худеет, активна, цвет шерсти отличный, газы бывают но не часто.

Достоинства:
    Для боксера идеальный
    Недостатки:
    Маньшим породам, будут большие гранулы

Вітання !
      Раді що Вашому улюбленцю все сподобалось.
      Насолоджуйтесь та дякуємо за відгук !

• Паллаг Е***

Корм хороший, собака ест (от 4 лапы и брит отказывалась). Продавец обязательный, оперативно отправил. Рекомендую.

Достоинства:
    Хороший корм по приемлемой цене
    Недостатки:
    Не увидела
  • Віталій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 18 кг

Постійно замовляю. Якісний корм з адекватною ціною. Зручно забирати на відділені Розетки, а не їздити шукати по місту.

Достоинства:
    Зручно забирати.
  • Войтецька К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 18 кг

Как только у нас появилась первая собака мы для себя нашли этот корм. Теперь чередуются вкусы ( что бы не приедалось)и калорийностью. Не разу не подвёл( алергии нет), хорошая поедаемость. В данном корме кракеты крупноваты скорее для собак 30 ( далматинец справляется), но наш цвергпинчер их тоже тирит)))

Достоинства:
    Нет алергии
  • Наталія К***

И даорняжка и чихуашка кормом не заинтересовались вообще (возможно для них гранулы слишком крупные),отдала маме у которой чёрный терьер и там собака тоже есть не захотела.Хотя другие корма этого бренда собаки едят с удовольствием.

Достоинства:
    Цена,состав
    Недостатки:
    Собаки не едят
  • Алексей К***
  • Юлия М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 18 кг

Таксы едят с удовольствием. Состояние шерсти улучшилось

• Алексей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 18 кг

Хороший корм. Собака ест без проблем.

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Нет клапана на мешке для удобного хранения.
  • Al F***

Собака ест, но без явного удовольствия, пищеварение в норме

• Віктор Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 18 кг

За три дні харчування у кане корсо пройшов понос, їсть із задоволенням, шерсть помітно покращилась. Корсенятка також тріжки пожовують.

Достоинства:
    Жирненький
    Недостатки:
    Поки не знаю
    • Дидух Т***

Спасибо за отзыв!Одно удовольствие смотреть на Ваших замечательных собак!

• Алла Г***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 15 кг

Собачки їдять хорошо і просять ще, дякую за подарунок, брати буду тільки цей корм

Достоинства:
    Ціна, доставка
    Недостатки:

Дякуємо за Ваш позитивний відгук! Чудово, що корм підійшов Вашим вихованцям!

• Руслан
    Продавец: KicKic. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 15 кг

Передзвонили, проінформували стосовно замовлення. Але нажаль мене не влаштував термін доставки. Дякую продавцю за актуальну та своєчасну інформацію.

Достоинства:
    Швидко передзвонили.
  • Богдан В***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 900 г

Пес дуже радий.

Достоинства:
    Псу смачно