Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Зубна паста Colgate Total 12 Здоров'я ясен 75 мл (6920354839597)

Код:  522652024
Оценка пользователей 4.9/5
  • Вікторія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл

Чудова зубна паста. Відмінна якість, повністю відповідає опису.

Достоинства:
    Освіжає подих, знімає наліт на зубах.
    Недостатки:
    Не знайдено.
  • Єлизавета Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл

Хороша зубна паста, приємний смак та відчуття свіжості надовго.
    Добре очищає зуби, ясна стали менш чутливими.
    Дуже хороший варіант.

Достоинства:
    Добре очищає, свіже дихання, приємний смак
    Недостатки:
    Не помітила значних недоліків
    • Представник бренду

Дякуємо за ваші вдумливі коментарі про (Зубна паста Colgate Total 12 Здоров'я ясен 75 мл.) Нам дуже приємно дізнатися, що вам подобається користуватися одним із наших продуктів.

• Катерина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл

Купила в комплексі з ополіскувачем, бо виникла потреба в додатковому догляді за яснами. І я дуже задоволена результатом! Не пекуча, але освіжаюча, дуже добре піниться, тим самим ефективно очищує емаль і бореться з бактеріями. Сподобались всі продукти цієї лінійки.

• Ірина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл

Чудова паста для щоденного догляду! Colgate Total 12 "Здоров'я ясен" дійсно допомагає знизити чутливість ясен, при цьому добре очищає зуби та дарує свіжість надовго. Купую вже не вперше, дуже задоволена результатом!

• Наталія Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл

Неділю назад купувала зубну пасту Colgate Total Захист Ясен та ополіскувачем цієї ж серії — дуже задоволена результатом! Паста добре очищає зуби, надовго залишає відчуття свіжості та дбайливо ставиться до ясен. Ополіскувач чудово доповнює догляд: освіжає подих і дарує відчуття чистоти на весь день. Після регулярного використання ясна стали менш чутливими. Рекомендую тим, хто хоче комплексний догляд за зубами та яснами!

• Аліна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл

Паста добре очищує наліт, надовго залишає відчуття свіжості та не подразнює слизову. За тиждень використання помітно зменшилася чутливість ясен. Смак приємний, м’ятний, не надто різкий.

• Вікторія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл

Користуюсь зубною пастою Colgate Total разом із щіткою цієї ж серії вже деякий час і загалом дуже задоволена результатом. Паста добре очищає зуби, залишає приємне відчуття свіжості та допомагає підтримувати здоров’я ясен. Особливо подобається, що вона має антибактеріальну дію і захищає від нальоту протягом дня

• Ольга М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл

Спробувала зубну пасту Тотал догляд за яснами, і приємно була здивована. Зменшилась чутливість зубів вже після тижня використання.
    Приємний запах та м'ятний освіжаючий смак.

Достоинства:
    Зменшилась чутливість
    Недостатки:
    Не виявила
    • Представник бренду

Дякуємо за ваші вдумливі коментарі про (Зубна паста Colgate Total 12 Здоров'я ясен 75 мл) Нам дуже приємно дізнатися, що вам подобається користуватися одним із наших продуктів.

• Дарья Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл

Класна зубна паста,добре очищає та освіжає,ніжна консистенція ,а ще мої ясна дуже їй вдячні.Рекомендую.

• Олексій Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл

Нормальна паста за нормальні гроші. Хотілося би трохи більше свіжості.

• Ольга Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл

Коробка зім ята,паста відкрита,що це таке???таке враження що була в користуванні